içinde ,

Kabuslarımızın Kaynağı The Boogeyman’in İlk Fragmanı Yayınlandı!

20. Yüzyıl Stüdyoları (20th Century Studios) “siz dikkat etmediğinizde çocuklarınız için gelen şey”le izleyicileri yüzleştirdiği yeni korku filmi The Boogeyman’in ilk fragmanını yayınladı.

Stüdyo, Fox‘ta yayınlanan Philadelphia Eagles ve San Francisco 49ers arasında oynanan NFC Şampiyonluk maçının yayınında ilk fragmandan bir parça yayınladı. Ardından pazar öğleden sonra fragmanın tam hali yayınlandı.

2023 yapımı film, daha önce 2005 yılında aynı isimle filmi yapılan ve Stephen King‘in 1978 yılında yayımlanan aynı ismi taşıyan kısa hikayesine dayanıyor. Black Swan‘ın senaryo yazarı Mark Heyman ve A Quiet Place‘in yazar ikilisi Scott Beck ve Bryan Woods, yeni film için King’in hikayesini ellerine aldılar.

The Boogeyman Filminin Konusu

Bu korku-gerilim filmi, liseli Sadie Harper ve kız kardeşi Sawyer’ın annelerinin ölümünün yasını tutmalarını ve babalarıyla olan gergin ilişkilerini anlatıyor. Sinir bozucu bir hastanın sürpriz ziyareti, insanların ıstırabını besleyen doğaüstü bir varlığı da beraberinde getirir.

Beck, Woods ve Heyman’ın uyarlaması Host’un yönetmeni Rob Savage tarafından destekleniyor. Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey) ile birlikte rol alıyor. Filmde ayrıca Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) ve David Dastmalchian (Dune) da yer almakta.

Filmin yapımcılığını Shawn Levy (Stranger Things), Dan Levine (Arrival) ve Dan Cohen (The Adam Project) üstleniyor. Baş yapımcılar ise Beck (The Tomorrow War), Wood (The Tomorrow War), John H. Starke (Sicario), Emily Morris (Rosaline), Adam Kolbrenner, Ryan Cunningham (The Tomorrow War) ve Robin Meisinger (The Tomorrow War). Levy’nin yapım şirketi, 21 Laps Entertainment, 20th Century Fox şirketi ile birlikte yer alıyor.

Ayrıca yazarın bir vampir klasiği Salem’s Lot ve Pet Sematary’in devam filmi de gelecek filmler arasında.

Stephen King Kimdir?

Stephen King 1947 yılında Portland, Maine, Amerika’da doğdu. Lise’de dilbilgisi okuluna kaltıldı. 1966 yılında liseden mezun olduktan sonra Orono’daki Maine Üniversitesi’nde ikinci sınıftan itibaren okulun gazetesinde haftalık köşe yazıları yazmaya başladı. 1970 yılında lise seviyesinde öğretmen olma hakkı ve İngilizce lisans derecesiyle üniversiteden mezun oldu.

King, ilk profesyonel kazancını “The Glass Floor” kısa hikayesiyle kazandı. Öğretmenlik yaparken aynı zamanda da bir dergi için kısa hikayeler yazmaya devam etti. Şu ana kadar 50’den fazla kitap yazarak dünyanın en başarılı yazarlarından biri oldu. King, 2003 Amerikan Ulusal Kitap Ödülleri Madalyası ve 2014 Ulusal Sanat Madalyası sahibidir.

Stephen King, roman yazarı eşi Tabitha King ile Maine ve Florida’da yaşamakta. Pek çok kütüphane de dahil olmak üzere bir dizi hayır kurumuna düzenli olarak katkıda bulunmaktalar ve hayırsever faaliyetleri nedeniyle yerel olarak onurlandırılıyorlar.

The Boogeyman 2 Haziran’da sadece sinemalarda yayınlanacak.

Filmin Fragmanı:

Editör: Doruk Adakoğlu – 30.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Doruk Adakoğlu tarafından yazıldı

Ankara Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Serbest çevirmen, yazar ve editör.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    The Last of Us’ın Tess’ine Ses Veren Annie Wersching Hayatını Kaybetti

    Oğlu Gördüklerini Söylemişti, Gerçekler Ortaya Çıktı!