içinde

Oğlu Gördüklerini Söylemişti, Gerçekler Ortaya Çıktı!

İtiraf etti! Mine Kocadağ, kocası Mithat Kocadağ tarafından öldürüldü!

En güvenilir gazeteciler arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz ve ekibi hafta içi her gün canlı yayınla Show TV ekranlarında yer alan ve 3 sezondur devam eden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı son zamanlarda Türkiye’nin en çok ses getiren ve yürek burkan kadın cinayetlerinden biri olan Mine Kocadağ olayını dünkü yayında çözüme kavuşturmayı başardı. Herkesi ekran başına kitleyen olayda ise en başından düşünüldüğü üzere Mine ve Mithat çiftinin çocuklarının da anneannesine anlattığı gibi Mithat Kocadağ, Mine’nin katili olduğunu ve genç kadının cansız bedenini bir çuvala koyup iş yerine yakın bir yere gömdüğünü itiraf etti. Gelin bu üzücü olduğu kadar tüyler ürperten olayın detaylarına beraber bakalım.

Tayfun bey, ağustos ayından beri kendisinden haber alamadığı kız kardeşi, evli ve bir çocuk annesi olan Mine Kocadağ’ı aramak için Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ye başvurdu. Kız kardeşinin kaybını şüpheli bulan ağabeyin aklında ise eniştesi Mithat Kocadağ’ın Mine’nin kaybında bir parmağının olduğunu düşündüğünü söyledi. Bu iddiaların ardından Mithat Kocadağ’ı programa davet eden Didem Arslan Yılmaz’ın davetini geri çevir(e)meyen Mithat, 554.bölümde programa gelir gelmez şüphelerin tüm oklarını kendine çevirdi.

Bir önceki bölümde Mithat’ın öne sürdüğü Mine’nin yasak ilişkisi olduğu iddiası 555.bölümde yayına konuk olan Buse (Mine’nin arkadaşı) de bu iddiaları doğruladı. 558.bölümde gizli sevgili Hüseyin ve Mithat ile karşı karşıya gelirken Hüseyin, Mine’nin ondan çocuk yapmak istediğini itiraf ederek stüdyodakileri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Mine’nin diğer arkadaşı Gamze ise kocası Veli’nin Mine’ye mesaj attığını yakaladığını dile getirdi.

Mine’nin eve girişinin olup çıkışının olmayışının kaydına ek olarak Mithat’ın sırtında büyük bir çuvalla evden çıktığı görülen kayıt da Mithat üzerindeki şüpheleri güçlendirirken, soğukkanlı tavırlar sergilemesi de sosyal medyada çokça üzerinde durulan konulardan biriydi.

İçerisinde ‘’en kuvvetli fare zehri nedir?, bir ceset kaç günde kokmaya başlar?’’ gibi aramaların da yer aldığı kan donduran internet arama geçmişi kayıtları ortaya çıkan Mithat Kocadağ, dünkü programa kadar suçsuz olduğunu savundu ancak kimseyi kendisine inandırmayı başaramadı. Mine’nin kaybolduğu gün Mithat’ın annesi Ümmü Hanımın sık sık telefonda görüştüğüne dair kayıtlar da akıllardaki soru işaretlerini artırdı. Yalnızca Mithat Kocadağ’ın değil, Mithat Kocadağ’ın kız kardeşinin Mine’ye olan nefreti de seyircilerin gözünden kaçmadı. Giyim tarzından ve sosyal medyada aktifliğinden rahatsız olduğunu dile getiren Mithat ve kız kardeşi, Mine’nin yasak bir aşkı olduğunu iddia etmiş, bu iddiaların muhatabı olan sevgili de az önce bahsettiğim üzere yayına katılmış ve bu iddiaları doğrulamıştı.

Ani gelişen bir tartışma ile birbirlerine girdiklerini ve tartışırken Mine’yi ittiğini itiraf eden Mithat, Mine’nin ağzından ve burnundan kan geldiği için havlu kullandığını dile getiren Mithat canlı yayında göz altına alındı. Ancak Kocadağ çiftinin oğlunun Mithat’ın Mine’yi bıçakladığı yönünde konuştuğu Didem Arslan Yılmaz tarafından bir kez daha altı çizilen bilgilerden biri olurken Mine’nin ölümünden sonra Mithat’ın neden duş almadığı hala merak konusu.

Editör: Doruk Adakoğlu – 31.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      • Ve hiç sesi bile titremedi cidden dehşet içinde izledim ben de. 6 yaşındaki oğullarının anlattığı gibi çıktı olanlar da ama hala bazı şeyleri ezbere konuşuyormuş gibi duruyor. İttim ve sandalyeden düştü orada öldü diyor ama bu neredeyse imkansız, sandalyeden düşerek ölmesi çok mantıklı değil ama oğullarının iddiasına göre bıçaklayarak öldürülmüş annesi. Bu hikayede de en çok yanan çocuk oldu… Biz koca insanlar olarak olayı yabancı olarak izlerken bile bir kötü olduk ki o kim ne haldedir.

    Kabuslarımızın Kaynağı The Boogeyman’in İlk Fragmanı Yayınlandı!

    İçimizdeki Çocuğu Canlı Tutan Tayga’nın Dünyası’na Keyifli Bir Yolculuk