içinde

İnanılmazİnanılmaz HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Gizemli Varlıklardan Paranormal Olaylara Kadar Var Olmaması Gereken Ürkütücü Fotoğraflar

Hiç bu fotoğrafları gördünüz mü ve kendi kendinize “Dünya’da neler oluyor?” diye sordunuz mu? Evet, bugün bu garip fotoğraflardan bazılarına bir göz atacağız. İster tuhaf hayaletler ister uygunsuz görünen zaman yolcuları olsun, bunlar var olmaması gereken fotoğraflar!

Dev Parmak

1985 yılında Gregor Sporri adında bir adam Mısır gezisi sırasında bir mezar soyguncusuyla tanıştı ve soyguncunun kendisine gösterdiği 15 inç uzunluğunda mumyalanmış bir parmağı fotoğrafladı. O zamandan beri fotoğraf açıkça tartışmalara neden oldu.

Los Angeles Muharebesi

Pearl Harbor’dan kısa bir süre sonra, Los Angeles’ın her yerinde uçaksavar silahları ateş açtı. Görüntü kargaşayı gösteriyor ve bazı insanlar bir saldırı olmadığına inanmayı reddetti. Komplo teorisyenleri işgalcilerin UFO olduğunu iddia ediyor.

The Spaceman

Jim Templeton bir aile gezisi sırasında kızının fotoğrafını çektiğinde, sadece kızına odaklandığına yemin edebilirdi. Fotoğraf geliştirildiğinde, sanki arkasında bir uzay adamı duruyordu. Kodak bile konuyla ilgili açıklama yaptı ve filmin değiştirilmediğini açıkladı. Birçok teori bu fotoğrafı açıklamaya çalıştı ama bir muamma olarak kaldı.

Kokarca Maymunu

2000 yılında isimsiz bir kaynak, Florida’daki Sarasota polis departmanına “kokarca maymununun” birkaç fotoğrafını gönderdi. Bazı insanlar bunun aslında bir kara ayı olduğunu iddia etti, ancak şu ana kadar bir fikir birliği yok.

Naga Ateş Topları

Bu ateşli toplar, Tayland ve Laos arasındaki Mekong Nehri’nden yükselirken görülebilir. Şimdiye kadar çeşitli açıklamalar (plazma, havai fişekler vb.) var, ancak kesin bir şey yok.

Gelecekten Gelen Adam

Bu fotoğraf 1941’de Kanada’daki South Forks Köprüsü’nün açılışı sırasında çekildi. Daha sonraki bir dönemden kalma kıyafetler giyen bir adam dışında bu fotoğraf normal görünüyor. Ayrıca elinde daha modern bir kamera ve zaman dilimi için uygun görünmeyen bir logo var.

NASA Piramidi

Apollo 17 tarafından çekilen bu ay görüntüsü, biri kontrastı yükseltmeye karar verene kadar hiçbir şey göstermiyordu. Bu bir piramit mi? Yoksa başka bir şey mi? Her ne ise, çok fazla tartışma yarattı.

Hessdalen Işıkları

Norveç’teki Hessdalen vadisinin üzerinde bazen uçuşan çok renkli ışıkların artık bir tür doğal yeraltı bataryasından kaynaklandığı düşünülüyor.

UFO Yanığı

20 Mayıs 1967’de Stefan Michalak, Falcon Gölü yakınındaki Kanada ormanlarındayken, bir açıklığa inen iki UFO gördüğünü iddia ediyor. Yaklaşıp el sanatlarının pilotlarıyla iletişime geçmeye çalıştıktan sonra, gemiler aniden havalanarak onu yaraladı.

Hayalet Fotoğrafı

Rahip K.F. Lord, Kuzey Yorkshire Newby Kilisesi’nde bu ünlü fotoğrafı çekerken kilisede başka kimsenin olmadığına yemin etti.

Rahmetli Koca

Bir aile üyesi bu hanımın fotoğrafını çektiğinde arka planda kimse yoktu, ancak daha bakıldığında kadının rahmetli olan kocası fotoğrafta gözüküyor.

Zaman Yolcusunun Saati

2008 yılında Çinli arkeologlardan oluşan bir ekibin antik bir mezar açtığı ve bu altın kol saatini bulduğu iddia ediliyor. Tabii ki, soru hala geçerli…bu gerçek mi?

Orijinal UFO

1950’de McMinnville, Oregon’da çekilen bu fotoğraf, ülke çapındaki gazetelerde yayınlanan ilk UFO görüntüsüydü. O zamandan beri, bu tür fotoğraflar çok daha yaygın hale geldi.

Hook Island Deniz Canavarı

Fransız fotoğrafçı Robert Serrec tarafından Avustralya açıklarında çekilen bu sözde deniz canavarı, ortalığı epey karıştırdı.

Loch Ness Canavarı

Muhtemelen en iyi bilinen gizemli fotoğraf Loch Ness’in ünlü canavarı Nessie’nin fotoğrafıdır.

Editör: Doruk Adakoğlu – 23.12.2022

Rapor Et

Yazar

Burcu Aydınlı tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüGaleri SahibiListe UstasıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    10,505 Kişinin Ölümüne Sebep Olmaktan Suçlu Bulunan 97 Yaşındaki Kadın

    Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Noel Filmi