içinde

İnanılmazİnanılmaz

Gri Uzaylılar New Mexico’daki Yeraltı Savaşında 60 ABD Askerini Ve Sivili Öldürdü!

17 Ocak 1996’da Phil Schneider, evinde ölü bulunduktan sonra  2018 Yılından bu yana ”Gri uzaylılar” ile ilgili medyada dolaşan birtakım haberler de yoğunluk kazandı. 

ABD Delta kuvvetleri, New Mexico’daki yeraltı savaşında UZAYLILAR ile savaştı.

Bir görgü tanığı, Amerikan özel kuvvetlerinin New Mexico çölünün derinliklerinde bir üs kurmuş olan uzaylılar ile büyük bir çatışmaya girdiğini söyledi.

60 kadar asker ve sivil, Plazma Tabancası ile donanmış dünya dışı GREY’ler olarak öldürüldü, sözde Dulce Savaşı’nda ABD Delta Kuvvetleri ile burun buruna gitti.

Şok eden inşaatlar, New Mexico, Dulce’de yeraltının derinliklerinde gizli askeri projeler üzerinde çalışan Phil Schneider adlı bir inşaat mühendisi tarafından yapıldı.

Babası Philip’in erken atom bombasının geliştirilmesine dahil olduğu Bay Schneider, resmi gizli belgeleri imzalamak için yapıldığını söyledi, ancak daha sonra Amerikan ordusunun ortak yeraltı üsleri inşa eden yabancı bir Gri ırkla çalıştığını ortaya çıkardı.

Uzaylı istilacılar: Dünya dışı varlıkların New Mexico’daki yeraltı sığınaklarında yaşadığı iddia ediliyor.

Zeta Reticulans, Roswell Greys, Greys veya Grays olarak da adlandırılan gri uzaylılar, Dünya’daki uzaylıların kabul edilen yüzü haline geldi. ABD’deki tüm uzaylı görme iddialarının neredeyse yarısı bu tür gri uzaylılara atıfta bulunuyor.

Grinin tonları: Uzaylı Griler, ABD ordusu tarafından özel olarak inşa edilen yeraltı sığınaklarında mı yaşıyordu?

Philip Schneider

Amerikalı mühendis Philip Schneider, 23 Nisan 1947’de doğdu. Uzun yıllar Amerika Birleşik Devletleri’nin özel servisleri ile işbirliği içinde çalışan, 3. gizlilik seviyesindeki bilgilere erişimi olan, ancak bir noktada karar veren bir kişi olarak biliniyor.

”insanlar, UFO’lara ve uzaylılara olan her şey hakkında cehalet içinde tutulduklarını veya fena halde aldatıldıklarını bilmelidirler.”

Ölü bulunana kadar çok az insan Phil Schneider’in hikayelerini ciddiye almıştı. Aynı zamanda, ölümünün koşulları, Phil’in acımasızca ele alındığını gösterdi.

Phil bir Mühendislik okulunda yüksek öğrenim gördü ve daha sonra Jeoloji Mühendisi oldu. Ayrıca Askeri ve Havacılık Endüstrileri için bir inşaat mühendisi olarak bilinir.

Phil’in kendi ailesi, karısı ve çocuğu vardı. Phil’in babası Oscar Schneider, bazı bilgilere göre bir denizaltıda görev yapan ve aynı zamanda hem Almanya hem de Amerika Birleşik Devletleri için savaşmayı başaran bir doktor ve askeri subaydı. Phil, sözde “gizli hükümet” için en az iki yeraltı üssünün inşasında ve yeraltında 13 derin askeri üssün inşasında yer alabildi.

Bu tür projelerin nasıl finanse edildiğini, kimler için yapıldığını ve insanların temel haklarının yanı sıra ABD anayasasının da ihlal edildiğini gören Phil, 1994 yılında Amerikan istihbarat servisleriyle ilişkilerini keserek tüm ödüllerini iade etti. Bundan sonra Phil, sıradan bir jeolog olarak çalışmaya başladı ve çalışmaları, vahiy performanslarıyla birleştirdi. Yeraltı üslerinden, çok gizli uzaylı teknolojilerinden ve insanlara düşman olan uzaylılar doğrultusunda bir Yeni Dünya Düzeni kurmak isteyenlerin beraberlerinde taşıdıkları gri insanlık tehdidinden bahsetti.

Hayatının son iki yılını ifşa edilen bilgileri yaygınlaştırmak için harcayan Phil, ABD ve Kanada’yı dolaşarak halka açık yerlerde çok konuştu ve İngiltere ve Japonya’yı ziyaret etti. Vatandaşını karanlıkta tutan hükümeti eleştirdi.

1995’te düzenli bir konferansta Schneider, son 22 yılda en iyi 11 arkadaşının öldüğünü, sözde hükümet “komplo teorisi” hakkında bir şeyler bildiklerini söyledi. Aynı zamanda, 11 ölümden sekizi resmen intihar olarak kabul edildi.

Phil, 1979’da Dulce’deki bir yeraltı askeri üssünde Amerikan istihbarat servisleri temsilcileri ile uzaylılar arasında meydana gelen çatışmada hayatta kalan üç kişiden biri olduğunu söyledi. Bir uzaylı silahının etkisinin bir sonucu olarak, Schneider bir doz radyasyon aldı ve ardından kansere yakalandı.

Phil Schneider, bildiklerini anlattıktan sonra onu öldürmeye yönelik tekrarlanan girişimler olduğunu da iddia etti. Bunlar silahlı saldırılar, onu otoyola itme girişimleri ve hatta sokak dövüşleri sırasındaki saldırılardı.

17 Ocak 1996’da Phil Schneider, Oregon, Wilsonville’deki evinde ölü bulundu.

Yerde piyanonun yanında yatıyordu ve boynuna kendi kateterinden bir tüp dolanmıştı. Ancak rapora göre Schneider, çok sayıda ödenmemiş vergi ve para cezasıyla uğraşmaya gelen polisler tarafından vurularak öldürüldü ve diyalog sırasında Phil tehditkar davranmaya başladı, silahlarını kaptı ve böylece kolluk kuvvetlerini terk etti.

Her ne olduysa, ama öldüğü zaman, Phil Schneider ciddi bir hastalık (onkoloji) nedeniyle sağlığı çok zayıftı. İntihar resmi ölüm nedeni olarak adlandırıldı, ancak bazı raporlara göre vücutta işkence izleri vardı.

Birçok Ufolog, ABD istihbarat temsilcilerinin Schneider’i çok fazla bildiği için basitçe ortadan kaldırdığına inanıyor.

Veterans Today dergisinin genel yayın yönetmeni Gordon Duff, Phil Schneider’ı UFO tanığı olarak nitelendirdi ve ABD hükümetinin uzaylılarla olan temaslarının çarpıcı biçimde farkında olduğuna inanıyordu.

Schneider, ABD hükümeti için gizli yeraltı üsleri inşa etmeye yardım etmek için bir yıkım uzmanı olarak çalışmış.

Philip Schneider ABD hükümetini ve istihbarat teşkilatlarını açıkça gizli eylemler ve doğrudan şu suçlarla suçladı:

  • Amerikan hükümeti 1954’te Gri uzaylılar ile bir anlaşma yaptı. Bu karşılıklı yarar sağlayan işbirliği anlaşmasına “Greada Antlaşması” deniyor. Uzaylılar buna uymuyor.

(ABD’nin gizli uzay programları ve Dünya’da uzun süredir dünya dışı varlıkların varlığı hakkında teorileri destekleyen bir yazar olan Michael Salla, Pentagon’un üst düzey subaylarının atmosferin üzerinde devriye gezmek için altıncı bir ordu şubesinin kurulmasına karşı olduğunu belirtti. Bir dizi kitapta Bay Salla, Pentagon’daki gizli uzay programları hakkında, Space Marine’i bir savaş gücü olarak kullanan kilometrelerce uzunluğundaki uzay gemileri ile derin uzayda bir Donanma operasyonu da dahil olmak üzere, “gizli bilgi uçuran/içeriden öğrenen iddialar” olarak tanımladığı şeyi ayrıntılı olarak anlattı. Greada Antlaşmasında :UFO topluluğunun dış erişimleri, Başkan Eisenhower’ın 1954’te Griler olarak bilinen uzaylı bir ırkla gizli bir anlaşma imzaladığına inanıyor. İki taraf “Greada Antlaşması”nda birbirlerinin işlerine karışmama konusunda anlaşmıştı. Ayrıca anlaşmaya göre, Griler ABD ile teknolojiyi paylaşacak ve uzaylıların, kaçırılanların isimlerini “Majestic 12” olarak bilinen gizli bir hükümet komitesine sunmaları koşuluyla çeşitli deneyler için insanları kaçırmalarına izin verilecekti.) Stealth teknolojisine sahip uçak teknolojisinin çoğu, Amerika Birleşik Devletleri’nde düşen bir uzaylı gemisinin incelenmesi nedeniyle geliştirilmiştir.

  • AIDS, Chicago, Illinois’deki Ulusal Yönetmelik Laboratuvarı’nda icat edildi ve insan nüfusunu kontrol etmek için bir virüs olarak geliştirildi.
  • ABD hükümetinin deprem yaratmak için bir cihazı olduğu bir sırdır. 1989’daki San Francisco depremi ve 1995’teki Kobe depremi, yapay kökenlerini doğrulayan bir nabız dalgasına sahip değildi.
  • Dünya Ticaret Merkezindeki bombalama (09/11/2001) ve Oklahoma City’deki bombalama (1904/1995) minyatür nükleer cihazlar kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Bu, beton yapıların çerçevesini oluşturan metal çubukların yer değiştirmesiyle betonun erimesi ve çukurlaşması ile gösterilir (Phil’in bir mühendis olduğunu ve patlayıcıların onun güçlü yönlerinden biri olduğunu hatırlamakta fayda var.)
  • Bikini Atoll, bir sualtı uzaylı üssü olduğu için nükleer silahlarla yok edildi.
  • Stratejik savunma girişimi (SDI) aslında uzaylı istilalarına karşı bir savunma olarak tasarlandı.

Phil Schneider’in hikayelerini ciddiye alanlar onun öldürüldüğüne inanıyorlar. İddiaları ise şu yöndedir:

Babasından öğrendiği gizli sırları ve ordu için çalışırken kendi yaşadığı sarsıcı olayları saklayamayan, anlatan Phil’i feci şekilde öldürdüler. CIA casuslarını kullanarak, intihar görünümlü bir cinayetle öldürürlerken, sık sık kullandığı ve vücutta biriken sıvıları çekmeye yarayan bir tıbbi aleti boğazına sapladılar. Phil’in anlattıkları, dinleyenlere uçuk gelse de en az yüzde doksan itibari ile gerçek.

Gerçekten de gizli tüneller açan bir gizli ekibin içindeydi, gerçekten tünelin ucu bir uzaylı insan türünün gezegenimizdeki gizli yer altı üssüne çıktı, gerçekten de o kazının emrini verenler işin sonunda bir gizli üsse çıkılacağını biliyorlardı, gerçekten de o anda orada uzaylılarla çatışma çıktı ve atmıştan fazla ABD özel kuvvetler askeri öldü, kendisi yaralandı. Sol elinin bazı parmakları koptu, vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanma izleri kaldı.

Kendisinin bile bilmediği sarsıcı gerçekler, dengeler, planlar vardı fakat o göze batacak kadar mücadele etti ve kendini öldürttü.

Griler denilen uzaylı bir insan türüne (ki teknolojide bizden açık ara ilerideler, saldırganlar, art niyetliler) çok zararlar verdi. Denk geldiği gizli yeraltı üssü de grilerindi. Griler onu kaçırıp karnını yarıp işlemler yapıp geri bıraktılar, pek çok defa hafızasını kısmen sildiler, o bunlardan hep habersizdi.

Bir Amerikan vatanseveriydi Phil ve insanlığa büyük hizmetleri oldu. Gerçekten de çok sayıda gizli projeyi ifşa etti. Kısmen bilinen bazı projelerin detaylarını verdi. Sonunda bir şeyi somut deliller ile ispat etti: ABD’yi uzaylılar da yönetiyor.

Editör: Astropower – 28.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Indium tarafından yazıldı

YorumcuMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    İz Bırakan Şiirlerin Bilinmeyen Hikayeleri

    Dünyanın Limitini Aştık!