içinde

HavalıHavalı

CALL OF DUTY DAHA İYİ NASIL OYNANIR?

Coyistik ekibi olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübeye dayanarak, diğer oyuncuların da değerlendirmelerini gözeterek sizlere Call of Duty ve Call of Duty Warzone‘u nasıl daha iyi oynayabilirsiniz, nasıl daha iyi silahlar kullanıp daha iyi bir loadout tasarlayabilirsiniz bunlar hakkında tavsiyelerde bulunarak oyun ve oynayış kalitenizi artırmak isteriz.

Öncelikle YouTube, Twitch, Instagram vb. uygulamalarda sıkça karşınıza çıkan ‘meta loadout’ (en iyi ortalamaya sahip) ismiyle anlatılan loadout içeriklerine bakıp bakmamak size kalmış çünkü kendi oynayış tarzınız ve aşina edindiğiniz loadout orda gördüklerinizin aksini yaşamanıza sebep olabilir.

Kendinizi iyi tanımanız gerek oynarken düşmanla göğüs göğüse çarpışmak mı, yoksa uzaktan tek bir atışla işini bitirmek mi sizin için daha uygun ? Her iki tarafı da deneyimleyerek hangisinde  kazanmaya daha yakınsanız o alanı seçmeniz daha makul olur.

Hareketlilik, Hareket etmek her oyunda işinizi görebilir fakat söz konusu Call of Duty olunca bu hayati önem taşımakta. Öyle ki bir çatışma esnasında yapacağınız ekstra bir zıplama hayatınızı kurtarmakla kalmayıp rakibinizi de avlamaya olanak tanır. Koşun, kayın ve zıplayın. Rutin olarak yapmaya başladığınızda bu hareketlerin sizi çok daha iyi bir Call of Duty oyuncusu yapacağından şüpheniz olmasın.

Oyunda silahlar önemli olduğu kadar silahlara taktığınız eklentilerde bir o kadar önemli. Yakın mesafeli çatışmalar için silaha takılması uygun görülen eklentiler genelde hareket hızınızı artıracak yani silahın mobility’sini artıracak eklentiler takılması size oldukça fayda sağlar. Uzak mesafeli çatışmalar içinse silahınızın stabilitesini yani recoil ve accuracy’sini artıracak eklentiler takmanız gerekir ki böylece uzak mesafedeki düşmanlarınızı öldürmek daha kolay olacaktır.

Editör: semra – 18.02.2024

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Emprizm ve Rasyonalizm Nedir?

    The Economist: ABD ve İngiltere’nin Ardından En Çok Dizi Satan Ülke Türkiye