içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 18 Mart – 24 Mart

18 MART PAZARTESİ

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Çevremize karşı anaçlığımız artabilir. Biraz daha evimizle ilgilenmek isteyebiliriz. Bugünü daha çok ailemizle geçirmek isteyip, onlarla bir araya gelebiliriz. Yediğimiz ve içtiklerimize dikkat edelim lütfen, midemizle ilgili rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Aile büyüklerimizi ziyaret ederek güzel vakitler geçirebiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak.

Günün kartı Ay 🌙

Günün taşı; Aytaşı (İçgörü, Sezgi, ilham, Meditasyon)

Güne kelime bırak; Korkularla yüzleşmek

Güne olumlamam; İstediğin şeyin olmasına ne kadar az kalmışsa, sınavın o kadar zor bir yerindesindir.

Güne tavsiyem; Korku ve karanlığınızla yüzleşmelisiniz.

Günün enerjisi; Amacımıza ulaşmak için bize sevimsiz gelen yoldan geçmek zorundayız. Gideceğimiz yola başlarken ilk önce korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Karanlıkta kaybolmuş gibiyiz ve netliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda kendimizi güvensiz hissedeceğiz ve tek rehberimiz içgüdülerimizdir. Bu yola başlamayı ertelemek yerine bir an önce başlamalı ve bitirmeliyiz. Bu yolun sonunda amaçlarımız ve hayallerimiz bulunmaktadır.

19 MART SALI

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sabah uyanmakta biraz zorluk çekebiliriz. Biraz daha evde vakit geçirmek isteyeceğiz. Ailemizle, sevdiklerimizle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Öğle saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerimiz güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Saat 21.52 – 22.32 saatlerinde arasında boşlukta ilerleyen Ay sonrasında Aslan burcuna geçiyor. Gece saatlerinde Ay – Plüton olumsuz açısıyla gergin gözüküyor, farkında olalım.

Günün kartı Güneş ☀️

Günün astronotu; Eril (Güneş) ve Dişil (Ay) Birleşimiyle Oluşan Bir Hayat

Günün sözü; Karanlığın Sonu Aydınlık

Günün mistiği; Fark etme hali, Bilgelik, Ruhaniyet, Yüksek Yaratıcı Enerji

Günün geneli; Aydınlık, Gerçeklerin Aydınlatılması

Günün tavsiyesi; Başarıya ulaşacağın için umut dolu davranıp, insanlara güvenmeyi öğrenip, geleceğin ne getireceğinden korkmamalısın

Günün enerjisi; Biraz daha göz öunünde bulunacağınız bir gün olabilir. Yaşama sevinci tatminkarlık ve mutluluğunuz gözle görülür derecede olacak. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkileriniz açısından da son derece olumlu enerjilerin olacağını düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken nokta, gerçeklerle yüzleşme konusunda karşınıza çıkanları görmezden gelmeden artık ikna olmanız olacaktır. Bir kaç gündür kendinizi şanssız hissettiğiniz günler sona erip şanlı günlere giriş yaptınız. Sevinçli bir haber alabilirsiniz. Yeni bir iş, hamilelik ya da gelecek vadeden bir gelişmenin tohumlarının atılışını müjdeleyen. Kaybolmuş umudunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

20 MART ÇARŞAMBA

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Duygusal olarak övgü ve şov isteyeceğiz, fakat kendimiz övgü yapmaktan kaçınacağız. Takdir edilmek isteyip, bir şeyleri dramatize etmeye daha meyilli olacağız. Sabah saat 06.06 da Güneş Koç burcuna geçiyor. Kendimizi bağımsız hissetmek ve yeni başlangıçlara dahil olmak, liderlik etmek isteyeceğiz. Cesur ve risklere açık olup, gerekirse mücadele etmekten kaçmayıp ve elimizi taşın altına sokacağız. Kaybetmekten korkmadığımız, özgüvenimizin tam olduğu, dürüstçe kendimiz gibi olduğumuz vehatta büyük riskler alıp kahramanlık yapabiliriz. Direktliğimizle, sözcüklerle çok oynamadan ve lafı dolandırmadan hemen konulara girebiliriz. Beden dilimizi de aynı konuşma dili gibi doğrudan kullanabiliriz. Risk alıp, kararlarımızı gerçekleştirmeye çalışıp, cesaretimizi toplayıp hareket edeceğiz. Sağlık; başağrısı, yaralanma, kaza, kas ve kan rahatsızlıklarına karşı biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Gün genelinde Merkür – Şiron kavuşum açısıyla mental açıdan stres hissedebiliriz. Baş ağrıları artabilir. Migren sorunları olanlar muhtemel ataklara karşı hazırlıklı olmalı.

Günün kartı Mahkeme ⚖️

İyileştirme, Deneyim, Değişim

Dikkatlerimizin materyal dünyadan ayrılarak, yüksel tinselliği ulaşmasının gerekliliğini vurgulayan bir gün olabilir. Olması konusunda ısrar ettiğimiz bir konuyla ilgili karşılaşabileceğimiz tehlikelerle yüzleşebiliriz. İçgüdümüz ve dengemizi koruyarak heyecandan ve karışıklıktan uzak durmamız gerekiyor. Bugün tam olarak ne ekerseniz onu biçeceksiniz. İyiye iyi, kötüye kötü..

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Eyleme dönüşemeyen fikirlerini süzgeçten geçirebilirsin. Bir konuyla ilgili karar verip artık tarafını belirlemen gerekebilir. Kendin için bir eğitime başlama ile ilgili bir karar alabilirsin. İşin gereği de ilgilenmen gereken bir eğitim süreci olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Hesap kitap işlerine yoğunlaşıp, borç yapılandırmasına gidebilirsin. İki farklı işi bir arada ilerletmek zorunda kalabilirsin. Para konusunda son derece şanslı bir günde olduğunu söyleyebilirim. Gözünden kaçan veya unuttuğun bir ödeme karşına çıkabilir. Telaş yapmana gerek yok bununla ilgili yeterli bütçeye sahipsin.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Kuşkuların artıp içsel çatışma içerisinde olabilirsin, önemli bir konu ile ilgili karar verme konusunda kararsız kalıp zorluk yaşayabilirsin. Bugün biraz daha analitik yeteneklerini kullanman gerekiyor. Emin olmadığım bir durumla ilgili kararını ertelemeni tavsiye ederim.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; İlişkilerinde son derece sevgi dolu davranabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bir görüşmeyi bugün yapabilirsin. Küs olduğun bir insanla aranızda uzaklaşma ve barış sağlanabilir. Aşık olup bir ilişkiye başlama motivasyonun yükselebilir.

21 MART PERŞEMBE

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Her şeyi kişisel algılamaya meyilli olabiliriz. Çünkü başkalarından ilgi görmeyi arzu edeceğiz. Gereksiz şeyleri gurur meselesi haline getirmekten yerine, umursamayın, gülümseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Öğleden sonra Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Gün genelinde Güneş – Plüton olumlu açısıyla destek beklenilen her konuda, karizma sahibi, güçlü kişilerden gizli destekler bulunabilir. İşlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair gizli özel konulara eğilebilirsiniz. Öfke, şiddet, kıskançlık bu duygulardan uzak durulmasında yarar vardır. Hayatınızda beğenmediğiniz karakter özellikleriniz veya yaşam alanınızda değiştirmek istediğiniz her türlü konuda değişim yaratmak için uygundur. İş yerinde masanızı, evde odanızı, banyonuzu değiştirebilirsiniz.

Günün kartı Dünya 🌍

Günün geneli; Sınırlarından kurtul ve yeni bir düzen kurmaya başla

Günün aşkına tavsiyem; Başarılı bir sondan sonra yepyeni ufukların açılacağını bil

Günün işine tavsiyem; Doğru zaman ve doğru yerde doğru iş ilişkisi içinde olduğunu bil

Günün enerjisi; Bir döngünün tamamlanmasın, reenkarnasyonun ve yenilenen enerjinin simgesidir. Yeni başlayacak döngü ile başarıyla tamamlanmış döngü arasındaki sınır çizgisidir. Bu karttaki başarı kazanılmış ve hak edilmiş bir başarıdır. Bu kart girişimlerin başarıyla sonlandırılması ve hayatın dengesinin bulunması ile yakından ilgilidir. Aynı zamanda mutlu son ve bitişin ve bu bitişten duyulan iç huzur, coşku ve sevincin temsilcisidir. Her ne kadar mutlu sonun habercisi de olsa aslında yeni maceralar ve aşılması gereken engellerin de yakın gelecekte karşımıza çıkacağını bize söyleyen karttır. Çok istenilen şey olmuş ve murada erilmiştir. Bazen kazanılan bir sınav, bazen hamilelik haberi, bazen mezuniyet bazen beklenen müjdenin gelişini simgeler.

22 MART CUMA

Ay Aslan burcunda boşlukta seyahat ediyor. Saat 09.33 – 10.45 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor. Dolayısıyla belirsizliklere açık olabilir. Ay boşluktayken dünyevi anlamda yapılan işler boşa gidebilir. Motive olmakta zorlanabilir, biran kendimizi boşlukta hissedebiliriz. Yeni bir işe başlamak, anlaşma yapmak, kontak kurmak için pekte iyi zamanlar değildir. Atılımlar karşılıksız kalabilir. Sonrasında Başak burcuna geçiyor. Gün genelinde Venüs – Satürn açısıyla ciddi, uzun soluklu ilişkiler başlatmak içinde çok uygundur. Özel hayatın sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlar üzerine ciddi konuşmalar yapmak için ideal zamanlardır. Özel hayatta gerçeklerle yüzleşme zamanıdır. İlişkilere elbette dikkat aşırı isteklerden ve abartıdan kaçınmalı, neşemizi kaçıran ve yapmamız gereken şeyleri bize hatırlatan biri olabilir. Bizden daha yaşlı ve tecrübeli kişilerin fikirlerinden ve tavsiyelerinden faydalanmak isteyebiliriz ve bu bize iyi gelir.

Günün kartı İmparator 🫅

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; patron sensin

Günün mistiği; yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

23 MART CUMARTESİ

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Kontrol, kontrol, kontrol! Hesapların kontrolü, mali işlerle ilgili çalışmalar için en uygun gün, ayrıca sağlığımızla ilgili kontrol ve muayeneleri bugün yaptırabiliriz. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Aksiyon gezegeni Mars Balık burcuna geçiyor. Empati duygusu da harekete geçer. Öfkenin direkt olarak yönlendirilmesi ya da bire bir çatışmalar, yüzleşmeler beklenmez. Maddi değil de manevi kazanımların bizi daha çok tatmin edeceği bir zamandır. Herhangi bir konuda üretken ve kreatif olmaya ihtiyaç artar. Cinsellik, romantizmden ve duygusal yakınlıktan bağımsız düşünülemez. Seks derin tutkulu erotik ve anlamlı bir eylem olmalıdır. Suda yürümek gibi, suyun altında gizlenenlere merak duymak gibi. Gerçek romantikler için beklenen enerji! Sizi mutlu eden şeylerin, hayallerinizin peşinden gitmeye karar verebilirsiniz. Ya aşktan sarhoş olur ya da sarhoşken aşka düşebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

Günün kartı Azize 🧙

“Dünyevi düzen“

Günün taşı; Elmas (süreklilik, onur, koruma, berraklık)

Günün mesajı; Kendine güvenli ve emin bir şekilde hareket edip, açıklamalarında ve yorumlarında netliği savunarak konuşmalarını gerçekleştir.

Günün enerjisi; Eskiye dönük ve geleneklere bağlı tarafımız kendini gösterebilir. Yenilikçi ve icatçı olmaktan ziyade eski ve geçmişten bugüne gelen denenmiş metotları ve babadan öğrenilenlerin savunabiliriz. Bunları yaparken enerjimiz biraz gergin ve soğuk olabilir. Biraz daha bildiğimizi karşı tarafa dayatmak isteyeceğiz işimize gelmeyen yanıtlar ve hamlelerle karşılaşınca gerginleşip durumları sıkıntılı hale getirebiliriz. Bu konunun bundan başka çözümü olmamalı demek yerine bu konuya farklı açıdan da bakabilir miyiz başka bir yolla da çözebilir miyiz demek arasında çok fark olduğunu hissedeceğimiz bir gün olacak. İkinci yaklaşım olayları toparlamada ve halletmede büyük rol üstlenecek.

24 MART PAZAR

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlarımız ortaya çıkabilir. Evdeki temizlik işlerini halledip, sağlık konularıyla ilgili araştırmalar yapıp, evcil hayvanlarımızla ilgili konulara biraz daha eğilim gösterebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Öğleden sonra Ay – Neptün olumsuz açısıyla duygusal aldanmalara ve aldatılmaları açık olabiliriz. Para ile ilgili hesaplarınızda yanlışlıklarla karşılaşabilirsiniz, biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim. Saat 18.49 – 23.37 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor. Dolayısıyla belirsizliklere açık olabilir. Ay boşluktayken dünyevi anlamda yapılan işler boşa gidebilir. Motive olmakta zorlanabilir, biran kendimizi boşlukta hissedebiliriz. Yeni bir işe başlamak, anlaşma yapmak, kontak kurmak için pekte iyi zamanlar değildir. Atılımlar karşılıksız kalabilir. Sonrasında Terazi burcuna geçiyor. Gün genelinde Venüs – Jüpiter olumlu açısıyla aşk konusunda en şanslı günlerden biridir. Hoşlandığınız, etkilendiğiniz biri var ise ona açılmak, duygularınızı paylaşmak için uygundur. Maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak ve bulmak içinde uygundur. Sosyalleşmek, dışarı çıkmak, kalabalık gruplarla bir araya gelmek, eğlenceli aktiviteler içinde bulunmak içinde harikadır. Partnerinizle birlikte romantik bir seyahate çıkabilirsiniz. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek içinde çok uygundur. Farklı kültürlerden ve inançlardan birileri ile flört edilebilir yine olası çıkılacak seyahatlerde kalbinizi heyecanlandıracak birileri tanışabilirsiniz. Tensel zevklere düşkünlük artabilir. Eğer ki sanatsal bir eğitime başlanacaksa çok uygun bir zamandır, tiyatro, dans, müzikle ilgili bir eğitim olabilir. Lüks ve pahalı alışverişler yapılabilir, değerli ürünler hediye edebilir veya alabilirsiniz. Yapacağınız alışverişlerde daha parlak ve canlı renkleri tercih edebilirsiniz.

Günün kartı Aşıklar ❤️

Uyumun Zaferi..

İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek farketmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Romantik çağrışımları içermesine rağmen bundan daha da önemlisi aynı dili konuşan düşüncelerini fikirlerini açık ve özgür bir şekilde paylaşan insanlarla kontak kuracağız. Düşüncelerimiz, ilgi alanlarımız, deneyimlerimiz ortak ve birbirine benzeyen.. Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Çok yönlü, becerikli, neşeli, maceracı ve meraklı olacağımız bir gün. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay ; Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak ; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova ; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık ; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

Editör: Fatih Düz – 18.03.2024

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      The Economist: ABD ve İngiltere’nin Ardından En Çok Dizi Satan Ülke Türkiye

      Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 1 Nisan – 7 Nisan