içinde

Başkalarının Eşyalarını Giymek Tehlikeli Olabilir!

Two people communicating by telepathy. Digital illustration.

Başkalarının eşyaları tehlike taşıyabilir. Daha önce, bilim adamları, bir zamanlar başka bir kişiye ait olan şeylerin olumsuz etkisini, kendi kendine telkinlere veya gerçek bir enfeksiyonun gerçek bir nedeni olan bakteri ve virüsleri gerçekten taşımalarına bağladılar.

Kuantum fiziğinin keşfine kadar diğer her şey müstehcenlik olarak kabul edildi. Ve kuantum fiziğinin keşiflerinden biri çok basittir – eğer iki sistem en az bir kez etkileşime girerse, etkileşim sonsuza kadar korunacaktır.

Hasta veya vefat etmiş bir kişiye ait giysi veya eşyalar, sahibi hakkında bilgi tutar; Bu fizik yasalarına uygundur.

Ve bu bilginin yeni sahibine ne kadar zarar verebileceği, psikolojik korumaları, bağışıklık sistemleri, şeylere duygusal tepkileri ve daha birçok faktör dahil olmak üzere birçok unsura bağlıdır.

Rus bilim adamları Dal ve Sakharov’un araştırmasında, bir zamanlar ağır hasta veya ölmüş erkeklere ait olan giysi ve eşyalarla ilgili birçok ritüelden bahsediliyor. Aileler, hasta veya vefat etmiş bir kişinin ilişkili olduğu hastalık, talihsizlik veya ‘lanet’ten kurtulmak için eşyalarını kavşaklara bırakırlardı. Arabayla geçen biri elbiseleri alırsa, hastalığı veya talihsizliği de beraberinde götürmüş olur.

İlginçtir ki, farklı kültür ve inançların temsilcileri, başkalarının eşyalarını giymekten kaynaklanan tehlikeler konusunda uyarmaktadır. Ve bir zamanlar başkaları tarafından giyilen şeyleri alırken çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorlar.

Aynı şey eşyalarımız için de geçerli – hasta veya şanssız biriyle temasa geçebilir ve bizi kötü etkileyebilirler. Yine kuantum fiziği yasalarına göre bu şekilde uyarılarda bulunuluyor.

Öte yandan, doktorlar başka çocuk kıyafetleri giyen çocukların da hayranı değiller. Enfeksiyon bulaştırabilirler ve çocuk bezini ağır kimyasallarla temizlemek zararlı olabilir.

Yenilerini satın almak daha iyidir. Ve ailede giysiler ve eşyalar büyükten küçüğe aktarılabilir. Ailenin ortak mikroflorası ve enerjisi vardır. Bu yüzden aile içinde eşya değişimi yapılabilir. Başka ailelerden aldığınız giysiler ve ayakkabılar farklı mikrofloraya sahip olduğu için sizlere bakteri ve virüs bulaştırmasının yanı sıra ruhsal enerjisini de bulaştırabilir.

Önemli kişilerin eşyalarına ve giysilerine dokunmak da yıllardır yapılan ritüellerdendir. O kişinin şansını, bilgeliğini, erdemlerini eşyalarına dokunarak kendilerine geçirmeye çalışan insanlar vardır. Her Ramazan ayında peygamberin eşyalarına dokunmak ve görmek istemek buna örnek olarak verilebilir.

Başka birinin ayakkabısını giymek özellikle tehlikeliydi. Ayakkabılar yere temas eder ve geride iz bırakır. Büyü yapan kişi ayakkabılarına ve kıyafetlerine ulaşamazsa, sihir eylemleri genellikle bir kişinin ayak izleri üzerinde yapılır.

Yeni Gine sakinleri ve Rus köylüleri ‘ayak izi’ büyüsünden çok korkuyorlardı. Zar zor ayakkabı alabiliyorlardı ve çıplak ayakla yürürlerdi.

Bu nedenle ucuz ama yeni şeyler satın almak daha iyidir. Ve eski ama temiz eşyalarınızı sadece iyi insanlara verin.

Pablo Picasso 90 yıldan fazla yaşadı. Kimseye elbise vermezdi, tamamen yıpranana kadar giyerdi. Batıl inançlı bir adamdı…

Editör: Fatih Düz – 12.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Zaman Yolculuğu: Teoriler, Paradokslar ve Olanaklar

    Skype, Zoom ve Google Hangouts: Ses, Video ve Ekran Paylaşımı Uygulamaları Casus Mu?