içinde

Haftalık Astroloji Yorumları | 15-21 Ağustos

15 AĞUSTOS PAZARTESİ

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Ruhumuzu çocuk gibi hissedeceğiz. Çok hızlı tepki verip aynı şekilde çok hızlı da yumuşayabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak maceracı ruhumuzda yeni atılımlarda bulunmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Gün genelinde Mars – Plüton olumlu açısıyla dansa başlamak, dans eğitimi almak, dövüş sanatları konusunda eğitime başlamak içinde harika bir zamanlardır. Cinsel anlamda libidomuz çok yüksek olabilir, rastgele cinsel ilişkilere çekilebiliriz, korıunmayı lütfen ihmal etmeyin. Genital bölge bu günlerde extra hassastır, bakımına extra özen gösterilmesinde yarar vardır.

16 AĞUSTOS SALI

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Savaşçı ve mücadeleci bir yapıda olabiliriz. Enerjik ve değişken bir ruh haline sahip olabiliriz. Duygularımızı ifade ederken sert ve saldırgan bir yapı göstererek olaylar karşısında ani, direkt ve düşünmeden tepkiler verebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük kişilerle bir araya gelip, fikir alışverişi yapabiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile herşeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Gün genelinde Merkür – Uranüs olumlu açısıyla fikirsel anlamda kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir gün, oldukça orijinal fikirler ve projeler zihninizde uçuşabilir, bunları bir kenara not edin. Oldukça açık sözlü olunabilecek bir gün, fakat açık sözlülükle patavatsızlığı karıştırmamak gerek. Evinizin elektrik tesisatını gözden geçirmek, onarılması gereken yerleri onarmak, bozuk lambaları, yanık eskimiş kabloları değiştirmek adına uygundur. Gece saatlerinde Ay – Plüton olumsuz açısıyla kadın figürleriyle çekişmeler, duygusal tansiyon, eleştiriler gelebilir. Mücadele edip içsel olarak çok yıpranabiliriz. İlişkilerimizde fazla sahiplenici, kıskanç ve kuşkucu tavırlar ortaya çıkarabiliriz.

17 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Tepkilerimiz son derece gerçekçi olacaktır. Hatta duygularımız o kadar dışa vurmaz bir biçimde olacaktır ki, çevremizdeki insanlar hiç tepki vermediğimizi zannedebilir. Sevgi ve güvence duygumuz önemli olacaktır. Para, finans, yatırım konuları gündemimizde yer alırken, risklerden uzak durmak faydamıza olacaktır. Gün genelinde Venüs – Jüpiter olumlu açısıyla aşk konusunda en şanslı günlerden biridir. Hoşlandığınız, etkilendiğiniz biri var ise bugün ona açılmak, duygularınızı paylaşmak için uygundur. Maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak ve bulmak içinde uygundur. Bugün sosyalleşmek, dışarı çıkmak, kalabalık gruplarla bir araya gelmek, eğlenceli aktiviteler içinde bulunmak içinde harikadır. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek içinde çok uygundur. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz.

18 AĞUSTOS PERŞEMBE

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Yemeye, içmeye, zevkimize, keyfimize daha düşkün olacağız. Elle tutulur konuları görmek, dinlemek ve algılamak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Venüs – Jüpiter olumlu açısıyla aşk konusunda en şanslı günlerden biridir. Hoşlandığınız, etkilendiğiniz biri var ise bugün ona açılmak, duygularınızı paylaşmak için uygundur. Maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak ve bulmak içinde uygundur. Bugün sosyalleşmek, dışarı çıkmak, kalabalık gruplarla bir araya gelmek, eğlenceli aktiviteler içinde bulunmak içinde harikadır. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek içinde çok uygundur. Akşam saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla gün içinde yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz.

19 AĞUSTOS CUMA

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Sevgilinizi ya da dostlarınızı ziyarete giderken bir demet çiçek ya da bir kutu çikolata almayı unutmayın derim. Akşam aromalı mumlar yakarak güzel bir sofralarda misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Güzel müzikler eşliğinde yatak çarşafları değiştirebilir, gardıroplar düzenlenebilir. Tatlar, kokular, renkler, tensel temaslar, yani yaşamdan haz almamızı sağlayan her olgu içimizi tazeleyecek, günümüze şevk katacaktır. Sabah saatlerinde Ay – Güneş zorlayıcı açısıyla kendimizi savaşa hazır bir asker gibi hissedebiliriz. Kimliğimiz ve duygularımız arasında bir mücadele bir çatışma olabilir, hedeflerimiz ve doğrularımızı ortaya koyarken bunu duygusal krizle yapabiliriz. Önemli görüşme ve anlaşmalar için pek de keyifli bir gün sayılmaz. İlişkiler açısından son derece zorlayacı olacak gibi gözüküyor. Aynı zamanda Ay – Plüton olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Ay 14.05 – 15.06 saatleri arasında boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Sonrasında İkizler burcuna geçiş yapacak. Sonrasında Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

20 AĞUSTOS CUMARTESİ

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Biraz daha araştırıp okuyup merak dürtümüzün arttığı bir gün olacak. Cevabını aradığımız soruların hemen yanıtlarını bekleyeceğiz. Duygusal anlamda derinleşme ve yaşama konusunda zorlanabiliriz. Telefon görüşmelerinin çok yoğun yapıldığı bir gün olabilir. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur. Akşam saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun.

21 AĞUSTOS PAZAR

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Duygularda derinleşmek yaşama girmek zor olacak. Duygusal olarak güvende hissedebilmek için bilgeye ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız. Bugün daha çok vaktimizi okumakla, araştırmakla, merakla ve soru sorarak geçirebiliriz. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birini tam da onu düşünüyorken haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Telefon görüşmelerimiz yoğun bir şekilde artabilir. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Gün genelinde Merkür – Neptün olumsuz açısıyla kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır. Sizlere sunulan anlatılan vaad edilen konuların aslı astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Bankada hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir.

Editör: Ayşe Tunç – 15.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Nilgün Marmara’yı Anlamak

      Esneme Egzersizleri Neden Önemlidir? Doğru Esneme İpuçları