içinde

İnişler, Çıkışlar ve Yeni Aşklar: Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 09 Ocak – 15 Ocak

9 OCAK PAZARTESİ

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Duygusal olarak övgü ve şov isteyeceğiz, fakat kendimiz övgü yapmaktan kaçınacağız. Takdir edilmek isteyip, bir şeyleri dramatize etmeye daha meyilli olacağız. Sabah saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. Öğle saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Gün genelinde Venüs – Mars olumlu açısıyla partnerinize romantik sürprizler yapabilirsiniz, hediyeler alabilir, birlikte özel bir yemek yiyebilirsiniz. Cinsel enerjinin yüksek olabileceği gibi yaratıcı çalışmalar yapmak için uygundur.

Günün kartı Ermiş 🖤

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi; Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

10 OCAK SALI

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Her şeyi kişisel algılamaya meyilli olabiliriz. Çünkü başkalarından ilgi görmeyi arzu edeceğiz. Gereksiz şeyleri gurur meselesi haline getirmekten yerine, umursamayın, gülümseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz. Saat 04.52 de boşlukta ilerleyen Ay 18.15 de itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı Kader Çarkı ⏳

Anahtar Sözcükler; Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi; Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır.

Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur. Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir. Bu çark zamandır ve sadece tek yönde ve geleceğe doğru ilerleme göstermektedir ve çark asla durmayacaktır. Kader çarkı bize zamanın geçtiğini ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatırken bazen değişime direnmek yerine ona ayak uydurmanın gerekli olduğunu tavsiye eder.

11 OCAK ÇARŞAMBA

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Kontrol, kontrol, kontrol! Hesapların kontrolü, mali işlerle ilgili çalışmalar için en uygun gün, ayrıca sağlığımızla ilgili kontrol ve muayeneleri bugün yaptırabiliriz. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Gün genelinde Merkür – Şiron olumsuz açısıyla düşünmeden sarf edilen sözlerin kırgınlık yaratması olasılığını arttırıyor. Gece saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir.

Günün kartı Adalet ⚖️

* Eşitlik
* Karma
* İlahi adalet
* Hasat zamanı
* Denge sağlamak
* Ekilenlerin biçilmesi
* Sonuçların alınması
* Önemli bir karar almak
* Beklenen haberin gelmesi
* Yasal bir süreçle uğraşmak
* Ödül ya da cezanın verilmesi

Günün Astronotu; Jüpiter & Mars Birleşimiyle Savaş Gücüyle Ayakta Tutulmak

Günün Sözü; İlahi adalet

Günün Mistiği; Vicdan ile zıtların dengelenmesi

Günün Geneli; Adalet yerine gelecek

Günün Tavsiyesi; Meseleyi dengeli adil bir çözüme ulaştırmak için iyi bir aracı bulmalısın

Günün Enerjisi; Ana temasını “ne ekersen onu biçersin” sözüyle özetlemek yerindedir. Geçmişte yapılanların sonuçlarını alma vakti nihayet gelmiştir. Geçmişte çok çalışanlar için emeklerin karşılığının alınacağını müjdelerken kötülük yapan içinse artık ceza vakti geldiğini gösterir. Bu kart bugün yaşanan durum ne olursa olsun tohumlarının geçmişte verdiğimiz kararlar tarafından atıldığının habercisidir. Aynı zamanda iyi bir gelecek için bugün ektiğimiz tohumlara dikkat etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. Bugün attığımız adımların da uzun vadeli sonuçlarını mutlaka hesap etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. İlahi adaletin getirdiği sonuç her zaman adildir ve sonuçtan şikayet etmemek gerekir çünkü Adalet kartı tarafsızdır.

12 OCAK PERŞEMBE

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlarımız ortaya çıkabilir. Evdeki temizlik işlerini halledip, sağlık konularıyla ilgili araştırmalar yapıp, evcil hayvanlarımızla ilgili konulara biraz daha eğilim gösterebiliriz. Günün ilk yarısında Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Öğleden sonra Akşam saatlerinde Ay – Neptün olumsuz açısıyla duygusal aldanmalara ve aldatılmaları açık olabiliriz. Para ile ilgili hesaplarınızda yanlışlıklarla karşılaşabilirsiniz, biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim. Gün genelinde Venüs – Şiron olumlu açısıyla ilişkileri iyileştirme şansımız artıyor. Değerlendirebiliriz. Aksiyon gezegeni Mars İkizler burcundaki gerilemesini bu gece tamamlıyor. Böylelikle haritamızda İkizler burcunun denk düştüğü evin konularında daha rahat harekete geçebilir, takılmadan ilerleyebiliriz. Gece saatlerinde Ay – Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz.

Günün kartı Asılan Adam 🕸️

Günün Kelimesi; Durgunluk

Günün Enerjisi; Hareketli bir süreci durdurmaya ya da askıya almaya davet edicidir. Bu dönemde önemli kararlar vermemek ya da gidişatın hızını arttırmamak kişinin yararına olacaktır. Bize “dur, bekle, acele etme” der. Bu kart belirdiğinde kendimize zaman kazandırabiliyorsak kazandırmalı ve bu ertelemeleri yapmalıyız. Çünkü istediğimiz şeyi elde etmenin henüz zamanı değildir. Olgunlaşma sürecinin henüz tamamlanmadığı ve amacımızın hazır olmadığını da bize hatırlatır. Bazen beklemek yapılması gereken en doğru şeydir.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Kendinizi lider gibi hissedebilirsiniz, çevrenizdeki insanlara yol gösterme konusunda son derece etkili olacaksınız. Planlarınızın son derece yolunda gittiğini ve hayallerinizin sağlamlıkla gerçek olmaya başladığına şahit olabilirsiniz.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Bir işbirliği durumu olabilir. Tecrübeleri ve uzmanlık alanları farklı olan kişilerle bir ortamda aynı amaç için buluşabilirsiniz. Bu yolların kesişmesi aslında kaderde önemli bir olaydır. Bu buluşmanın sonunda herkesin memnun olacağı bir alışverişin gerçekleşmesi olasılığı olabilir. İş motivasyonu konusunda kendinizi daha güçlü hissedip yeni işlere atılabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Size acı veren bir durumdan farkındalıkla kurtulabilirsiniz. Her güçlüğün aynı zamanda içinde çözümünü de barındırdığına şahitlik edeceksiniz. Size sıkıntı veren bir durumla ilgili duygularınızı dile getirecek bir konuşma yapabilirsiniz.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Enerji olarak motivasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gün olacak, hatta kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi bile hissedebilirsiniz. Bir çabanızın hasadını alıp bu durumu dostlarınız ve yakınlarınızla kutlayabilirsiniz. Şükran duygunuzu biraz daha yoğun hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan işinizle ilgili yardım ve destek görebilirsiniz.

13 OCAK CUMA

Ay Başak burcunda boşlukta seyahat ediyor. En ufak şeylerden kolayca etkilenip, rahatsızlanabilirsiniz. Endişeli, kaygılı, evhamlı bir görünüm sergileyebilirsiniz. Eleştirel, mükemmeliyetçi bir duruşunuz olabilir. Saat 02.06 da boşlukta ilerleyen Ay 05.56 itibariyle Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü fark edeceğiz.

Günün ilk yarısında Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Gün genelinde Güneş – Neptün olumlu açısıyla özellikle sezgileriniz çok güvenin, rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin, evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya bakın. Denizlere açılmak, deniz yolculukları yapmak, su ile ilgili işlerle ilgilenmek, deniz kenarı yerlerde zaman geçirmek için çok idealdir. Eskiye, geçmişe ait konular çok sık gündeme gelebilir. Sanatsal yanlarımız ortaya çıkabilir, resim yapmak, boya yapmak, oturup belki de bir şeyler karalamak için uygundur. Keza evinizi de boyayabilirsiniz. Terapi almak, dert anlatmak, ruhsal anlamda şifa almak, koçluk desteği almak içinde harika bir güne işaret etmekte. Mistik, psişik konularla yüz yüze gelebilirsiniz veya bu konular üzerine sohbetler dönebilir. Akşam saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla her türlü sporsal faaliyeti yapabiliriz. Motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Gece saatlerinde Ay – Merkür olumsuz açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık olabiliriz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir.

Günün kartı Ölüm ☠️

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir

14 OCAK CUMARTESİ

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü fark edeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Öğleden sonra Venüs – Uranüs olumsuz açısıyla özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Bu dönem partnerinizi kısıtlamamaya, kurallar koymamaya özen gösterin. Bu dönem çapkınlık oranı çok artabilir. Cinsel anlamda her zamankinden daha çabuk bir şekilde uyarılabiliriz. Ortaklıklar kurmak için pekte olumlu değildir. İlişkiler çok ani başlayıp, aynı hızda sona erebilir, ilişkiler uzun soluklu ve ömürlü olmayabilir. Sürpriz, hesapta olmayan maddi gelirler gelebilir veya ödemeler çıkabilir.

Günün kartı Denge 🤹

Güne Kelime Bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne Numerolojik Bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte, 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne Tavsiyem; Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün Enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşçakal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

15 OCAK PAZAR

Ay Terazi burcunda ilerliyor. Nezaket ve hoşgörünün elden bırakılmaması gereken bir atmosfer mevcut olacaktır. Her türlü ikili ilişkilerin ön planda olduğu ve son derece diplomatik bir şekilde yönetilmesi gereken bir gün olacaktır. Güne başlarken Ay’ın Güneş – Pluton olumsuz açısıyla gerginliklere, anlaşmazlıklara açık bir zaman dilimindeyiz. Dengeyi sağlamamız gerekiyor. Özel ilişkilerde baskıcı olmaktan kaçınmamızda fayda var. Her birimizin özgürlüğe ihtiyacı var. Eğer birbirimizi kısıtlarsak, ilişkimizi zora sokarız ve bu iki gezegen arasındaki ateşleyici enerji akışını aktif ederiz. Saat 11.09 da boşlukta ilerleyen Ay 15.08 itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur. Hesap kitap işleriyle yoğun olarak uğraşacağımız bir gün olabilir. Olayları takıntılı hale getirip kendimize bir kaos ortamı yaratmamaya özen gösterelim lütfen. Aynı zamanda kahve falı ve Tarot baktırmak içinde uygun bir gündür.

Günün kartı Şeytan 👿

Güne Sorum; Yanlış yol olabilir mi?

Güne Tavsiyem; Hırs haline getirmeyip, takıntı yapmadığın başarı avucunun içinde olacaktır. Gücünü doğru kullanmalısın.

Günün Taşı; Tektite (bütünlük, etki)

Günün Enerjisi; Güvenlik ve para ihtiyacımız bizi esir almamalıdır. Arzu ve korkularımızın hayatımızdaki gücü ile yüzleşeceğiz. Kötülük ve haksızlıklarla karşılaşıp, kötülüğün de hayatın bir parçası olduğunu öğrenebiliriz. İhtiras, bencillik, egoizm, kibir, nefret, intikam, şiddet gibi şeytani duygular hayatımızı olumsuz yöne sürükleyebileceğinden bu duyguların ruhumuzdan terk edilmesine karşı uyarı veren bir gün olabilir. Bu duygular beslendikçe daha da güçlenecek ve çoğalacaklardır ve bu yüzden bu duyguları iç dünyamızdan çıkartmamız gerekmektedir. Varolan gücümüzü takıntı haline getirip fanatikleşmeden kullanmamız gereken bir gün yaşayacağız

İyi haftalar dilerim 💘

Editör: Fatih Düz – 09.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hafta Sonu K-POP Önerileri

    Gün Batımı Kasabalarının Hikayesi | Amerika’nın Karanlık Tarihi