içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 12 Şubat – 18 Şubat

12 ŞUBAT PAZARTESİ

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Biraz daha duygusal, yaratıcı, romantik, sezgisel, merhametli ve kolay affetmeye meyilli olan duygular içerisinde olacağız. Karşımızdaki insaSnı çok iyi anlayıp, kedimizi anlatmaya çalışabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Ardından Ay – Neptün açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerimiz güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Öğleden sonra Ay – Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Saat 15.31 de boşlukta ilerleyen Ay 16.25 itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Akşam saatlerinde Ay – Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz.

Günün kartı Asılan Adam 🙍‍♂️

Günün kelimesi; Durgunluk

Günün enerjisi; Hareketli bir süreci durdurmaya ya da askıya almaya davet edicidir. Bu dönemde önemli kararlar vermemek ya da gidişatın hızını arttırmamak kişinin yararına olacaktır. Bize “dur, bekle, acele etme” der. Bu kart belirdiğinde kendimize zaman kazandırabiliyorsak kazandırmalı ve bu ertelemeleri yapmalıyız. Çünkü istediğimiz şeyi elde etmenin henüz zamanı değildir. Olgunlaşma sürecinin henüz tamamlanmadığı ve amacımızın hazır olmadığını da bize hatırlatır. Bazen beklemek yapılması gereken en doğru şeydir.

ATEŞ GRUPLARI : Koç – Aslan – Yay ; Kendinizi lider gibi hissedebilirsiniz, çevrenizdeki insanlara yol gösterme konusunda son derece etkili olacaksınız. Planlarınızın son derece yolunda gittiğini ve hayallerinizin sağlamlıkla gerçek olmaya başladığına şahit olabilirsiniz.

TOPRAK GRUPLARI : Boğa – Başak – Oğlak ; Bir işbirliği durumu olabilir. Tecrübeleri ve uzmanlık alanları farklı olan kişilerle bir ortamda aynı amaç için buluşabilirsiniz. Bu yolların kesişmesi aslında kaderde önemli bir olaydır. Bu buluşmanın sonunda herkesin memnun olacağı bir alışverişin gerçekleşmesi olasılığı olabilir. İş motivasyonu konusunda kendinizi daha güçlü hissedip yeni işlere atılabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI : İkizler – Terazi – Kova ; Size acı veren bir durumdan farkındalıkla kurtulabilirsiniz. Her güçlüğün aynı zamanda içinde çözümünü de barındırdığına şahitlik edeceksiniz. Size sıkıntı veren bir durumla ilgili duygularınızı dile getirecek bir konuşma yapabilirsiniz.

SU GRUPLARI : Yengeç – Akrep – Balık ; Enerji olarak motivasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gün olacak, hatta kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi bile hissedebilirsiniz. Bir çabanızın hasadını alıp bu durumu dostlarınız ve yakınlarınızla kutlayabilirsiniz. Şükran duygunuzu biraz daha yoğun hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan işinizle ilgili yardım ve destek görebilirsiniz.

13 ŞUBAT SALI

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Ruhumuzu çocuk gibi hissedeceğiz. Çok hızlı tepki verip aynı şekilde çok hızlı da yumuşayabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak maceracı ruhumuzda yeni atılımlarda bulunmak isteyeceğiz. Aksiyon gezegeni Mars Kova burcuna geçiyor. Bireylerin kendi özgünlüklerini keşfetmeleri, yaratıcı projelere başlamaları veya toplumsal meselelerde seslerini duyurmak için cesur adımlar atmaları için uygun bir zaman olabilir. Ancak, kolektif çabaları desteklemek ve başkalarının fikirlerine değer vermek de önemlidir. Gün genelinde Mars – Plüton kavuşumuyla bugünlerde sinirlerimize çok ama çok hakim olmalıyız. Çok güçlü, kontrol dışı kavgalar içine çekilebiliriz. Başarı konusunda takıntılı bir şekilde davranabiliriz, yenilmeye ve başarısızlığa karşı tahammül yoktur. Hırslarımızın ve egolarımızın kurbanı olabiliriz. İllegal olan her türlü işten uzak durulması gerekmektedir. Bugünlerde sorun ve bela paratoneri gibiyizdir, ne kadar sakin ve az aksiyonlu olursak o kadar az zarar görebiliriz. Ateşli, kesici, delici her türlü alet ve silahlarla oynamamak en iyisidir. İçtiğiniz sigaraları iyice söndürdüğünüzden emin olun, yangınlar çıkmasın. Bugünler son derece acımasız ve rekabetçi olabiliriz. Karanlık, tenha sokaklarda yürümemeye özen gösterin, gece tek başınıza dolaşmayın sokaklarda, hırsızlık ve cinsel suçlarda artışlar meydana gelebilir. Büyü, karabüyü gibi karanlık enerji ve karanlık çalışmalardan kaçınmakta yarar vardır. Bu tarz konulara eğilim artabilir. Özellikle trafikte araç kullanırken dikkatli olmalı, hız sınırını aşmamalıdır. Kaza riski ve tehlikesi çok yüksek zamanlardır. Sağlık olarak genital bölge bu günlerde extra hassastır, bakımına extra özen gösterilmesinde yarar vardır. Öğle saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla sağduyulu olabiliriz. Duygularımızı rasyonel bir şekilde ifade edebilir,mantıkla duyguları eşit idare edebiliriz. Uzlaşmacı ve iyi bir konuşmacı olabiliriz. Çok iyi bir dinleyici konumunda olacağız. Akşam saatlerinde Ay – Şiron açısıyla baş ve boyun bölgesinde ağrılar yaşayabiliriz.

Günün kartı Ölüm ⚰️

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir.

14 ŞUBAT ÇARŞAMBA

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Savaşçı ve mücadeleci bir yapıda olabiliriz. Enerjik ve değişken bir ruh haline sahip olabiliriz. Duygularımızı ifade ederken sert ve saldırgan bir yapı göstererek olaylar karşısında ani, direkt ve düşünmeden tepkiler verebiliriz. Sabah saatlerinde Mars – Plüton kavuşumunun yoğun etkilerini hissetmeye başlıyoruz. Öğle saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından kendimizi değersiz hissedebilir veya birileri bizlere böyle hissettirebilirler, buna mahal verecek ortamlardan kaçınmakta yarar vardır. Saat 13.20 de boşlukta ilerleyen Ay 18.02 itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. Akşam saatlerinde Ay’ın Mars Plüton olumsuz açısının sert etkilerinin devrede olduğu gergin bir durumda olabiliriz. Özellikle ilişkilerde son derece dikkat edilmesi gereken bir gün diyebiliriz. 14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.

Günün kartı Denge ⚖️

Güne kelime bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne numerolojik bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte, 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne tavsiyem; Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşçakal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

15 ŞUBAT PERŞEMBE

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Yemeye, içmeye, zevkimize, keyfimize daha düşkün olacağız. Elle tutulur konuları görmek, dinlemek ve algılamak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay’ın Jüpiter- Satürn olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Aile büyüklerimizi ziyaret ederek güzel vakitler geçirebiliriz. Gün genelinde Merkür – Şiron açısıyla iletişim problemlerinin giderilmesi ve bundan kaynaklanan küskünlüklerin sona ermesi için uygun bir zamandır. Gece saatlerinde Ay – Merkür olumsuz açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık olabiliriz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir. Ardından Ay – Uranüs açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor.

Günün kartı Şeytan 👿

Güne sorum; Yanlış yol olabilir mi?

Güne tavsiyem; Hırs haline getirmeyip, takıntı yapmadığın başarı avucunun içinde olacaktır. Gücünü doğru kullanmalısın.

Günün taşı; Tektite (bütünlük, etki)

Günün enerjisi; Güvenlik ve para ihtiyacımız bizi esir almamalıdır. Arzu ve korkularımızın hayatımızdaki gücü ile yüzleşeceğiz. Kötülük ve haksızlıklarla karşılaşıp, kötülüğün de hayatın bir parçası olduğunu öğrenebiliriz. İhtiras, bencillik, egoizm, kibir, nefret, intikam, şiddet gibi şeytani duygular hayatımızı olumsuz yöne sürükleyebileceğinden bu duyguların ruhumuzdan terk edilmesine karşı uyarı veren bir gün olabilir. Bu duygular beslendikçe daha da güçlenecek ve çoğalacaklardır ve bu yüzden bu duyguları iç dünyamızdan çıkartmamız gerekmektedir. Varolan gücümüzü takıntı haline getirip fanatikleşmeden kullanmamız gereken bir gün yaşayacağız.

16 ŞUBAT CUMA

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Sevgilinizi ya da dostlarınızı ziyarete giderken bir demet çiçek ya da bir kutu çikolata almayı unutmayın derim. Akşam aromalı mumlar yakarak güzel bir sofralarda misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Güzel müzikler eşliğinde yatak çarşafları değiştirebilir, gardıroplar düzenlenebilir. Tatlar, kokular, renkler, tensel temaslar, yani yaşamdan haz almamızı sağlayan her olgu içimizi tazeleyecek, günümüze şevk katacaktır. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Öğle saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerimiz güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Güneş olumsuz açısıyla gerginliklere, anlaşmazlıklara açık bir zaman dilimindeyiz. Dengeyi sağlamamız gerekiyor. Özel ilişkilerde baskıcı olmaktan kaçınmamızda fayda var. Herbirimizin özgürlüğe ihtiyacı var. Eğer birbirimizi kısıtlarsak, ilişkimizi zora sokarız. Akşam saatlerinde ilişkiler gezegeni Venüs Kova burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizlere hazır olun. İlişkilerde yenilenme söz konusu olacak, eskiye sünger çekip, yeni kapılar açabiliriz. Kendimizi özgün bir şekilde ortaya koyacağımız aktivitelere yöneleceğiz. İlişkilerde özgürlük ve bireysellik temaları daha ağır basacak. Hayatımızda olan/dahil olacak olan insanlarla her türlü organizasyon, planlar yapmak isteyip bir keşifçi edasıyla aktiviteler gerçekleştireceğiz. Bu dönemde bence baskınlığımızı ve kontrol edici tutumumuzu geçici süre bir kenara bırakmamız da fayda olacaktır. Gerek özel hayat, gerek arkadaş çevresi olsun baskı hissettiğimiz alanlardan olabildiğince uzaklaşmak izleyeceğiz. İlişkilerimizde biraz daha arkadaşça yaklaştığımız bir tutum sergilebiliriz. Bu süreçte hayatımıza çok sıradışı insanları dahil edebiliriz. Bu zamana kadar arkadaş olarak gördüğümüz birine aniden ilgi duymaya başlayabiliriz. Bu süreçte parasal harcamalarınıza biraz daha fazla dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü kredi kartı hesap ekstresi geldiğinde üzülün istemem. Saat 18.00 da boşlukta ilerleyen Ay 22.39 itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başlıyor. Gece saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz.

Günün kartı Kule 🏰

Güne sorum; Her son bir başlangıç değil mi?

Güne tavsiyem; “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Günün kaçınılması gerekeni; Hırs, Hayalperestlik

Günün enerjisi; Güven duygumuzu kaybetmemizle alakalıdır. Belki de en güvendiğimiz yerden kırılacağız. Sahip olduğumuz bir şeyi kaybetmemiz ve kendimizi ve yaşadığımız çevreyi güvensiz hissetmemiz doğaldır. Bu değişimi yaşadığımız yerde ya da kendimizi en güvende hissettiğimiz yerde de yaşayacak olabiliriz. O kadar ani olabilir ki değişimden kaçma fırsatı bile bulamayabiliriz. Bina üstüne bina yapılmaz, öncelikle eski binanın tamamen ortadan kaldırılıp arazinin yeni bina için uygun hale getirilmesi gerekir. Yaşanacak durum acılı bir değişimin simgesi de olsa gelecekteki bir hediyenin de müjdecisidir.

17 ŞUBAT CUMARTESİ

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Duygularda derinleşmek yaşama girmek zor olacak. Duygusal olarak güvende hissedebilmek için bilgeye ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız. Bugün daha çok vaktimizi okumakla, araştırmakla, merakla ve soru sorarak geçirebiliriz. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birini tam da onu düşünüyorken haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Telefon görüşmelerimiz yoğun bir şekilde artabilir. Gün genelinde Merkür – Uranüs olumsuz açısıyla başkaldırmaya, asilik yapmaya ve bunu daha çok kelimelerle ifade edebilirsiniz. Elektrik çarpmalarına dikkat, elektrikli aletler birden bozulabilir, sigortalar atabilir. Başkalarına ait sırları ifşa etmemeye özen gösterin. Sağlık olarak; egzama, deri hastalıkları, yüksek tansiyona dikkat edilmesi gerek. Ciddi bir odaklanma sorunu meydana gelebilir, zihin çok dağınık olabilir. Planlar bozulabilir, sözleşmeler iptal olabilir, fikirler çok sık değişebilir. Aynı zamanda Venüs – Plüton açısıyla ilişkilerde, özel hayatınızda bir şeyleri takıntı haline getirebilirsiniz, dikkatli olun. İlişkilerde (hem sosyal hem de özel hayatta) sınırları çok zorlayabilirsiniz. Karanlık, sessiz sokaklarda tek başınıza dolaşmayın, yan kesicilik, cinsel taciz gibi durumlar ortaya çkabilir. Akşam saatlerinde Ay – Satürn açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Değersiz olduğumuzla ilgili düşüncelere kapılabiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz.

Günün kartı Yıldız ⭐

Günün taşı; Fluorit (mutluluk), Ametist (korku ve uyumsuzluğu engeller)

Güne kelimelerim; Ferahlık, Rahatlık

Güne olumlamam; Umut tükenmiş gibi görünse de ikinci şans her zaman vardır. “Sarah Jio”

 Bizleri etkileyen bazı yıldızlar dışarda değil, içimizdedir.

Günün enerjisi; Yenilenen enerji, yeni bir umut ışığı doğması ve iyileşme sürecinin başlamasıyla ilgilidir. Tekrar canlanmaya, hiç yoktan birden içimizde beliren ilhama, kaybolan enerjinin yeniden kazanılmasına ve umut verici bir dönemin de başlangıcına işaret eder. Eskiye dair ne kadar acı ve umutsuzluk varsa bu negatif duygularla artık vedalaşma vakti gelmiştir. Aynı zamanda ruhun ve bedenin tüm negatif düşünce ve hastalıklardan da arındırılmasının müjdecisidir. Maddi ya da manevi temizliğin hayatımızda cereyan ettiğinin habercisidir. Geçmişe bir set çekip geleceğe bakma vakti gelmiştir. Bu vedalaşma sağlıklı ve faydalı bir vedalaşmadır ve diğer bir tabirle bir içsel temizliktir.

18 ŞUBAT PAZAR

Ay ikizler burcunda seyahat ediyor. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birine tam da onu düşünüyorken rastlayabilir ya da bu kişiden haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Sabah saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Öğle saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla sağduyulu olabiliriz. Duygularımızı rasyonel bir şekilde ifade edebilir,mantıkla duyguları eşit idare edebiliriz. Uzlaşmacı ve iyi bir konuşmacı olabiliriz. Çok iyi bir dinleyici konumunda olacağız. Akşam saatlerinde Ay – Neptün olumsuz açısıyla duygusal aldanmalara ve aldatılmaları açık olabiliriz. Para ile ilgili hesaplarınızda yanlışlıklarla karşılaşabilirsiniz, biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Günün kartı Ay 🌕

Günün taşı; Aytaşı (İçgörü, Sezgi, ilham, Meditasyon)

Güne kelime bırak; Korkularla yüzleşmek

Güne olumlamam; İstediğin şeyin olmasına ne kadar az kalmışsa, sınavın o kadar zor bir yerindesindir.

Güne tavsiyem; Korku ve karanlığınızla yüzleşmelisiniz.

Günün enerjisi; Amacımıza ulaşmak için bize sevimsiz gelen yoldan geçmek zorundayız. Gideceğimiz yola başlarken ilk önce korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Karanlıkta kaybolmuş gibiyiz ve netliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda kendimizi güvensiz hissedeceğiz ve tek rehberimiz içgüdülerimizdir. Bu yola başlamayı ertelemek yerine bir an önce başlamalı ve bitirmeliyiz. Bu yolun sonunda amaçlarımız ve hayallerimiz bulunmaktadır.

Editör: David KAYA – 12.02.2024

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Ters Çaba Kuralı Nedir?

    Dünyanın İlk Ticari Hava Taksisi 2026 Yılında Dubai’de Hizmete Giriyor.