içinde

MuhteşemMuhteşem

Devlerin Aşkı Büyük Olur Dedirten Burçlar

Kalabalığın içinde göz göze geldiğinizde daha ne olduğunu bile anlamadan güçlü bir çekim hissettiğiniz birisi vardır. Yakınında olmak, sesini duymak, dokunmak, daha fazla vakit geçirmek için can attığınız oysa ki henüz adını bile öğrenmediğiniz, birisi. Kokusu, havası, bakışları içinizi kızgın tavadaki tereyağ gibi cazır cuzur eritir. Varlığı varlığınızı afallatır. Kalbiniz yerinden çıkacakmışcasına deli bir ritme kapılır. Kimdir bu esrarengiz yabancı, bu büyüleyici varlık? Nereden çıkmıştır karşınıza? Ve en büyük soru; acaba burcu nedir nedir?

Bazı burçlar adeta birbiri için yaratılmıştır. İlk çarpıştıkları anda alev alırlar. Bu yazımda yukarıda bahsettiğim şekilde tanışır tanışmaz efsanevi bir aşk yaşaması muhtemel, “Bir kıvılcım yeter hazırım bak!” tadındaki burç uyumlarını kaleme almak istedim. Keyifli okumalar! 🙂

 

Koç Erkeği – Terazi Kadını

Dediğim dedik, kafasının dikine gitmekten hoşlanan, öfke anında pire için yorgan yakmaktan çekinmeyen Mars yönetimindeki tutkulu Koç burcu erkeği, Terazi kadınını ilk gördüğü anda onun kendine güvenen, kadınsı, yumuşak ve esprili enerjisinden etkilenir. Terazi burcu kadını ise buram buram ateşli, ne istediğini bilen, güçlü ve karizmatik havasıyla herkesi kendine hayran bırakan Koç burcu erkeğinin maskülen cazibesine kolayca kapılır. Bir süre kaçan kovalanır oyununu oynamaktan hoşlansalar da ateş bacayı sardığında zoru seven Koç burcu erkeğinin, zarif ve uyumlu Terazi burcu kadınına teslim olması kaçınılmazdır.

 

Başak Erkeği – Akrep Kadını

Memnun edilmesi zor, yaşamının her alanında kılı kırk yararcasına titiz, aşka mesafeli Başak burcu erkeği, Akrep burcu kadınıyla karşılaştığında başlarda temkinli olmasına rağmen bu soğuk tutumunu uzun süre devam ettiremez. Çünkü her ne kadar kuşkucu, stratejik ve iyi bir gözlemci olsa da içten içe tutkuyu hissetmeye, kontrolünü sıklıkla olmasa da arada bir kaybetmeye, baştan çıkarılmaya karşı koyamadığı bir zaafı vardır. Gizemli, derin hisleri, yakıcı arzuları olan ve sevdiğinde tüm duygularını bedensel ve zihinsel her yönden partnerine geçiren Akrep burcu kadını bunun için ideal partnerdir.

 

Aslan Erkeği – Kova Kadını

Astrolojide zıt burçlar birbirlerini çekerler ve tamamlarlar. Bunun en güzel örneklerinden biri gösterişi seven, güce tapmasına rağmen cömert ve duygulu olmayı bilen Aslan burcu erkeği ile entelektüel yönü gelişmiş, sıradanlıktan hoşlanmayan, özgürlüğüne su kadar muhtaç Kova burcu kadınının birlikteliğidir. Arada Aslan burcunun gürlemelerine karşın Kova burcu kadınının akılcı ve sakin yaklaşımları aradaki ateşi harlı ve daimi kılmaya yetecektir.

 

Balık Kadını – Boğa Erkeği

Boğa burcu erkeği ayakları yere sağlam basan, romantik, gerçekçi, hayatın ince zevklerine düşkün ve kelimenin gerçek anlamıyla aşka, yemeğe ve sekse aç bir partnerdir. Duygusal ve fiziksel yönden bütünlük hissettiği bir kadınla sadık, uzun soluklu ve her anı keyif dolu bir birliktelik yaşamayı arzular. Kendine has hayal dünyasında yaşayan, yaratıcı yönü ve hisleri güçlü, gerçek bir geyşa ruhlu Balık burcu kadınında aradığı mutluluğu fazlasıyla bulur.

 

Yengeç Kadını – Oğlak Erkeği

Satürn gezegeninin yönetimindeki Oğlak burcu erkeği hayatının her döneminde disiplinli bir şekilde çalışıp başarılı bir hayat sürdürmeyi önemser. Zodyak’ın 12 burcu arasında mantığından şaşmayan, en katı prensipli erkek olduğunu söylemek yanlış olmaz. Aşırı derecede işkolik olduğundan aşka ayıracak fazla vakti yokmuş izlenimi verir. Ta ki Yengeç burcu kadınıyla tanışana kadar… Yengeç burcu kadını Oğlak burcu erkeğinin tersine sevdikleri için yaşar. Su grubunun 6. hissi en gelişmiş, en sahiplenici, duyguları en iniş çıkışlı, tutkulu dişisidir. Sevdiği insanlar için yapamayacağı fedakarlık yoktur. Zıt burcu olan Oğlak erkeğiyle yer yer fırtınalı bir birliktelikleri olsa da araları hep tatlıya bağlanacaktır.

 

Yay Erkeği – İkizler Kadını

Öncelikle voltajı aşırı yüksek bir ilişki olduğunu söylemek lazım. Sıkılgan, dikkati kolayca dağılan, her zaman yeni yerler ve yeni insanlar keşfetmek isteyen Yay burcu erkeği İkizler burcu kadınıyla karşılaştığında ruh ikizini bulmuş olur. Bir günü bir gününü tutmayan, meraklı, konuşkan, zeki İkizler burcu kadını da kendisi gibi monotonluktan hoşlanmayan, maceracı, neşeli bu parti adamından ilk görüşte çok etkilenir. Birbirlerini manipüle etmenin sınırını çok zorlamazlarsa dillere destan bir ilişki yaşamaları kaçınılmazdır.

Editör: Fatih Düz – 04.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

burcueken tarafından yazıldı

Makale YazarıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Seçimlerine Göre Ne Kadar Endişelisin?

    Dünyanın En Sıra Dışı 10 Yiyeceği | Dünyada Tercih Edilen Yiyecekler Nelerdir?