içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 07 Kasım – 13 Kasım

7 KASIM PAZARTESİ

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Yemeye, içmeye, zevkimize, keyfimize daha düşkün olacağız. Elle tutulur konuları görmek, dinlemek ve algılamak isteyeceğiz. Gün genelinde Merkür – Güney Ay Düğümü açısıyla biraz daha ağzımızdan çıkan cümlelere dikkat etmemiz gerekiyor. Eleştirel sözlerden kaçınmak yerinde olacaktır. Aynı zamanda Venüs – Satürn olumsuz açısıyla duygusal konularda limitler ortaya çıkabilir, ilişkilerde duygu olarak mesafe ve uzaklaşma meydana gelebilir. Estetik ve fiziksel olarak majör değişimler yaratmak için uygun değildir. Kendimizi değersiz hissedebilir veya birileri bizlere böyle hissettirebilir, buna mahal verecek ortamlardan kaçınmakta yarar vardır. Hoşlandığınız kimselere açılmak için pek uygun bir zaman değil reddedilebilirsiniz. Ya da siz açılırsınız o size dertlerini anlatır. Cinsel sorunlar meydana gelebilir. İlişkiniz veya evliliğiniz bugünlerde testten geçebilir. Daha az sosyalleşebileceğimiz, yalnızlığı tercih edebileceğimiz bir süreçtir. Sağlık olarak genital bölge, üreme organları gibi bölgelerde problemler meydana gelebilir. Böbrekler, boğaz, tiroid ile ilgili sorunlar meydana gelebilir, dikkatli olunması, rutin kontrolleri aksatmamak gerek.

Günün kartı Araba🚘

OLAY; Mevcut çevrenden uzaklaşarak cesaretle sonu iyi bitecek olan bir ilişkiye başlayabilirsin. Aile içinde zıtlaşan güçlerin üzerinde kalarak durumu başarıyla yürütebilirsin. İlişkin de ona canlılık getirecek olumlu bir gelişme olabilir. Problemleri ancak kişisel olarak çaba gösterirsen halledebileceksin. Sonucu iyi olacak bir girişimi cesaretle başlatıp yeni bir riske girebilirsin. Şirket içinde zıt taşan güçlere hükmedip akılcı bir şekilde yönetebilirsin. Tartışmalı bir toplantıda başarı elde edilebilir. İşle ilgili bir seyahate çıkabilirsin.

TAVSİYE; Zafer kazanacağının bilincinde olarak sakin kalıp hedefine kitlenmelisin. Cesur, enerjik ve kararlı bir girişimle hedefine doğru yönelmiş stratejinin uygulamaya başlayacaksın. Zıtlaşmalar da orta yolu bulacaksın. Kararlılıkla ilerlediğin bu yolda değişimlere açık olmamalısın. Mücadelen için her türlü hazırlığını yapacağın bir gün olacak.

SONUÇ; Planlarını, tasarladığın şeyleri değişikliğe uğratmadan stratejik bir şekilde ortaya koyduğun zaman kazanacağın bir gün olacak. Bugün düşünceler ve hareket enerjisi kazandıracak.

8 KASIM SALI

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Sevgilinizi ya da dostlarınızı ziyarete giderken bir demet çiçek ya da bir kutu çikolata almayı unutmayın derim. Akşam aromalı mumlar yakarak güzel bir sofralarda misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Güzel müzikler eşliğinde yatak çarşafları değiştirebilir, gardıroplar düzenlenebilir. Tatlar, kokular, renkler, tensel temaslar, yani yaşamdan haz almamızı sağlayan her olgu içimizi tazeleyecek, günümüze şevk katacaktır. Öğle saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Saat 14.02’ de ay tutulmasının zirve noktasına varıyoruz. Huzuru korumak için biraz yalnız kalabilir, iç dengemizi sağlayabiliriz. Öğleden sonra Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Akşam saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla biraz depresif olabiliriz. İçsel olarak ne kadar şanssız olduğumuzu düşünüp kendimiz için üzülebiliriz. Değersizlik duygumuz artabilir. Gece saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz.

Günün kartı Güç 💪

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir.  Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır. Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir. Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir. Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; ilişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; ilişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; ilişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

9 KASIM ÇARŞAMBA

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Tepkilerimiz son derece gerçekçi olacaktır. Hatta duygularımız o kadar dışa vurmaz bir biçimde olacaktır ki, çevremizdeki insanlar hiç tepki vermediğimizi zannedebilir. Sevgi ve güvence duygumuz önemli olacaktır. Para, finans, yatırım konuları gündemimizde yer alırken, risklerden uzak durmak faydamıza olacaktır. Sabah saatlerinde Ay – Plüto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Saat 15.00 da boşlukta ilerleyen Ay 16.36 itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur. Gün genelinde Merkür – Güneş – Uranüs açısıyla hayatımızda bu hafta radikal değişiklikler yapmaya doğru çok güçlü istekler duyabiliriz, çok ani kararlar almaya eğilimli oluruz. Yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz hangi alan varsa o alanlara yönelebilirsiniz ama sakince yapın ne yapacaksanız. İçinde bulunduğunuz ortama ayak uydurmak size zor gelebilir. Beğenmediğiniz veya tahammül edemediğiniz ortamlardan kibarca ve hızla uzaklaşmanızı öneririm. Başkaldırmaya, asilik yapmaya ve bunu daha çok kelimelerle ifade edebilirsiniz. Planlar bozulabilir, sözleşmeler iptal olabilir, fikirler çok sık değişebilir.

Günün kartı Ermiş💘

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

10 KASIM PERŞEMBE

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Duygularda derinleşmek yaşama girmek zor olacak. Duygusal olarak güvende hissedebilmek için bilgeye ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız. Bugün daha çok vaktimizi okumakla, araştırmakla, merakla ve soru sorarak geçirebiliriz. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birini tam da onu düşünüyorken haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Telefon görüşmelerimiz yoğun bir şekilde artabilir. Gün genelinde Merkür – Satürn olumsuz açısıyla bardağın boş tarafından bakmaya daha eğilimli oluruz, beklenen haberler genel anlamda olumsuz olabilir. İletişimin su gibi aktığı bir gün diyemeyiz, aksine pekte sohbetkar olmayan kişilerle bir araya gelmek durumunda kalabiliriz. Toplantılar sıkıcı geçebilir. Özellikle zihnen bir şeyleri beğenmekte zorlanabilir, her şeye kulp takabilirsiniz. Takıntılarınız tetiklenebilir. Aynı zamanda Venüs – Neptün olumlu açısıyla romantik zamanlar oluşturmak ve yaratıcı çalışmalar için uygundur. Bugün itibari başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacaktır, rüyaların aşkı gibi bir etki yaratabilir. Bağışlama, affetme, kabul etme ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için çok uygundur. Hayal gücünün yükseldiğine işaret eder ve yardımlaşma temasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayacaktır. Gece saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz.

Günün kartı Kader Çarkı🖤

Anahtar Sözcükler: 
Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi: Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır. Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur. Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir. Bu çark zamandır ve sadece tek yönde ve geleceğe doğru ilerleme göstermektedir ve çark asla durmayacaktır. Kader çarkı bize zamanın geçtiğini ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatırken bazen değişime direnmek yerine ona ayak uydurmanın gerekli olduğunu tavsiye eder.

11 KASIM CUMA

Ay ikizler burcunda seyahat ediyor. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birine tam da onu düşünüyorken rastlayabilir ya da bu kişiden haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Öğle saatlerinde Ay – Neptün arasındaki zorlayıcı açıyla yanılmalara, yanlış kararlara, yön kaybına açık olacak gibi gözüküyor. Kendimizi dalgın ve uykulu hissedebiliriz. Öğleden sonra Ay – Mars açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Gün genelinde Güneş – Satürn olumsuz açısıyla sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yükü almamaya özen göstermelisiniz. Zamanı yönetmek günün ana teması olabilir, yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz. Kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmalı, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır. Sağlık olarak dişler, kemikleri, cilt, diz kapakları, eklemler hassaslaşabilir. Dişçiye gitmek için çok uygun bir gündür. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor.

Günün kartı Adalet⚖️

* Eşitlik
* Karma
* İlahi adalet
* Hasat zamanı
* Denge sağlamak
* Ekilenlerin biçilmesi
* Sonuçların alınması
* Önemli bir karar almak
* Beklenen haberin gelmesi
* Yasal bir süreçle uğraşmak
* Ödül ya da cezanın verilmesi

12 KASIM CUMARTESİ

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sabah uyanmakta biraz zorluk çekebiliriz. Biraz daha evde vakit geçirmek isteyeceğiz. Ailemizle, sevdiklerimizle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Gün genelinde Merkür – Neptün olumlu açısıyla Tarot ve kahve falı baktırmak ve ruhsal konularla ilgili okumalar, araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak için uygundur. Duygularınızı ruhunuzdan geçenleri kaleme almak, yazmak, ifade etmek içinde çok uygundur. Sezgiler ve rüyalar muazzam güçlüdür, enteresan şeyler doğabilir içinize, rüyalarınız yol gösterici olabilir. Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Günün kartı Asılan Adam💫

Günün kelimesi;
Durgunluk

Günün enerjisi; Hareketli bir süreci durdurmaya ya da askıya almaya davet edicidir. Bu dönemde önemli kararlar vermemek ya da gidişatın hızını arttırmamak kişinin yararına olacaktır. Bize “dur, bekle, acele etme” der. Bu kart belirdiğinde kendimize zaman kazandırabiliyorsak kazandırmalı ve bu ertelemeleri yapmalıyız. Çünkü istediğimiz şeyi elde etmenin henüz zamanı değildir. Olgunlaşma sürecinin henüz tamamlanmadığı ve amacımızın hazır olmadığını da bize hatırlatır. Bazen beklemek yapılması gereken en doğru şeydir.

13 KASIM PAZAR

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Çevremize karşı anaçlığımız artabilir. Biraz daha evimizle ilgilenmek isteyebiliriz. Bugünü daha çok ailemizle geçirmek isteyip, onlarla bir araya gelebiliriz. Yediğimiz ve içtiklerimize dikkat edelim lütfen, midemizle ilgili rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Gün genelinde Venüs – Plüton olumlu açısıyla bekarsanız hayatınızı değiştirecek, dönüşüme uğratacak biri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Cinsel anlamda tabularınızı yıkabilecek ilişkilere çekilebilirsiniz. Sağlık olarak boğaz, böbrekler, üreme organları ve cilt hassaslaşabilir.

Günün kartı Ölüm☠️

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir.

Editör: Fatih Düz – 07.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hayatın Her Alanında Ayrılmaz Bir İkili | Teorik ve Pratik Eğitime Bir Bakış

    Putin Kaybediyor Mu, Yoksa Kazanıyor Mu? Bilinmesi Gerekenler Gerçekler!