içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 02 Ocak – 08 Ocak

2 OCAK PAZARTESİ

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Yemeye, içmeye, zevkimize, keyfimize daha düşkün olacağız. Elle tutulur konuları görmek, dinlemek ve algılamak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Öğle saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz.

Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz. Öğleden sonra Ay – Merkür olumlu açısıyla güzel şeyler hakkında konuşmak, iltifat etmek, hediye almak ve vermek için çok uygundur. Hemen ardından Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak.

Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Gece saatlerinde Ay – Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz.

Günün kartı Azize🌹

Güne mesajı; İçinden gelen sesi dinle

Günün tavsiyesi; atacağın adımla ilgili mutlaka annenden – anne gibi gördüğün kişiden – eşinden fikir alıp, danışmalısın

* Beklenen desteğin varması
* Bir kadından gelecek tavsiye ya da yardım
* Sürecin yavaşlaması fakat sağlamlaştırılması

Her zaman olmasa da genellikle bir kadını işaret eder. Bu kadın zeki, anlayışlı ve ilim sahibidir. Çok konuşup boş konuşmak, az ama yerinde konuşur. Eğer bir tavsiyesi varsa mutlaka dinlenmelidir. Bu kadın hayatımızın ilk kadını olan annemizi de temsil ediyor olabilir ya da annelik içgüdüsüyle hareket eden yakınımız, eşimiz de olabilir. Hisleri kuvvetli, spiritüel tarafı son derece güçlü olan kişidir. Konunuz her neyse girişkenlik yerine beklemeyi tavsiye eder, fakat bununla beraber gelişime büyük destek vericidir. Kişiye “bekle henüz zamanı değil der”. Aynı zamanda dengelenme ve güçlenme sürecine girişin de simgesidir. Yeni bir oluşum için en büyük yardımcı ve destekçiniz bu kişidir. Bu kişi sizinle çok zıt, ama uyumlu kişidir.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Kazanç sağlayacak bir ortaklık olabilir. Güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız korku ve üzüntülerden kaynaklı ilişkilerde güven arayışınız olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; İki olay veya iki kişiyi idare etmeniz söz konusu olabilir. Sonucunu kestiremediğiniz konularla alakalı uyanık olmanız gerekiyor. Gündeminizdeki durumla ilgili engellerin ortadan kalkma durumu söz konusu olabilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Duygu ve düşüncelerinizde gelgitler yaşayabilirsiniz. Biraz daha çelişkiler içerisinde olacağınız bir gün gibi gözüküyor. Hem iş hem de duygusal konularla alakalı sorgulamalar yapılabilir. Acaba da kaldığınız konularla ilgili karar vermeyi ertelemeniz daha faydalı olacaktır.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; İlişki ya da iletişimde eşitlik ve saygı ön planda tutulacak. Fikir alışverişi yaparak her iki tarafın da istekli katılımı ve sürece olumlu etkisidir. Güzel bir anlaşma yapabilirsiniz.

3 OCAK SALI

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Duygularda derinleşmek yaşama girmek zor olacak. Duygusal olarak güvende hissedebilmek için bilgeye ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız. Bugün daha çok vaktimizi okumakla, araştırmakla, merakla ve soru sorarak geçirebiliriz. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birini tam da onu düşünüyorken haber alabilirsiniz.

İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Telefon görüşmelerimiz yoğun bir şekilde artabilir. Sabah saatlerinde Ay’ın Venüs – Jüpiter olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz.

Vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Gece saatlerinde Ay – Mars kavuşumuyla sakarlıklara, kazalara, agresyona açık, farkında ve dikkatli olalım. Halk arasındaki ifadesiyle yangına körükle gitmeyelim!

Günün kartı İmparatoriçe🫅

Anahtar Kelime; Ben yaparım

Genel Etki; Maddi zenginlik, güvence verecek maddi gelişmelerin olması

Mistik Etki; Aşktaki tensel zevkimiz, anneliğimiz, berekete olan algımız

Günün Enerjisi; Bolluk ve bereketin yoğun bir şekilde hissedildiği ve yaşamla harmoni içinde olduğumuz bir güne selam olsun.

Kehanet; Şansınızın son derece açık olduğu bir gün olacak, bugün biraz daha kendinize bakıp güzelleşmek isteyebilirsiniz, sonucu güzel olacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz, projelendirilen bir işe girebilirsiniz, uzun zamandır aklınızda olan yatırımla ilgili adım atabilirsiniz, bir süredir üzerinde çalıştığınız işin parası gelebilir, işinizle ilgili süreç olumlu yönde ilerleyip büyüme ve gelişmenize vesile olabilir. Yakın çevrenizden birinin hamile olduğunu veya doğum yaptığını duyabilirsiniz. Anneniz ya da ailenizdeki yaşlı bir bayanla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Bir kadından güzel haber alabilirsiniz. Geçmiş tecrübeleriniz ya da tecrübesine önem verdiğiniz kadın figürlerinden fayda sağlamaya çalışıp yararlanacağınız bir gün olacak. Kendi mutluluğumuz ve hayattan aldığınız zevki kendinizin yaratmaya çalıştığı bir algı içerisinde olacaksınız. Günü biraz daha kendi kontrolünüz altında ilerletmek isteyeceksiniz. Biraz daha doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

4 OCAK ÇARŞAMBA

Ay ikizler burcunda seyahat ediyor. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birine tam da onu düşünüyorken rastlayabilir ya da bu kişiden haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Sabah saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun.

Gün genelinde Venüs – Jüpiter olumlu açısıyla maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak ve bulmak içinde uygundur. Sosyalleşmek, dışarı çıkmak, kalabalık gruplarla bir araya gelmek, eğlenceli aktiviteler içinde bulunmak içinde harikadır. Partnerinizle birlikte romantik bir seyahate çıkabilirsiniz. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek içinde çok uygundur. Venüs Kova burcuna bugün geçiş yapacak. Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizlere hazır olun. İlişkilerde yenilenme söz konusu olacak, eskiye sünger çekip, yeni kapılar açabiliriz.

Kendimizi özgün bir şekilde ortaya koyacağımız aktivitelere yöneleceğiz. İlişkilerde özgürlük ve bireysellik temaları daha ağır basacak. Hayatımızda olan/dahil olacak olan insanlarla her türlü organizasyon, planlar yapmak isteyip bir keşifçi edasıyla aktiviteler gerçekleştireceğiz. Bu dönemde bence baskınlığımızı ve kontrol edici tutumumuzu geçici süre bir kenara bırakmamız da fayda olacaktır. Gerek özel hayat, gerek arkadaş çevresi olsun baskı hissettiğimiz alanlardan olabildiğince uzaklaşmak izleyeceğiz. İlişkilerimizde biraz daha arkadaşça yaklaştığımız bir tutum sergilebiliriz. Bu süreçte hayatımıza çok sıradışı insanları dahil edebiliriz. Bu zamana kadar arkadaş olarak gördüğümüz birine aniden ilgi duymaya başlayabiliriz. Bu süreçte parasal harcamalarınıza biraz daha fazla dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü kredi kartı hesap ekstresi geldiğinde üzülün istemem.

Günün kartı İmparator👑

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; Patron sensin

Günün mistiği; Yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; Yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; Rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

5 OCAK PERŞEMBE

Ay İkizler burcunda boşlukta seyahat ediyor. Saat 17.14 itibariyle Ay Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Çevremize karşı anaçlığımız artabilir. Biraz daha evimizle ilgilenmek isteyebiliriz. Bugünü daha çok ailemizle geçirmek isteyip, onlarla bir araya gelebiliriz. Yediğimiz ve içtiklerimize dikkat edelim lütfen, midemizle ilgili rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabiliriz. Gün genelinde Güneş – Uranüs olumlu açısıyla yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz hangi alan varsa o alanlara yönelebilirsiniz ama sakince yapın ne yapacaksanız. Özgür, daha bağımsız bakış açıları yakalamak çok daha kolay olacaktır. Değişik, farklı, yeni heyecanlara ve konulara da açık olabileceğimiz bir gün. Denenmemişi denemek, radikal adımlar atmak için uygundur.

Günün kartı Aziz🖤

Günün astronotu; Jüpiter & Güneş birleşimi ile sosyal inanç ve görüşler, manevi otorite

Günün mistiği; Ruhani bilge bir üstattan yüksek manevi bir öğreti alma

Günün negatifi; Olayları çok fazla ahlaki yönlerden değerlendirme ön yargıların ortaya çıkar ve dogmatizm oluşur.

Günün geneli; Manevi otorite, bilgilerin manevi otoritelerden gelmesi

Günün taşı; Elmas (süreklilik, onur, koruma, berraklık)

Günün sözleri; Değişime direnme, dünyevi düzen

Günün tavsiyesi; Kendine güvenli ve emin bir şekilde hareket edip, açıklamalarında ve yorumlarında netliği savunarak konuşmalarını gerçekleştir.

Günün mesajı; Dünyada sevmeyi öğrenmeden, öte alemde kanat çırpmayı öğrenme şansı yoktur ki esas yolculuk, kanat çırpmaya başladığımızda başlayacaktır.

Günün enerjisi; Eskiye dönük ve geleneklere bağlı tarafımız kendini gösterebilir. Yenilikçi ve icatçı olmaktan ziyade eski ve geçmişten bugüne gelen denenmiş metotları ve babadan öğrenilenlerin savunabiliriz. Bunları yaparken enerjimiz biraz gergin ve soğuk olabilir. Biraz daha bildiğimizi karşı tarafa dayatmak isteyeceğiz işimize gelmeyen yanıtlar ve hamlelerle karşılaşınca gerginleşip durumları sıkıntılı hale getirebiliriz. Bu konunun bundan başka çözümü olmamalı demek yerine bu konuya farklı açıdan da bakabilir miyiz başka bir yolla da çözebilir miyiz demek arasında çok fark olduğunu hissedeceğimiz bir gün olacak. İkinci yaklaşım olayları toparlamada ve halletmede büyük rol üstlenecek.

6 OCAK CUMA

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sabah uyanmakta biraz zorluk çekebiliriz. Biraz daha evde vakit geçirmek isteyeceğiz. Ailemizle, sevdiklerimizle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Gece saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Yengeç dolunayının etkilerini gösterdiği gecenin ilerleyen saatleri manevi açıdan çok güzel bir atmosfer sunuyor, değerlendirebiliriz. Ay’ın Sirius ve Canopus yıldızlarıyla kavuşumunun yanı sıra Güneş de Vega yıldızıyla kavuşuyor. Uğur, bolluk, bereket ve refah dolu bir zaman dilimi olması temennisiyle.

Günün kartı Aşıklar🥰

Uyumun Zaferi..

İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek fark etmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Romantik çağrışımları içermesine rağmen bundan daha da önemlisi aynı dili konuşan düşüncelerini fikirlerini açık ve özgür bir şekilde paylaşan insanlarla kontak kuracağız. Düşüncelerimiz, ilgi alanlarımız, deneyimlerimiz ortak ve birbirine benzeyen.. Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Çok yönlü, becerikli, neşeli, maceracı ve meraklı olacağımız bir gün. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

7 OCAK CUMARTESİ

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. İhtiyaç duyduğumuz şey duygusal yakınlık ve sevdiklerimizle bir arada olmak olacaktır. Biraz daha geçmişteki anılarımızı düşünebiliriz. Saat 02.07 de Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Sabah saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Aynı zamanda Güneş-Merkür kavuşumu da kesinleşiyor. Merkür geri harekette olduğundan, biraz içe dönerek kendi iç sesimizi dinleyebiliriz. Mantıktan öteye geçerek sezgilerimize kulak verebiliriz. Aklımıza düşenleri bir kenara not edebiliriz ve daha sonra bunlardan istifade edebiliriz.

Günün kartı Araba🚗

OLAY; Mevcut çevrenden uzaklaşarak cesaretle sonu iyi bitecek olan bir ilişkiye başlayabilirsin. Aile içinde zıtlaşan güçlerin üzerinde kalarak durumu başarıyla yürütebilirsin. İlişkin de ona canlılık getirecek olumlu bir gelişme olabilir. Problemleri ancak kişisel olarak çaba gösterirsen halledebileceksin. Sonucu iyi olacak bir girişimi cesaretle başlatıp yeni bir riske girebilirsin. Şirket içinde zit taşan güçlere hükmedip akılcı bir şekilde yönetebilirsin. Tartışmalı bir toplantıda başarı elde edilebilir. İşle ilgili bir seyahate çıkabilirsin.

TAVSİYE; Zafer kazanacağının bilincinde olarak sakin kalıp hedefine kitlenmelisin.Cesur, enerjik ve kararlı bir girişimle hedefine doğru yönelmiş stratejinin uygulamaya başlayacaksın. Zıtlaşmalar da orta yolu bulacaksın. Kararlılıkla ilerlediğin bu yolda değişimlere açık olmamalısın. Mücadelen için her türlü hazırlığını yapacağın bir gün olacak.

SONUÇ; Planlarını, tasarladığın şeyleri değişikliğe uğratmadan stratejik bir şekilde ortaya koyduğun zaman kazanacağın bir gün olacak. Bugün düşünceler ve hareket enerjisi kazandıracak.

8 OCAK PAZAR

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Duygusal olarak övgü ve şov isteyeceğiz, fakat kendimiz övgü yapmaktan kaçınacağız. Takdir edilmek isteyip, bir şeyleri dramatize etmeye daha meyilli olacağız. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz.

Günün kartı Güç💪

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir. Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır. Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir. Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir.

Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; İlişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; İlişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; İlişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Mutlu haftalar 🥰

Editör: Fatih Düz – 02.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Slav Folklorunun İkonu Baba Yaga’ya Feminist Bakış

    Punk İkonu, Efsanevi Moda Tasarımcısı Vivienne Westwood Hayatını Kaybetti!