içinde

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 23 Ekim – 29 Ekim

23 EKİM PAZARTESİ

Ay Kova burcunda seyahat ediyor. Sıradışı ve yenilikçi düşünceye eğilim gösterebiliriz. Aklımıza orijinal fikirler gelebilir. Bilimsel ve entelektüel çalışmalar yapmak, psikoloji, sosyoloji ve astroloji benzeri konularla ilgilenmek, sosyal etkinliklere zaman ayırmak, arkadaşlarla bir araya gelmek için son derece uygun bir gün olduğunu söyleyebilirim. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Öğle saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. Akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Psikolojik tatmin yaşatan şeylerden zevk almaya başlayacağız.

Hayatımızda değişimler yaratmaktan keyif alacağız. Otorite kazanmak isteyip, bu konuyla ilgili elimize aldığımız her türlü işte daha çok derinleşip her detayıyla yakından ilgileneceğiz. Sahip olduklarımıza karşı kıskanç tarafımız daha çok ağır basıp, kaybettiğimizde tehlikeli bir hal alacağız. Ölüm ve ölüm ötesi konuları daha çok araştırıp, bilinçaltıyla ilgili birtakım çalışmaların içinde kendimizi bulabiliriz. Hayatımızda bu zamana kadar görmezden gelip ama bizden kaynaklı olduğunu kabul ettiğimiz problemlere yönelip, dur/kalk modunda ilerleten olayları çözmeye niyet etmek olarak da algılayabilirsiniz. Bu süreçte konuşandan ziyade dinlemeyi tercih eden taraf olup boool bool etrafımızdaki insanların sırlarına ortaklık edeceğiz.

Para, yatırım, finans, miras konuları daha çok gündemlerimizde yer alacak. Kendimizi her daim hesap/kitap işleri yaparken bulabiliriz. Borsa; faizler de artış, petrol ve benzin fiyatlarında artışları meydana gelebilir. Sağlık açışından; genital bölge rahatsızlıklarına dikkat! Bunu öncesinde de belirtmiştim. Lütfen bir rahatsızlık varsa ihmal etmeden doktora gözükün. Aynı zamanda Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 22.04 itibariyle Ay boşlukta seyahat etmeye başlıyor.

Günün kartı Aziz🌹

“Dünyevi düzen”

Günün taşı; Elmas (süreklilik, onur, koruma, berraklık)

Günün mesajı; Kendine güvenli ve emin bir şekilde hareket edip, açıklamalarında ve yorumlarında netliği savunarak konuşmalarını gerçekleştir.

Günün enerjisi; Eskiye dönük ve geleneklere bağlı tarafımız kendini gösterebilir. Yenilikçi ve icatçı olmaktan ziyade eski ve geçmişten bugüne gelen denenmiş metotları ve babadan öğrenilenlerin savunabiliriz. Bunları yaparken enerjimiz biraz gergin ve soğuk olabilir. Biraz daha bildiğimizi karşı tarafa dayatmak isteyeceğiz işimize gelmeyen yanıtlar ve hamlelerle karşılaşınca gerginleşip durumları sıkıntılı hale getirebiliriz. Bu konunun bundan başka çözümü olmamalı demek yerine bu konuya farklı açıdan da bakabilir miyiz başka bir yolla da çözebilir miyiz demek arasında çok fark olduğunu hissedeceğimiz bir gün olacak. İkinci yaklaşım olayları toparlamada ve halletmede büyük rol üstlenecek.

24 EKİM SALI

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Biraz daha duygusal, yaratıcı, romantik, sezgisel, merhametli ve kolay affetmeye meyilli olan duygular içerisinde olacağız. Karşımızdaki insanı çok iyi anlayıp, kedimizi anlatmaya çalışabiliriz.

Ay – Güneş – Satürn olumlu açısıyla hayatı daha fazla ciddiye alabilecek, girişilecek işlerde istikrar ve başarı ortamı daha yüksek olacaktır.

Yeni iş girişimleriniz olacak ise bugün  ve sonrası zamanı değerlendirebilir, kullanabilirsiniz. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için idealdir. Amaç ve hedef odaklı olmaya işaret eder, hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşırsınız. Engellerle karşılaşıp onları aşmakla ilişkilidir, sorunları en engelleri aşacak gücü kuvveti verecektir.

En zor görünen işlerin bile üstesinden gelebilecek gücü verecektir. Akşam saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla sağduyulu olabiliriz. Duygularımızı rasyonel bir şekilde ifade edebilir,mantıkla duyguları eşit idare edebiliriz. Uzlaşmacı ve iyi bir konuşmacı olabiliriz. Çok iyi bir dinleyici konumunda olacağız.

Günün kartı Aşıklar ❤️

Uyumun Zaferi..

İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek fark etmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Romantik çağrışımları içermesine rağmen bundan daha da önemlisi aynı dili konuşan düşüncelerini fikirlerini açık ve özgür bir şekilde paylaşan insanlarla kontak kuracağız. Düşüncelerimiz, ilgi alanlarımız, deneyimlerimiz ortak ve birbirine benzeyen.. Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Çok yönlü, becerikli, neşeli, maceracı ve meraklı olacağımız bir gün. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

25 EKİM ÇARŞAMBA

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Çevremizdeki insanların genel ruh hallerinin kolayca etkisinde kalabilir, psişik bir sünger kıvamına gelebiliriz. Dolayısıyla karamsar kişilerle vakit geçirmek kötü hissettirir, huzursuz eder. Normale göre daha alıngan olabiliriz. Kırık kalpleri iyileştirebilir, küskün olduklarımızla barışabiliriz.

Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu acısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir.

Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından kendimizi değersiz hissedebilir veya birileri bizlere böyle hissettirebilirler, buna mahal verecek ortamlardan kaçınmakta yarar vardır.

Akşam saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir.

Günün kartı Araba🚘

OLAY; Mevcut çevrenden uzaklaşarak cesaretle sonu iyi bitecek olan bir ilişkiye başlayabilirsin. Aile içinde zıtlaşan güçlerin üzerinde kalarak durumu başarıyla yürütebilirsin. İlişkin de ona canlılık getirecek olumlu bir gelişme olabilir. Problemleri ancak kişisel olarak çaba gösterirsen halledebileceksin. Sonucu iyi olacak bir girişimi cesaretle başlatıp yeni bir riske girebilirsin.

Şirket içinde zit taşan güçlere hükmedip akılcı bir şekilde yönetebilirsin. Tartışmalı bir toplantıda başarı elde edilebilir. İşle ilgili bir seyahate çıkabilirsin.

TAVSİYE; Zafer kazanacağının bilincinde olarak sakin kalıp hedefine kitlenmelisin. Cesur, enerjik ve kararlı bir girişimle hedefine doğru yönelmiş stratejinin uygulamaya başlayacaksın. Zıtlaşmalar da orta yolu bulacaksın. Kararlılıkla ilerlediğin bu yolda değişimlere açık olmamalısın. Mücadelen için her türlü hazırlığını yapacağın bir gün olacak.

SONUÇ; Planlarını, tasarladığın şeyleri değişikliğe uğratmadan stratejik bir şekilde ortaya koyduğun zaman kazanacağın bir gün olacak. Bugün düşünceler ve hareket enerjisi kazandıracak.

26 EKİM PERŞEMBE

Saat 09.39 da boşlukta ilerleyen Ay, saat 13.01 de Koç burcuna geçiyor. Ruhumuzu çocuk gibi hissedeceğiz. Çok hızlı tepki verip aynı şekilde çok hızlı da yumuşayabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak maceracı ruhumuzda yeni atılımlarda bulunmak isteyeceğiz.

Sabah saatlerinde Ay – Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek.

Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Aynı zamanda Ay – Plüton olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz.

Günün kartı Güç 💪

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir. Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır. Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir.

Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir. Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; ilişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak ; ilişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; ilişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

27 EKİM CUMA

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Savaşçı ve mücadeleci bir yapıda olabiliriz. Enerjik ve değişken bir ruh haline sahip olabiliriz. Duygularımızı ifade ederken sert ve saldırgan bir yapı göstererek olaylar karşısında ani, direkt ve düşünmeden tepkiler verebiliriz. Gün genelinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. Aynı zamanda Mars – Jüpiter olumsuz açısıyla inançlar, felsefi konular üzerinde tartışmalar yapılabilir. Cesaret gerektiren işlerde başarı olmak zorlaşır, gücümüz kısıtlanır, kendimizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabiliriz. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir.

Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler. Yeni iş girişimleri için, ikna gerektiren durumlar için pekte uygun değildir. Taleplerimiz ret edilebilir. Enterasan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabiliri, tembelliğe eğilim gösterebiliriz.

Günün kartı Ermiş🧙

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi; Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

28 EKİM CUMARTESİ

Ay Koç burcunda 11.19 itibariyle boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Sabah saatlerinde Ay – Plüton olumsuz açısıyla duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Saat 14.44 itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. Öğleden sonra Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Aile büyüklerimizi ziyaret ederek güzel vakitler geçirebiliriz. Gün genelinde Mars – Jüpiter olumsuz açısıyla inançlar, felsefi konular üzerinde tartışmalar yapılabilir. Cesaret gerektiren işlerde başarı olmak zorlaşır, gücümüz kısıtlanır, kendimizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabiliriz. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir.

Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler. Yeni iş girişimleri için, ikna gerektiren durumlar için pekte uygun değildir. Taleplerimiz ret edilebilir. Enterasan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabiliri, tembelliğe eğilim gösterebiliriz. Aynı zamanda Merkür – Jüpiter olumsuz açısıyla pireyi deve yapabilirsiniz, tepkilerinizi verirken abartmamaya özen gösterin. Unutkan olmaya eğilimli olabiliriz, evden çıkmadan önce çantanız, anahtarınız, telefonunuz, cüzdanınız hepsini kontrol ederek evden çıkın. Aynı anda birden çok konu ile ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Gece saat 23.24 de Ay – Güneş karşıtlığıyla Boğa burcunda dolunay – ay tutulması gerçekleşiyor.

Günün kartı Kader Çarkı⏳

Anahtar Sözcükler: Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi: Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır. Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur. Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir. Bu çark zamandır ve sadece tek yönde ve geleceğe doğru ilerleme göstermektedir ve çark asla durmayacaktır. Kader çarkı bize zamanın geçtiğini ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatırken bazen değişime direnmek yerine ona ayak uydurmanın gerekli olduğunu tavsiye eder.

29 EKİM PAZAR

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Yemeye, içmeye, zevkimize, keyfimize daha düşkün olacağız. Elle tutulur konuları görmek, dinlemek ve algılamak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde iletişimse sorunlar baş gösterebilir, daha agresif iletişim yöntemlerine maruz kalabilir veya siz böyle olabilirsiniz. Bugüne en anlamlı söz “2 Kere düşün bir kere konuş “ olacaktır. Patavatsızlıklarla karşılaşmaya veya yapmaya müsait sayılırız.

Günün kartı Adalet⚖️

* Eşitlik
* Karma
* İlahi adalet
* Hasat zamanı
* Denge sağlamak
* Ekilenlerin biçilmesi
* Sonuçların alınması
* Önemli bir karar almak
* Beklenen haberin gelmesi
* Yasal bir süreçle uğraşmak
* Ödül ya da cezanın verilmesi

Günün astronotu; Jüpiter & Mars Birleşimiyle Savaş Gücüyle Ayakta Tutulmak

Günün sözü; İlahi adalet

Günün mistiği; Vicdan ile zıtların dengelenmesi

Günün geneli; Adalet yerine gelecek

Günün tavsiyesi; Meseleyi dengeli adil bir çözüme ulaştırmak için iyi bir aracı bulmalısın

Günün enerjisi; Ana temasını “ne ekersen onu biçersin” sözüyle özetlemek yerindedir. Geçmişte yapılanların sonuçlarını alma vakti nihayet gelmiştir. Geçmişte çok çalışanlar için emeklerin karşılığının alınacağını müjdelerken kötülük yapan içinse artık ceza vakti geldiğini gösterir. Bu kart bugün yaşanan durum ne olursa olsun tohumlarının geçmişte verdiğimiz kararlar tarafından atıldığının habercisidir. Aynı zamanda iyi bir gelecek için bugün ektiğimiz tohumlara dikkat etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. Bugün attığımız adımların da uzun vadeli sonuçlarını mutlaka hesap etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. İlahi adaletin getirdiği sonuç her zaman adildir ve sonuçtan şikayet etmemek gerekir çünkü Adalet kartı tarafsızdır.

Mutlu haftalar 🥰

Editör: Fatih Düz – 23.10.2023

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dün, Bugün ve B.O.P

    İnsanlığı Tanıştıran Meta: Kitle İletişim Araçları