içinde

Bu Tarihlere Dikkat, Venüs Yay Burcuna Geçiyor! Peki Etkisi Nasıl Olacak?

İkimiz için harika bir seyahat programı yaptım🧘

Veee Venüs Yay Burcu’na geçiş yaptı.

Peki ya bunun anlamı nedir?

Venüs: beğeni, sevgi, güzellik, ilişkiler.. vb.

Yay Burcu: abartılı, iyimser, maceracı, felsefik.. vb.

Venüs, aşkı simgeleyen gezegendir. İşte bu sebepten dolayı aşk hakkındaki tüm soruların cevabı ona aittir. Bu süreçte ilişkilerinizde iltifat veya övgü beklemeyin, size sadece ne hissettiklerini söyleyecekler. Kusurlarınızı, zayıf yönlerinizi her şeyi söyleyip ama bir de “ama böyle olsan da senden yine de hoşlanıyorum” diyerek konuyu kapatacaklar.

Gerçekten patavatsız, ama açık görüşlü olunacak. Arkadaş canlısı, sosyal ve dışa dönük bir hal alacağız. İlişkilerimiz de çoşkulu, neşeli, bağımsız olacağız. İlişkiye girmek ve kendimizi göstermek isteyeceğiz. Ahlaki değerlerimiz ve zevklerimiz biraz daha geleneksel olacak.

Bizi kısıtlamayacak ilişkilere çekiliriz. Yabancı uyruklu kişilerin daha çok ilgimizi çekeceği bir süreç olacak. Macera duygusu olan, eğlenceyi seven, çok karmaşık olmayan, neşeli, pozitif, fikir ve bilgi alışverişi yapabileceği, dürüst ve doğru kişileri tercih edeceğiz. Yabancı kültürlerden insanlarla ilişkilerde veya uluslararası işlerde güzel gelişmeler kaydetme olasılığımız artıyor.

Neşe ve keyfinizin daim olduğu bir süreç olsun.

Editör: Fatih Düz – 16.11.2022

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Solak İnsanların Bu Özellikleri Karşısında Sakinliğinizi Korumanız Zorlaşacak

    Saldırı, Esrarengiz Mesajlar ve İntikam: Ben Gri