içinde

HavalıHavalı

Haftanın Astrolojik Yorumları ve Tarot Kartları | 14 Kasım – 20 Kasım

14 KASIM PAZARTESİ

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sabah uyanmakta biraz zorluk çekebiliriz. Biraz daha evde vakit geçirmek isteyeceğiz. Ailemizle, sevdiklerimizle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, var olan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Saat 13.40 da boşlukta ilerleyen Ay 15.47 itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur. Gün genelinde Merkür – Plüton olumlu açısıyla konsantrasyon güçlü olacağından, bugün sabır ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok daha yüksek olacaktır. Kendinizi sadece bilgiyle savunabilirsiniz. Dostlar arasında önemli sırlar paylaşılabilir.

Günün kartı Denge🤹

Güne kelime bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne numerolojik bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte, 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne tavsiyem; Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşçakal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

15 KASIM SALI

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Duygusal olarak övgü ve şov isteyeceğiz, fakat kendimiz övgü yapmaktan kaçınacağız. Takdir edilmek isteyip, bir şeyleri dramatize etmeye daha meyilli olacağız. Merkür – Plüto, Güneş – Neptün, Venüs – Jüpiter olumlu açılarıyla haftanın en olumlu günü denilebilir. Hem maddi hem de manevi açıdan değerlendirilebilirsiniz. Gece saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor.

Günün kartı Şeytan👿

Güne sorum; Yanlış yol olabilir mi?

Güne tavsiyem; Hırs haline getirmeyip, takıntı yapmadığın başarı avucunun içinde olacaktır. Gücünü doğru kullanmalısın.

Günün taşı; Tektite (bütünlük, etki)

Günün enerjisi; Güvenlik ve para ihtiyacımız bizi esir almamalıdır. Arzu ve korkularımızın hayatımızdaki gücü ile yüzleşeceğiz. Kötülük ve haksızlıklarla karşılaşıp, kötülüğün de hayatın bir parçası olduğunu öğrenebiliriz. İhtiras, bencillik, egoizm, kibir, nefret, intikam, şiddet gibi şeytani duygular hayatımızı olumsuz yöne sürükleyebileceğinden bu duyguların ruhumuzdan terk edilmesine karşı uyarı veren bir gün olabilir. Bu duygular beslendikçe daha da güçlenecek ve çoğalacaklardır ve bu yüzden bu duyguları iç dünyamızdan çıkartmamız gerekmektedir. Varolan gücümüzü takıntı haline getirip fanatikleşmeden kullanmamız gereken bir gün yaşayacağız.

16 KASIM ÇARŞAMBA

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Her şeyi kişisel algılamaya meyilli olabiliriz. Çünkü başkalarından ilgi görmeyi arzu edeceğiz. Gereksiz şeyleri gurur meselesi haline getirmekten yerine, umursamayın, gülümseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumsuz açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Gün genelinde Merkür – Jüpiter olumlu açısıyla gelecek için hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zamandır. Bu açı etkisi ile fazlaca iyimser davranışa eğilimli oluruz. Fikirler akıcı bir şekilde ifade edilir. Konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir. Evlilik için aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşme gerektiren işleri halletmek, seyahat etmek, ticaret yapmak için atılımlarda bulunmak, satış işlemleri için web sitesi açmak, eğitime başlamak, yurtdışı ile ilgili önemli işlemleri halletmek, seyahat planlamak için çok ama çok ideal zamanlar. Ticarette, eğitimde şans var bu hafta. Daha iyi nasıl para kazanacağınıza dair fikirler geliştirebilirsiniz, bu hafta proje haftası arkadaşlar. Gece saatlerinde Ay – Merkür olumsuz açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık olabiliriz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir. İlişkiler gezegeni Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte (09.08) bugünden itibaren yabancı kültürlerden insanlarla ilişkilerde veya uluslararası işlerde güzel gelişmeler kaydetme olasılığımız artıyor.

Günün kartı Kule💜

Güne sorum; Her son bir başlangıç değil mi?

Güne tavsiyem; “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Günün kaçınılması gerekeni; Hırs, Hayalperestlik

Günün enerjisi; Güven duygumuzu kaybetmemizle alakalıdır. Belki de en güvendiğimiz yerden kırılacağız. Sahip olduğumuz bir şeyi kaybetmemiz ve kendimizi ve yaşadığımız çevreyi güvensiz hissetmemiz doğaldır. Bu değişimi yaşadığımız yerde ya da kendimizi en güvende hissettiğimiz yerde de yaşayacak olabiliriz. O kadar ani olabilir ki değişimden kaçma fırsatı bile bulamayabiliriz. Bina üstüne bina yapılmaz, öncelikle eski binanın tamamen ortadan kaldırılıp arazinin yeni bina için uygun hale getirilmesi gerekir. Yaşanacak durum acılı bir değişimin simgesi de olsa gelecekteki bir hediyenin de müjdecisidir.

17 KASIM PERŞEMBE

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Kontrol, kontrol, kontrol! Hesapların kontrolü, mali işlerle ilgili çalışmalar için en uygun gün, ayrıca sağlığımızla ilgili kontrol ve muayeneleri bugün yaptırabiliriz. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. İletişim gezegeni Merkür’ün Yay burcuna geçişinin ardından uluslararası işler, seyahatler, turizm, eğitim, yayıncılık, hukuk gibi alanlarda ve global konularda hızlı gelişmeler bekleyebiliriz ya da bu alanlara yönelik paylaşımlar, girişimler yapabiliriz. Takip eden bir müddet boyunca aklımız ve konuşmalarımız genel olarak bu konular üzerine yoğunlaşmaya başlayacaktır muhtemelen.

Günün kartı Yıldız⭐

Günün taşı; Fluorit (mutluluk), Ametist (korku ve uyumsuzluğu engeller)

Güne kelimelerim; Ferahlık, Rahatlık

Güne olumlamam; Umut tükenmiş gibi görünse de ikinci şans her zaman vardır. “Sarah Jio”

Güne tavsiyem; Bizleri etkileyen bazı yıldızlar dışarda değil, içimizdedir.

Günün enerjisi; Yenilenen enerji, yeni bir umut ışığı doğması ve iyileşme sürecinin başlamasıyla ilgilidir. Tekrar canlanmaya, hiç yoktan birden içimizde beliren ilhama, kaybolan enerjinin yeniden kazanılmasına ve umut verici bir dönemin de başlangıcına işaret eder. Eskiye dair ne kadar acı ve umutsuzluk varsa bu negatif duygularla artık vedalaşma vakti gelmiştir. Aynı zamanda ruhun ve bedenin tüm negatif düşünce ve hastalıklardan da arındırılmasının müjdecisidir. Maddi ya da manevi temizliğin hayatımızda cereyan ettiğinin habercisidir. Geçmişe bir set çekip geleceğe bakma vakti gelmiştir. Bu vedalaşma sağlıklı ve faydalı bir vedalaşmadır ve diğer bir tabirle bir içsel temizliktir.

18 KASIM CUMA

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlarımız ortaya çıkabilir. Evdeki temizlik işlerini halledip, sağlık konularıyla ilgili araştırmalar yapıp, evcil hayvanlarımızla ilgili konulara biraz daha eğilim gösterebiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Akşam saatlerinde Ay’ın Mars – Neptün olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Duygusal aldanmalara ve aldatılmaları açık olabiliriz. Para ile ilgili hesaplarınızda yanlışlıklarla karşılaşabilirsiniz, biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Günün Kartı Ay🌙

Günün taşı; Aytaşı (İçgörü, Sezgi, ilham, Meditasyon)

Güne kelime bırak; Korkularla yüzleşmek

Güne olumlamam; İstediğin şeyin olmasına ne kadar az kalmışsa, sınavın o kadar zor bir yerindesindir.

Güne tavsiyem; Korku ve karanlığınızla yüzleşmelisiniz.

Günün enerjisi; Amacımıza ulaşmak için bize sevimsiz gelen yoldan geçmek zorundayız. Gideceğimiz yola başlarken ilk önce korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Karanlıkta kaybolmuş gibiyiz ve netliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda kendimizi güvensiz hissedeceğiz ve tek rehberimiz içgüdülerimizdir. Bu yola başlamayı ertelemek yerine bir an önce başlamalı ve bitirmeliyiz. Bu yolun sonunda amaçlarımız ve hayallerimiz bulunmaktadır.

19 KASIM CUMARTESİ

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü fark edeceğiz. Sabah saatlerinde Ay’ın Güneş – Plüton olumlu açısıyla destek beklenilen her konuda karizma sahibi, güçlü kişilerden gizli destekler bulunabilir. İşlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair gizli özel konulara eğilebilirsiniz. Gün genelinde Mars – Neptün olumsuz açısıyla alkol tüketiminde dikkatli olun, zehirlenmeler ya da yan etkileri çok daha fazla ortaya çıkabilir. Doktorunuza başvurmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, ağrı kesici alırken bile profesyonel bir destek almalısınız. Gıdaları tüketirken son kullanım tarihinin geçmiş olmamasına dikkat edin, zehirlenme vakalarında artışlar meydana gelebilir. Bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönelin daha çok, vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir. Akşam saatlerinde Ay’ın Merkür – Venüs olumlu açısıyla güzel şeyler hakkında konuşmak, iltifat etmek, almak, hediye almak ve vermek için uygundur. İlişkilerde olası sorunları oturup konuşmak, tatlı dille işleri yoluna sokmak için idealdir. Ana tema “tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” olacaktır. Yeni tanışmalar, yazışmalar, flörtler başlayabilir, gökyüzü bu durumu desteklemekte. Cildiniz için bakım ürünleri almak, parfüm almak, makyaj malzemeleri almak içinde idealdir. Kullanacağınız kelimelerle insanları rahatlıkla etkileyebilirsiniz.

Günün kartı Güneş☀️

Günün astronotu; Eril (Güneş) ve Dişil (Ay) Birleşimiyle Oluşan Bir Hayat

Günün sözü; Karanlığın Sonu Aydınlık

Günün mistiği; Fark etme hali, Bilgelik, Ruhaniyet, Yüksek Yaratıcı Enerji

Günün geneli; Aydınlık, Gerçeklerin Aydınlatılması

Günün tavsiyesi; Başarıya ulaşacağın için umut dolu davranıp, insanlara güvenmeyi öğrenip, geleceğin ne getireceğinden korkmamalısın

Günün enerjisi; Biraz daha gözünün de bulunacağınız bir gün olabilir. Yaşama sevinci tatminkarlık ve mutluluğunuz gözle görülür derecede olacak. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkileriniz açısından da son derece olumlu enerjilerin olacağını düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken nokta, gerçeklerle yüzleşme konusunda karşınıza çıkanları görmezden gelmeden artık ikna olmanız olacaktır. Bir kaç gündür kendinizi şanssız hissettiğiniz günler sona erip şanlı günlere giriş yaptınız. Sevinçli bir haber alabilirsiniz. Yeni bir iş, hamilelik ya da gelecek vadeden bir gelişmenin tohumlarının atılışını müjdeleyen. Kaybolmuş umudunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

20 KASIM PAZAR

Ay Terazi burcunda ilerliyor. Nezaket ve hoşgörünün elden bırakılmaması gereken bir atmosfer mevcut olacaktır. Her türlü ikili ilişkilerin ön planda olduğu ve son derece diplomatik bir şekilde yönetilmesi gereken bir gün olacaktır. Gün genelinde Güneş – Jüpiter olumlu açısıyla coşku ve iyimserlik yükselebilir. Kişinin kendini şımartması anlamına gelir, bu birkaç gün kendinize ödül verin, şımartın biraz 😉 Neşe ile ilişkilidir, bugünden sonra gayet neşeli eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek için uygundur.

Günün kartı Mahkeme🧑‍🎓

İyileştirme, Deneyim, Değişim

Dikkatlerimizin materyal dünyadan ayrılarak, yüksel tinselliği ulaşmasının gerekliliğini vurgulayan bir gün olabilir. Olması konusunda ısrar ettiğimiz bir konuyla ilgili karşılaşabileceğimiz tehlikelerle yüzleşebiliriz. İçgüdümüz ve dengemizi koruyarak heyecandan ve karışıklıktan uzak durmamız gerekiyor. Bugün tam olarak ne ekerseniz onu biçeceksiniz. İyiye iyi, kötüye kötü..

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Eyleme dönüşemeyen fikirlerini süzgeçten geçirebilirsin. Bir konuyla ilgili karar verip artık tarafını belirlemen gerekebilir. Kendin için bir eğitime başlama ile ilgili bir karar alabilirsin. İşin gereği de ilgilenmen gereken bir eğitim süreci olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Hesap kitap işlerine yoğunlaşıp, borç yapılandırmasına gidebilirsin. İki farklı işi bir arada ilerletmek zorunda kalabilirsin. Para konusunda son derece şanslı bir günde olduğunu söyleyebilirim. Gözünden kaçan veya unuttuğun bir ödeme karşına çıkabilir. Telaş yapmana gerek yok bununla ilgili yeterli bütçeye sahipsin.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Kuşkuların artıp içsel çatışma içerisinde olabilirsin, önemli bir konu ile ilgili karar verme konusunda kararsız kalıp zorluk yaşayabilirsin. Bugün biraz daha analitik yeteneklerini kullanman gerekiyor. Emin olmadığım bir durumla ilgili kararını ertelemeni tavsiye ederim.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; İlişkilerinde son derece sevgi dolu davranabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bir görüşmeyi bugün yapabilirsin. Küs olduğun bir insanla aranızda uzaklaşma ve barış sağlanabilir. Aşık olup bir ilişkiye başlama motivasyonun yükselebilir.

Editör: Fatih Düz – 14.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    1. “İlişkiler gezegeni Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte (09.08) bugünden itibaren yabancı kültürlerden insanlarla ilişkilerde veya uluslararası işlerde güzel gelişmeler kaydetme olasılığımız artıyor.” kısmı için çarşamba gününü merakla bekliyorum.
      Umarım bu hafta istediğim şeylere ulaşabilirim.
      Elinize sağlık.

    Okurken Keyfinizi Yerine Getirecek Haftanın En Komik Tweetleri

    Abisinin En Yakını, Babasının Prensesi, Kuzey Kore’nin “Potansiyel Lideri” Kim Yo Jong Kimdir?