içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi 25 Kore Draması

Editör: Doruk Adakoğlu – 01.06.2023

#23 THE PENTHOUSE: WAR IN LIFE (2020-2021) IMDB 8,8

Lee Ji-Ah, Kim So-Yeon, Eugene, Um Ki-Joon, Park Eun-Seok ile Yoon Jong-Hoon'un başrollerde yer aldığı dram, suç dizisi 3 sezon toplam 34 bölümden oluşuyor. Dizi elit kesimin yaşıyor olduğu Gangnam'daki 100 katlı lüks bir apartman kompleksinde yaşayan bir grup kadının etrafında dönen olayları ve bu kadınların elit kesimin gözdesi olabilmek uğrana verdikleri savaşta yavaş yavaş bir canavara dönüşmelerini konu ediniyor.

#24 MY NAME (2021) IMDB 8,9

Han So-Hee'nin başrolde yer aldığı suç dizisi 8 bölümden oluşuyor. Dizi bir organize suç çetesine babasının ölümünün arkasındaki gerçeği öğrenmek için katılan kadının etrafında dönen olayları konu alıyor.

#25 GUARDİAN: THE LONELY AND GREAT GOD (2016) IMDB 8,9

Gong Yoo, Kim Go-Eun, Lee Dong-Wook, Yoo In-Na ile Yook Sung-Jae'nin başrollerinde olduğu fantastik drama dizisi 16 bölümden oluşuyor. Dizi sevdiği birçok insanın ölümünü gören goblinin ölümsüz hayatını sonlandırmak için yüzyıllardır gelinini arayışını ve bir gün yolunun hafızası kayıp ölüm meleği ile kesişip onunla aynı evde yaşamak zorunda kalışını konu ediniyor.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Katılımcı

m-nur tarafından yazıldı

Üyelik YılıListe Ustası

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daima İyi Hissetmek Zorunda Mıyım?

    Unorthodox