içinde

ÜzgünÜzgün

BTS Dağılıyor Mu? BTS Kimdir?

K-Pop, yani Kore pop müziği geçtiğimiz yıllar içerisinde büyük bir yükselişe geçmiş, ülkemiz de dahil dünyaca sevilen bir müzik türüdür. Bu tarz müziğin en büyük temsilcilerinden biri olan BTS adlı Kore Pop grubu, geçtiğimiz günlerde bütün hayranlarını üzen bir açıklama yaptı. BTS grubu dağılıyor mu? İşte bütün ayrıntılar…

BTS, 2013 yılında ilk şarkılarını çıkarmış ve o günden beri dünyada büyük bir kitlenin kalbini kazanmış bir Kore Pop grubudur. Eğlenceli müzikleri, güzel şarkı sözleri ve renkli tarzlarıyla bilinen Kore Pop grubu dünya çapında en çok sevilen gruplardan biridir.

Her ne kadar genç kızların onlara karşı olan hayranlığı ve bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden bir dönem Türkiye’de nefrete maruz kalsa da ülkemizdeki başarısını sürdürmeye devam etmiştir.

BTS geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamada bu dönem bireysel projelere odaklanacaklarını ve bu yüzden uzun süre birlikte yeni şarkı çıkarmayacaklarını açıkladı. Tekrardan bir araya geleceklermiş gibi görünse de sonradan yaptıkları açıklamada ara vermediklerini, solo projeler yapmayı deneyeceklerini söylediler. Her ne kadar grubun artık beraber olmamasına üzülsek de solo projelerini merakla bekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Editör: Doruk Adakoğlu – 01.06.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Katılımcı

Zeynep Can tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Çevrimiçi Toplantı İçin En İyi Çözünürlüğe Sahip En İyi 7 Web Kamerası

    Mutlaka izlemeniz gereken diziler