içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı İnanılmazİnanılmaz

Güçlü Kadınların Eş Olarak Daha Zayıf Erkekleri Seçme Eğiliminin Nedeni

Güçlü bir kişiliğe ve birçok başarısız ilişkiye sahip biri misiniz?

Harika görünen ama duygusal olarak zayıf olan erkeklere ilgi duyma eğiliminde olduğunuzu fark ettiniz mi? Güçlü kadınların yanında neden hep daha zayıf erkekler var merak ediyorum. Hayatta mücadele etmek bakımından zayıf kadınların yanında ise hep güçlü erkekleri görüyoruz. Pekala, yalnız değilsiniz.

Zıt kutuplar birbirini çeker ama her zaman böyle olmak zorunda değildir. Bunun neden olduğunu ve aynı çukura düşmemek için neleri farklı yapabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

  • Gerçek Olamayacak Kadar İyi

Maceraperest görünen bir adamla yeni tanıştınız. Ve sana gelip cazibesini sergilemeye cüret etti. Bil bakalım ne oldu? Aşk söz konusu olduğunda, “gerçek olamayacak kadar iyi” temel kuralını size yaşatırlar. Bütün duyguları zirvelerde yaşarsınız.

Duygusal olarak zayıf erkekler daha çekici ve cana yakın olma eğilimindedir. Ancak işler gerçek olmaya başladığında duygusal duvarlar inşa etmeye başlarlar.

Güçlü kadınların genelde kaybetme korkusu olur, çünkü kaybede kaybede güçlenmişlerdir. Bu yüzden de duygusal hayatında ona bağımlı olan, onu aldatmayacak zayıf erkekleri seçerler fakat sonuç tam tersi olur. Güçlü kadınlarla beraber olan erkeklerin kırılmış egoları tamir olunca, o zayıf sandığınız erkekten hiç beklemediğiniz davranışlara şahit olabilirsiniz.

  • İş Aşka Geldiğinde Adil Bir Yargıç Değilsiniz

Pozitifliğinizle tanınıyorsunuz ve bu nedenle herhangi bir kişi veya durumda her zaman olumlu tarafı arıyorsunuz. Güçlü insanların maalesef kötü bir özelliği de işte her şeyde iyi bir taraf bulmalarıdır.

Bu harika bir kişilik özelliği olsa da, aktif olarak büyülendiğinizde bazen sizi kör edebilir!

  • Güçlü Kadınlar Başarı İçin Katalizör Olabilir

Güçlü kişilikler çevrelerindeki herkese güven verir. Ve böylece, daha zayıf kişilikler, pozitif enerjinin bir kısmını transfer etmek için onlarla bağlantı kurmaya çalışırlar. Kendi başarıları için sizin enerjinizi emerler ve siz giderek tükendiğinizi hissedersiniz. Sizden ayrılınca onun hayatı tamamen düzene girmiş olur ve başarıları artarak devam eder.

Ve bu tam olarak güçlü kadınlar ve zayıf erkekler için aranılan şeydir. Ayrıca, aşk tarafından kör olduğunuz için, avlandığınızı anlamanız uzun zaman alabilir.

  • Onları Düzeltebileceğini Düşünüyorsun

Bu, güçlü kadınların zayıf erkeklere aşık olmasının en önemli nedenlerinden biridir. Önce büyülenirsin. İkincisi, bağlanırsın. Güçlü kadınların en zayıf noktası, her şeyi düzeltebileceklerini sanarlar. Bilmedikleri gerçek şudur ki; başka bir insanı düzeltemezsiniz. Herkes kendine münhasır özellikler taşır. Ayrıca insanlar aptal değildir, herkes her şeyin farkındadır fakat gerekli enerjisi ya da itici bir güç olmadan harekete geçip hayatlarını düzene koyamazlar. Güçlü kadınlar artık şunun farkına varmalıdır; o insana baston olursanız iyileştikleri zaman ilk bırakacağı kişi siz olursunuz. İnsanlar, onların zayıf yönlerini bilen kişilerden bir an evvel kurtulmak isterler. Onu düzeltip sonra onunla yaşamaya devam edemezsiniz.

Ve son olarak, en az değil, tüm zamanınızı onların sorunlarını çözmek için harcarsınız. Bu ciddi bir döngü olabilir. Başkalarına yardım etmek iyi olsa da, bunun kendi iyiliğiniz pahasına olmaması gerektiğini anlamalısınız.

Güçlü kişiliğinizi neden oluşturduğunuzu hatırlayın. İlişkinizin toksik doğasını anladıktan sonra zaman kaybetmeyin ve veda edin.

Editör: Sümeyye Özmen – 08.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Sıfır Atıklı Yaşama Geçiş İçin Bilmeniz Gerekenler

    Hedefinize Ulaşmak İçin “SMART” Tekniği