içinde

HavalıHavalı

Zorbasız Reyting | Tozlu Yaka

Günceldeki rakiplerinin aksine içinde orantısız şiddet, rahatsız edici boyutta zorbalık ve gerçekdışı okul dünyası barındırmayan bir gençlik dizisi Tozlu Yaka. Bir grup liselinin arkadaşlarının şüpheli ölümü üzerine bir adalet yolculuğuna çıkmalarını konu alıyor. Kadronun çoğunluğu genç olunca elbette sosyal medyada bir takım ship savaşları dönüyor ama, dizinin tek dayanağı bu aşk meseleleri olmadığı için rahat olabilirsiniz.

Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın ve Emre Kınay gibi sevilen isimler dizinin yetişkin kadrosunu oluşturuyor. Böylelikle iyi oyunculukların da tadını çıkarmış oluyoruz. Hem dozunda entrika, hem de dozunda eğlence var dizide. Zengin-fakir mevzusu, geçmiş aşklar gibi konular da mevcut. Daha ne olsun?

Dizi, küçük yaştaki izleyicilere kötü örnek olabilecek veya travmalarını tetikleyebilecek sahneleri ballandıra ballandıra sunmak yerine çok daha insani, etik sınırlar içerisinde oluşan bir kurguya sahip. Dehşet ve mide bulantısı hissetmeden de olumsuz şeylerin anlatılabileceğini gösteriyor bir nevi. İzlenme uğruna akla ziyan sahnelerle ilerlemiyor.

Yeri geliyor çocukları ve çocukları saydığı gençlerin arkasında dağ gibi duran bir kadın izliyoruz, yeri geliyor evladını kaybetmiş bir adamın samimi acısını izliyoruz. Oyunculuk ve kişilik özellikleri olarak benim en sevdiğim karakterlerden biri ise Arap lakaplı Sinan.

En son 7. bölümü yayınlanmış olan Tozlu Yaka’nın kanalı Fox, yayın günü ise Pazartesi. Çok izlenen pek çok videonun yayınlandığı dizinin resmi Youtube kanalı yarım milyonu aşkın aboneye sahip. Eğer cringe festivali yaşamadan, yurtdışından devşirilmemiş bir iş izlemek isterseniz şans verebilirsiniz. Ekipteki öne çıkan isimler ise; Kaan Miraç Sezen, Ecem Çalhan ve Ahmet Haktan Zavlak.

Editör: Astropower – 17.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Hatice Kübra Gürbüz tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Vücudunuzda D Vitaminini Artıracak 5 Önemli Yiyecek

    Kadın: Ne Evdeki Melek, Ne de Dışarıdaki Fahişe!