içinde

HavalıHavalı

Netflix’e Yeni Gelen En Sürükleyici Diziler

Son dönemde Netflix’de yayınlanan en yeni ve sürükleyici film ve dizileri sizin için bir yazıda toplamak istedim.

İlk olarak beni cezbeden The Longest Night oldu. Aksiyon / Suç / Dram türünde olan bu dizi oldukça heyecanlı ilerliyor. İkinci sezonu iple çekeceksiniz. Dizi, bir grup silahlı adamın hapsedilmiş bir seri katili yakalamayı amaçladığı, ancak cezaevi müdürünün direnişiyle karşı karşıya kaldığı bir psikiyatri hapishanesinde geçiyor.

Diğer bir önerim de Resident Evil : Biohazard. Aksiyon – Korku ve Bilimkurgu türündeki bu yapım aşina olduğumuz Resident Evil serilerinin farklı bir versiyonunu Netflix dizisi olarak bize sunuyor.

Bir diğer ilginç dizi ise How to Change Your Mind. ( Zihninizi Nasıl Değiştirirsiniz ). Bu belgesel dizisinde, Yazar Michael Pollan, LSD, psilosibin, MDMA ve meskalin dahil olmak üzere psychedelics’in tarihini ve kullanımlarını araştırıyor. Bu belgesel, psychedelics’in insanlara bilinç, ölmek, bağımlılık, depresyon ve aşkınlık hakkında neler öğrettiğini gösteriyor.

Son olarak, DB Cooper: Where Are You?! ( Neredesin D.B. Cooper ) dizisini önereceğim. Kasım 1971’de Northwest Airlines yolcu jetini kaçıran ve 200.000 dolar ile kaçan Cooper’ı bulmak için 50 yıllık arayışı takip eden bu suç türündeki mini belgesel dizisi oldukça sürükleyici. İzlemeye değer.

İyi seyirler 🎥

Editör: Fatih Düz – 18.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Türklerin Amerika'da Yaşadığı Zorluklar – Amerika Macerası 3. Bölüm

    Kore Stili Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?