içinde

HavalıHavalı

Unutulmaz 5 Yerli Yaz Dizisi

Yaz denilince akla sıcak hava, deniz, kum, güneş, tatil, aşk ve bir de yaz dizileri gelir. Pek çok kişi kişisel tarihlerindeki yaz mevsimlerini hafızalarına kazınan yaz dizileriyle hatırlar. Haziran ayıyla başlayıp temmuz, ağustos aylarıyla beraber devam eden bu furyada kanallar pek çok dizi yayınlarlar. Kimileri başarılı olup devam ederken kimileri de bir kaç bölümde macerasını tamamlar. İster sekiz bölüm sürsün ister otuz sekiz bölüm, bazı diziler vardır ki unutulmaz! İşte yayınlandıkları yaza damga vuran unutulmaz beş yaz dizisi…

Editör: Zehra Garipli – 17.07.2022

#1 Kiraz Mevsimi

Başrollerini Özge Gürel'le Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı dizi 2014 yazı denildiğinde akla gelen ilk dizi diyebiliriz. Bugün yayınlanan pek çok romantik yerli dizinin de öncüsü olan yapım başarılı olmuş ve bir sezon sürmüştü. Öyle ki başrol ikilisi arasında doğan aşk bugün evliliğe dönüşmüş ve bu çift kendisine fanlar yaratmış durumda. Nilperi Şahinkaya, Dağhan Külegeç de Kiraz Mevsimi'ni Kiraz Mevsimi yapan oyuncular arasında. 

#2 Kaçak Gelinler

Çok oyunculu bir iş olan Kaçak Gelinler yayınlandığı dönemde farklı hikayesi ve güçlü kadın karakterleri öne çıkarmasıyla çok sevilmişti. Bugün hala fanları olan dizinin başrollerinde Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu yer almaktaydı. Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe ve bugün Noluyo Ya Youtube kanalıyla gündemde olan Fırat Albayram da yapımın erkek başrol oyuncularındandı.

#3 İnadına Aşk

İnadına Aşk da yayınlandığı yazın özel işlerinden biri olarak karşımıza çıkmıştı. Başrollerinde Can Yaman ve Açelya Topaloğlu'nun harikalar yarattığı Karadeniz fonlu dizide Yeşim'le Çınar'ın, Deniz'le Ezgi'nin aşkı da büyük ilgi görmüştü. Yeşim'i Nilay Duru, Çınar'ı Eren Vurdem, Deniz'i Cem Belevi ve Ezgi'yi de Cevahir Turan canlandırmaktaydı.

#4 Erkenci Kuş

Can Yaman'ın İtalya merakının başlamasından hemen önce yayınlanan ve en başarılı birkaç yaz dizisinden biri olan Erkenci Kuş Demet Özdemir'in de yer aldığı son yaz işi oldu diyebiliriz. Dizi pek çok ülkeye satıldı ve hala çılgınlar gibi izleniyor. Başrol oyuncuları dizinin yayınlandığı 2018-2019 arası aralarındaki sinerjyle fazlaca gündeme gelmişlerdi. Cihan Ercan ve Anıl Çelik'in harika performansları da bu dizinin unutulmazlarından. 

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

Emre Çakır tarafından yazıldı

1993 yılında İstanbul Kartal’da doğdum. Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı mezunuyum. Çeşitli gazete, dergi ve internet sitelerinde yazı ve şiirlerim yayımlandı. Biri şiir, biri deneme olmak üzere yayınlanmış iki kitabım var. Serbest zamanlı olarak birçok farklı projede yazar, editör ve sosyal medya danışmanı olarak yer almaya devam etmekteyim.

Liste UstasıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bitkiler Hakkında İlginç Bilgiler

    Uyku Kalitenizi Nasıl Artırırsınız?