içinde

MuhteşemMuhteşem

Kıyamet Sonrası Türünde Dizi Arayanlara Farklı Bir Öneri: Sweet Tooth

Sweet Tooth dizisi fantastik bir hikaye ile 4 Haziran’da izleyici ile buluştu. Aslında dizi Jeff Lemire’nin “Aynı” adlı çizgiromanından uyarlandı.

Sweet Tooth, daha önce hem Marvel hem de DC Comics çatısı altında önemli serilerde görev alan Kanadalı yazar Jeff Lemire’in aynı adlı çizgiroman serisinden diziye uyarlandı. DC Comics’in Vertigo markası tarafından yayımlanan çizgiroman, 2013 yılında okurlarla buluştu.

Konusu

Sweet Tooth, izleyiciyi on yıl önce yaşanan Büyük Çöküş’ün dünyanın altını üstüne getirdiği ve gizemli bir şekilde melezlerin ortaya çıkmasına yol açtığı; bebeklerin yarı insan, yarı hayvan olarak doğduğu bir dünyaya davet ediyor.

Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika’dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus’ın kökeni, Jepperd’ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil ve tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir.

Oyuncu Kadrosu

Konusuyla dikkat çeken dizide Gus’a Christian Convery hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda Convery’ye Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez, Neil Sandilands ve Will Forte gibi isimler eşlik ediyor.

Fragman 👇

İyi seyirler 📺

Editör: Fatih Düz – 14.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Melike Bay tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıTestçiModeratörYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bir Şişe İçinde 60 Yıllık Büyülü Bahçe

    Asla Çözülememiş 5 Gizemli Olay