içinde

MuhteşemMuhteşem

Placebo Türkiye’ye geliyor!

İngiliz Alternatif Rock grubu Placebo, İstanbul’a sevenleriyle buluşmaya geliyor.

Brian Molko ve Stefan Olsdal tarafından kurulan grup, uzun bir aranın ardından, 18 Temmuz’da Zorlu PSM’de konser vermeye hazırlanıyor. PSM Loves Summer kapsamındaki konser, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Placebo, 2021 yılında ‘Beautiful James’ ve ‘Surrounded by Spies’i yayınlayarak sevenlerini heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz aylarda ‘Try Better Next Time’ ve ‘Happy Birthday in the Sky’ adlı teklilerini piyasaya sundular. Ardından ‘Never Let Me Go’ albümünü yayınlayarak, çevre ve iklim krizine gönderme yaptılar.

Brian Molko, yıllar sonra gelen albümle ilgili olarak ayrıca “İklim değişikliği, ekstrem eşitsizlik ve sürekli gözetim altında tutulan bir toplumun temalarını içeriyor” diyerek, albümde David Bowie anısına da bir şarkı bulunduğunu ifade etti.

Grup en son 2013’te İstanbul’da sevenleriyle buluşmuştu. 9 yıl aradan sonra bu heyecan verici buluşmayı kaçırmamanızı öneririm.

Editör: Fatih Düz – 16.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Ayşe Tunç tarafından yazıldı

Gıda Mühendisi
AÜ Medya ve İletişim

Makale YazarıVideo YapımcısıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Coen Kardeşler’in Kesinlikle İzlemeniz Gereken 5 Filmi

    Kaçınılması Gereken Yaygın Egzersiz Hataları