içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı

Dünyanın en meşhur motivasyon konuşmacıları

Türk Motivasyon Konuşmacıları

Volkan Akay

İstanbul Şişli’ de doğan Volkan Akay, 1999’da İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun olmuştur. Medya mensubu olarak başladığı (Muhabir, Editör, Tv Program Yapımcısı, İçerik Yönetmeni, Program Danışmanı, Seslendirmen) ve uzun yıllar çok sayıda ünlü isimle programlar yaparak sürdürdüğü kariyerine Motivasyon Konuşmacısı Hikaye Anlatıcısı olarak devam etmektedir. Bay İfade uzun yıllar çeşitli görevlerde yer almıştır. Vakıf Üniversitelerinde Öğretim Görevlisi olarak görev almıştır. Bay İfade” Bıktıım Laann..!” Adlı motivasyon konuşması ile insanları sarsacak motive etmeye devam ediyor.

Motivasyon Konuşması 👇

Emin Çapa

Emin Çapa 1967 yılı İzmit doğumlu ekonomist, gazeteci ve TV programcısıdır. Emin Çapa İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümünde okudu. Ardından ekonomiye yöneldi. Üniversiteye başladığı yıllarda Hürriyet gazetesinde stajyer olarak çalıştı. Günümüzde ise bazı açık oturum programlarına katılmaktadır. Halk TV’de program sunuculuğu da yapan Emin Çapa’nın ünlenmesi TEDx konuşmasıyla oldu.

İnanılmaz derecede bilimi ekonomiyi gündemi takip eden olaylara akıllı mantıklı yaklaşan motive edici konuşmasında yaptığı etkili konuşma ile ülke çapında büyük bir ün kazandı denebilir.

Motivasyon Konuşması 👇

Müfit Can Saçıntı

5 Mart 1968’te Sungurlu’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 1990 yılında Olacak O Kadar Tv programında senaryo yazarlığına başladı. 1996 yılında Aranan Adam isimli şov programıyla kamera karşısına geçti. 1997’de Ersin Pertan’ın Kuşatma Altında Aşk adlı sinema filminde rol aldı. 2010’da Çocuklar Duymasın dizisinde Mustafa Ali karakterini canlandırdı. Bu rolle tanındı ve karakteri bir fenomene dönüştü. 2012’de ise Seksenler dizisini yönetmeye başladı.2013’de yılında ilk sinema filmi Mandıra Filozofu’nu yönetti ve aynı zamanda başrollerden birini canlandırdı. 2000 yılından beri Çiğdem (Özdemir) ile evli ve bu evlilikten 2002 doğumlu Duru adında bir kızı var. 2016 yılında ise “Yaşamak Güzel Şey” adlı sinema filminin hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlenmiştir.

Motivasyon Konuşması 👇

Dünya çapında yabancı motivasyon konuşmacıları

Les Brown

Hayatta herhangi bir şeyi başarmak için, ona aç olmalısınız. Bu, Les Brown’ın konuşmalarının çoğunda vaaz ettiği güçlü bir mesajdır. Dünyanın önde gelen motivasyonel konuşmacılarından biri olan Les Brown, ‘Bu mümkün!’ ifadesinin kullanımıyla tanınır. Kendi yaşam deneyimlerini ve onu motive eden insanlarla ilgili hikayeleri vurgulayarak; insanlara hayallerini korkmadan takip etmeleri için ilham veriyor.

Okuldayken Les, ‘eğitilebilir zihinsel engelli’ ilan edildi. Bu, özgüvenine ağır bir darbe oldu ama diğer insanların fikirlerinin kendi gerçeği olmasına izin vermemeye karar verdi. Kararı, bir yazar, radyo DJ’i, politikacı, eski televizyon sunucusu ve konuşmacı olarak kariyerinde üstlendiği her rolde büyük başarılar elde etmesini sağladı. Bugün Les’in hayat hikayesi ve mücadelelerinin üstesinden nasıl geldiği tüm insanlar için inanılmaz ve tüyleri diken diken eden motive edici bir hikaye.

Motivasyon Konuşması 👇

Nick Vujicic

Dünyanın adil olmasını beklemek haksız bir taleptir, ancak sorunlarınızla başa çıkma cesaretine sahip olmak her şeyi değiştirir. Nick Vujicic, olumsuzlukların hayatını ele geçirmesine izin vermek için her türlü gerekçeye sahipti, ancak koşullarının kim olduğunu belirlemesine izin vermedi. İnsan ve hayatı, bir insanın kendisine ve sevdiklerine inandığı takdirde neler başarabileceğinin parlak örnekleridir.

İnsanları kendilerini ve başkalarını sevecek kadar cesur olmaya teşvik eder. Sizi aşağılamak isteyen insanların yargılarına karşı durmak muazzam bir cesaret ister. Ancak, devam edebilmeniz için eylemlerini affedecek alçakgönüllülüğe sahip olmak çok önemlidir. Sonunda, Nick, doğru tutuma sahip olmanın önemli olduğunu ve o zaman hayattaki tüm engelleri aşabileceğinizi söylüyor. Nick Vujicic gerçekten herkese örnek olabilecek, bir insan. Konuşması hayata bakışı, güçlü duruşu ile hayranlık uyandıran olağanüstü biri.

Motivasyon Konuşması 👇

Eckhart Tolle

Bir öğretmen, lider, yazar ve konuşmacı olan Eckhart Tolle, zamanının en popüler manevi yazarlarından biri olarak bilinir. Echart hep şimdinin gücüne inanır. Şimdin Gücü adlı kitabı çok satanlar listesinde yer almıştır. Eckhart kitaplarında, olumsuz duyguların, düşünce ve hatıraların bilinçsiz bir şekilde tanımlanmasına dayanan bilincin bir yanılsaması olan ‘ego’dan kaynaklandığını açıklar. Daha yüksek bir bilinç düzeyine ulaşmak için egoya dayanan bu bilinç durumunu aşmanın gerekli olduğunu ifade eder.

“Bugünün koşuşturmacasında hepimiz çok düşünüyoruz çok yoruluyoruz. Anın keyfini yaşamayı unutuyoruz.”

Motivasyon Konuşması 👇

Wayne Dyer

Kendi ilhamını maneviyat eyleminden ve ilahiliğe olan inançtan buldu. Çok beğenilen bir kamu motivasyon konuşmacısı ve 12 kitabın yazarıdır. O hep pozitif düşünmenin gücüne odaklandı. İzleyicilerini, beyinlerini programlamalarına ve olumsuz düşünceleri olumlu duygulara dönüştürmelerine yardımcı olacak teknikleri nasıl aşılayacakları konusunda eğitti. Eylemin ve eylemsizliğin, kişinin hayatının alacağı yola karar veren bireysel seçimler olduğu konusunda ısrar etti.

 “Nihai hedef, kim olabileceğimizin mümkün olan en iyi versiyonu olmaktır.”

Motivasyon Konuşması 👇

Ayrıca sizlerinde beğendiği konuşmacılar varsa yorumlarda belirtebilirsiniz..

Editör: Fatih Düz – 20.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Fatma Temel tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarListe UstasıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Tarihi değiştiren hayvanlar

    Çevrimiçi Toplantı İçin En İyi Çözünürlüğe Sahip En İyi 7 Web Kamerası