içinde

MuhteşemMuhteşem

Çevrimiçi Toplantı İçin En İyi Çözünürlüğe Sahip En İyi 7 Web Kamerası

Sanal olarak en iyi şekilde görün

En iyi web kameraları, ister iş için, ister Twitch’e akış için, ister ailenizle görüntülü sohbet için ihtiyacınız olsun, en iyi şekilde görünmenize yardımcı olur. İyi bir web kamerasının görüntü sensörü, dizüstü bilgisayarınızda yerleşik olan kameradan çok daha büyüktür, bu nedenle düşük ışıkta bile özellikleri daha iyi yakalar. Çoğu web kamerası ayrıca çoğu dizüstü bilgisayardan daha yüksek çözünürlüğe sahiptir, bu nedenle çok daha fazla ayrıntı elde edersiniz.

Dahili bir mikrofona mı ihtiyacınız var? Geniş bir en boy oranına ne dersiniz? Belki de 4K veya 60 FPS kapasiteli bir şeye yükseltmek istiyorsunuz? Yeni bir web kamerası satın alma nedeniniz ne olursa olsun, bugünlerde o kadar çok değişken var ki seçenekler bunaltıcı gelebilir. Burada işinizi kolaylaştırmak için en iyi 7 web kamerasını listeledik.

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

#1 Razer Kiyo Pro

1080p 60FPS'de maksimum doğruluk ve 30FPS'de HDR'yi etkinleştirme yeteneği için yüksek performanslı uyarlanabilir ışık sensörüne sahip bir USB web kamerası olan Razer Kiyo Pro ile en yüksek akış standartlarına ulaşın. İzleyicilerinize her türlü kurulum ve aydınlatma koşulunda hak ettikleri profesyonel düzeyde netlik ve kaliteyi verin.

103 derece, 90 derece ve 80 derece görüş alanına sahiptir. Web kamerasının her ortamda mükemmel görüntü netliği için aydınlatma koşullarına uyum sağlamasına olanak tanıyan teknolojiyle donatılmıştır. Grenliliği başarılı bir şekilde azaltır ve daha karanlık ortamlarda bile sizi en iyi ışıkta gösterecek ayrıntıları ortaya çıkarır.

#2 Elgato Facecam

Facecam, son teknoloji bir görüntü sensörüne sahip profesyonel kalitede bir lens içerir. Artefakt olmadan sıkıştırılmamış 1080p60 video çıkışı sağlayan yüksek hızlı bir devre ile birlikte gelir. Tüm bilgisayarlarınızdaki görüntü ayarlarını geri çağırmak için uygulama kontrolü ve yerleşik bellek sağlar.

82 derecelik görüş alanı, yüzünüzü çerçevelemenize veya çevrenizi ortaya çıkarmanıza olanak tanırken, sabit odak aralığı her zaman kristal netliğinde odakta kalmanızı sağlar. İç mekan kullanımı için optimize edilmiştir ve Facecam'in olağanüstü ayrıntı ve minimum gürültü yakalamasını sağlayan birinci sınıf bir SONY® STARVIS™ CMOS sensörü ile birlikte gelir.

#3 Logitech C920x HD Pro

C920x Pro HD Web Kamerası, canlı renklerde son derece canlı, net ve ayrıntılı görüntüler sunar. Beş elemanlı cam lens son derece keskin görüntüler sunarken, sürekli yüksek tanım sağlamak için koşullara göre ayarlanmış HD otomatik odaklama ve ışık düzeltme ile birlikte gelir.

Objektifin her iki tarafına yerleştirilen çift mikrofon, sesinizin doğal sesini yakalayabilir. Arka planınızı kaldırmanıza, değiştirmenize ve bulanıklaştırmanıza olanak tanıyan 3 aylık XSplit VCam lisansıyla birlikte gelir. Önemli bir Skype araması, becerilerinizi sergilemek veya bir sonraki YouTube videonuzu oluşturmak için olsun, C920x güçlü bir izlenim bırakmanızı sağlar.

#4 Logitech StreamCam Premium

Logitech StreamCam premium web kamerası, 60 fps'de tam 1080p HD çözünürlükte akış ve kayıt yaparak YouTube videoları ve Twitch akışı için profesyonel kalitede sonuçlar sunar. Birinci sınıf cam lens ve akıllı otomatik odaklama sistemi sayesinde akıcı hareket ve net ayrıntılarla keskin, doğal bir video oluşturun.

Otomatik yüz izleme gibi gelişmiş özellikler, hareket halinde olsanız bile sizi her zaman önde ve merkezde tutarken akıllı pozlama, her türlü aydınlatmada en iyi şekilde görünmenizi sağlar. StreamCam, Open Broadcaster Software (OBS), XSplit ve Streamlabs OBS gibi popüler canlı yayın yazılımları için optimize edilmiştir, böylece tüm favori platformlarınıza anında yayın yapabilirsiniz. Çok yönlü montaj seçenekleriyle StreamCam, yatay veya dikey modlarla mükemmel çerçevelemeyi elde etmeyi kolaylaştırır. 

#5 Microsoft LifeCam

1080p HD sensör içeren LifeCam Studio ile üstün HD video kalitesinin keyfini çıkarın. Ancak harika video, HD'den daha fazlasıdır. Dört inçten sonsuza kadar otomatik odaklama ile nesnenizi net tutun. LifeCam hassas cam elemanlı lens ile geniş açıda büyük bir doğrulukla çekim yapın.

LifeCam, film çekmeyi daha da kolaylaştırmak için TrueColor Teknolojisine sahiptir; bu, videonuzun neredeyse tüm ışık koşullarında parlak ve renkli kalması anlamına gelirken ClearFrame Teknolojisi pürüzsüz ve ayrıntılı çekim sağlar. Hepsini bir araya getirmek için yerleşik Yüksek Kaliteli Mikrofonu kullanabilirsiniz: canlı görüntüler, renkler ve gerçek hayatın sesleri.

#6 NexiGo N60 1080P

1080p FHD iki MP CMOS ile güçlendirilen NexiGo N60 Web Kamerası, 30 fps ile 1920 x 1080'e kadar çözünürlüklerde olağanüstü keskin ve net videolar üretir. 3,6 mm cam lens, sabit mesafelerde net bir görüntü sağlar ve 19,6 inç ila 13 fit arasında optimize edilmiştir, bu da onu neredeyse her türlü iç mekan kullanımı için ideal hale getirir.

NexiGo PC Web Kamerasındaki 110° ultra geniş açılı lens, normal bir kameradan bile daha fazla sahnenizi gösterir ve 16:9 geniş ekranda gösterildiğinde, görüntülerinizden gerçekten en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Bu, onu konferanslar, akış, sunumlar veya web kamerası isteyebileceğiniz diğer etkinlikler için mükemmel kılar.

#7 Logitech C270 HD

C270, Logitech akıllı ışık düzeltmesi sayesinde sizi en iyi net, pürüzsüz, güzel HD videoda ve en iyi ışıkta gösterir. Loş veya zayıf arkadan aydınlatmalı ayarlarda görüntülü arama yapsanız bile, kamera mümkün olan en iyi görüntüyü elde etmek için otomatik olarak ayarlanacaktır.

HD 720p görüntülü arama ve HD video kaydı, 2,4 GigaHertz Intel Core2 Duo, 2 GB RAM ve 200 MB sabit disk alanı ile birlikte gelir. Logitech sıvı kristal ve sabit odak ile 1280 x 720 piksele kadar kalitede videolar çeker.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Berk Özveri tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dünyanın en meşhur motivasyon konuşmacıları

    BTS Dağılıyor Mu? BTS Kimdir?