içinde

Netflix Yine Mi Zam Dedirtiyor!

Günden güne kütüphanesi büyüyen ama Türk abonesi küçülen Netflix, buna rağmen Türkiye için tekrar zam yaptı! Daha geçtiğimiz aylarda zam yapmasına rağmen 10 ay içinde 3. zammına imza atan Netflix planlarının eski ve yeni abonelik ücretlerine gelin hep beraber bakalım.

Netflix Abonelik Ücretleri Ne Kadar?

Netflix‘in Türkiye için 2022’in başında belirlediği Temel Plan fiyatı 26,99 TL, Standart Plan fiyatı 40,99 TL ve son olarak Özel Plan fiyatı için 54,99 TL bir ücret belirlemişti. Her şey buraya kadar gayet güzeldi. Fakat ülkede enflasyonun artması marketteki patatese vurur da Netflix’e vurmaz mı sandınız? Eğer öyle düşündüyseniz, üzülerek söylüyorum, çok yanılmışsınız.

Daha sonra Netflix elini zamlara sürmüşken bir zam daha yapayım dedi ve üstteki sırayla fiyatlarını 77,99 TL, 57,99 TL ve 77,99 TL olarak belirledi. Artık bu zam son olur dediğimiz 13 Eylül zammından sonra geçtiğimiz günlerde Netflix tekrar Türkiye pazarı için zam yapmaya karar vermiş anlaşılan.

2023 Netflix Abonelik Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Artık bugünden itibaren yeni bir Netflix kullanıcısı olmayı planlıyorsanız yeni abonelik abonelik fiyatlarından ücretlendirileceksiniz. Yani bu demek oluyor ki Temel Plan 63,99 TL, Standart Plan 97,99 TL ve Özel Plan ise 130,99 TL olarak ödemeniz gerekecek. Mevcut kullanıcılar ise bu değişliği aşamalı olarak yaşayacaklar. Mevcut üyeler plan değişikliği yapmadıkları takdirde üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce mail üzerinden bilgilendirilecekler.

Size önerim Netflix ödemelerinizi belirli bir karttan ödediğinizde ücretin %50’sini geri veren kartları kullanmanız ya da başka dizi ve film izleme sitelerine doğru yola çıkmanız.

Editör: Doruk Adakoğlu – 17.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Doruk Adakoğlu tarafından yazıldı

Ankara Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Serbest çevirmen, yazar ve editör.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı ve Daha Fazlası İçin Sizi Buraya Alalım!

    Bir Playstation Oyunundan HBO’ya: The Last Of Us