içinde

MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Kader Numaranızın Ne Olduğunu Biliyor Musunuz?

Kader numaranızın ve kişilik özelliklerinizin nasıl bağlantılı olduğunu hiç merak ettiniz mi? Eğer varsa, yalnız değilsin. Gerçek şu ki, birçok insan böyle şeyleri merak ediyor. Kader numaranız ve belirli numaranızın ne olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bunu kendiniz nasıl bulacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin ve ardından kendi hayatınıza uygulayın.

Kader Sayısı Nedir? 

Kısacası, size hayatınız için bir amaç vermesi gereken bir sayıdır. Bunu, daha sonra ne yapacağınızdan emin olmadığınızda bir işaret olarak kullanabileceğiniz bir şey olarak düşünün. Çoğunlukla, kendi kişilik özelliklerinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir ve yaşamınızla ne yapmak istediğinize karar vermenize yardımcı olabilir, çünkü en etkili şekilde nereye uyduğunuzu daha iyi belirlemenize yardımcı olabilir.

Numaranızı Belirleyin

Kader numaranızı belirlemek aslında çok kolaydır. Önce 1’den 9’a kadar olan sayıları yazın ve ardından her sayının altına 1 rakamının altına A harfinden başlayarak alfabenin bir harfini yazın. 1’den 9’a kadar olan sayıları tekrar yazın ve altındaki alfabeyi yazmaya devam edin. Bitirdiğinizde 3 sıra numaranız olacak ve üçüncü sıradaki 8 rakamının altında Z harfi olacak. Şimdi adınızın harflerini alın ve birleştirin. Adınızı, ardından göbek adınızı ve son olarak soyadınızı yapın. Her isim için, orijinal toplamınızı alın ve ardından her bir sayının arasına bir ek işareti koyarak bölün. Bu size o isim için numaranızı verecektir. Her isim için tek bir numaranız olduktan sonra, bunları birlikte ekleyin. Bu senin kader numaran.

Örneğin, adınız Linda ise, o addaki her harfe karşılık gelen sayıları bulacaksınız. Bu durumda sayılar L harfi için 3, I harfi için 9, N harfi için 5, D harfi için 4 ve A harfi için 1’dir. Bu size toplam 22 verir. Şimdi bu sayıları ayırın 2+2 şeklinde yazarak o isme ait toplam sayınız 4’tür. Aynı işlemi göbek adınız ve soyadınız için de yapacaksınız ve ardından üç sayıyı da toplayacaksınız.

Kişilik ve Sayılar

Kader numaranıza sahip olduğunuzda, geçmişte size oldukça gizemli görünen bu kişilik özelliklerini ve özelliklerini daha iyi anlamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, başkalarına yardım etmek ve hatta kendinizi daha güvenli bir finansal konuma sokmak için kullanabileceğiniz doğal yetenekleriniz hakkında size özel bir fikir verebilir.

Açıklanan Rakamlar

Bunların herhangi birinin bir anlam ifade etmesi için 1’den 9’a kadar olan sayıların açıklanması gerekir.

1- Doğal Lider:  Bu kişi dışa dönük, azimli, zeki, yaratıcı, hevesli ve bağımsızdır. Öte yandan, böyle bir kişi her zaman iyi dinlemez ve hatta bencil eğilimlerini ifade edebilir.

2- Verici:  Bu kişi manevi, tutkulu, başkalarıyla iyi çalışır ve genellikle bir danışman veya benzeri bir şey olarak çalışır. Kendini çok sert yargılamanın dezavantajlarını yaşar.

3- Özgür Ruh:  Özgür ruh duyarlıdır, iyimserdir ve diğer bireylerle iyi iletişim kurar. Böyle bir kişi şovmen olabilir. Ancak, parayı her zaman iyi yönetemezler, bu yüzden bu onların dikkat ettiği bir şey olmalı.

4- Pratik:  Pratik kişi düzenli, iradeli ve güvenilirdir. Yönetimde veya girişimcilik çabalarında başarılı olabilirler. Dezavantajları, insanların fikirlerine yakın fikirli ve vahşice dürüst olmayı içerir.

5- Motive: Motive  bir kişi maceracıdır, birçok yeteneğe sahiptir ve dışa dönüktür. Zorlayıcı işlerde başarılı olurlar ve politik veya yasal alanda veya belki de satış alanında bir şey seçebilirler. Öte yandan, genellikle romantizmle ilgilenmezler ve kolayca sıkılırlar. Bu tür bir kişi sıkıldığında, artık onları ilgilendirmeyen projeye devam etmeyi reddetme noktasına kadar tüm ilgilerini kaybedebilir.

6- Sorumlu: Bu birey genellikle bir hataya sadıktır. Ayrıca muhafazakar ve cömerttirler ve genellikle birçok arkadaşları vardır. Bu kader numarasına sahip kişiler, başkalarına hizmet etmelerine izin veren bir işte çalışmak isteyebilirler. Bazen ev işlerini seçerler. Ne yazık ki, onlar da oldukça kolay bunalırlar.

7- Kararlı: Kararlı birey, samimi, zeki, içe dönük ve maneviyat sahibidir. Bununla birlikte, karamsar da olabilirler ve çoğu durumda diğer kişinin haklı olduğunu bilseler bile başkalarıyla tartışırlar. Tipik olarak, bu kişiler çok fazla düşünmeyi gerektiren bir tür işte çalışmayı tercih ederler.

8- Hedef odaklı: Bu birey iyi bir liderdir, dürüst ve doğrudandır, ayrıca güvenilir ve düzenlidir. Ne yazık ki, genellikle çok doğrudan olabilirler, bu da onları daha çok diğer insanlara patronluk taslamaya çalışıyormuş gibi gösterir. Aynı zamanda mesafelidirler, diğer bireylerle duygusal olarak bağlantı kurmak yerine genellikle ilerideki hedefe odaklanırlar.

9- Önemseme: Bu kader numarasına sahip olan kişi yaratıcı, duyarlı ve şefkatlidir. Başkalarına yardım etmek için yaşarlar. Bunun doğrudan bir sonucu olarak, önemli olan tek şeyin kar olduğu işlerde başarılı olmaları gerekmez. Sadece bir maaş için çalışmak yerine, diğer insanlarla bağlantı kurmalarına ve onlara yardım etmelerine izin veren bir alanda çok daha iyi çalışıyorlar.

Editör: Sümeyye Özmen – 09.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hemingway’in Unutulmaz Sözleri Üzerine Düşünceler

    Fazla Takıntılı Düşüncelere Sahipseniz Nedenleri ve Çözümlerine Göz Atın