içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Mercedes-Benz, League of Legends İçin İlk Sanal Gösteri Otomobilini Tasarladı

Mercedes-Benz, League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası için özel olarak tasarladığı sanal otomobili tanıttı.

Mercedes – Benz kısa bir süre önce oyun geliştiricisi Riot Games ile ortaklığını 2025 yılına kadar genişletip Efsaneler Ligi (LoL) Dünya Şampiyonası için bir otomobil üreteceğini açıklamıştı.

Şeffaf tekerlekleri, mavimsi rengi ve fütürist yaklaşımıyla oldukça ilgi uyandıran araç, düzenlenen etkinlikle görücüye çıktı. Aslında bakıldığı zaman Mercedes-Benz klasiğinde değil hatta gerçek dünya ile bir ilgisi görünmüyor ancak sanal ortam için oldukça başarılı görünüyor.

Mercedes ‑ Benz Group AG Baş Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener konuyla ilgili “Olağanüstü ve sanal bir showcar tasarlarken, iki dünya – gerçek otomotiv tasarımını ve animasyonlu tasarımı birleştiriyor.” diyor ve “Sanal alan nedeniyle, yapabileceğimiz şeyin sınırı yoktur, bu da sınırları zorlayabileceğimiz ve yaratıcılığımıza beklenmedik bir alan sağlayabileceğimiz anlamına gelir.” diye de ekliyor.

Riot Games Global Efsaneler Birliği Başkanı Naz Aletaha ise, “Ortaklığımızı kurduğumuzdan beri, Riot ve Mercedes ‑ Benz’deki takımların sporumuzu yükseltmek ve kutlamak için korkusuzca fırsatları sürdürmeye devam ettiklerini görmek ilham verici. İster güzel Dünya Şampiyonası halkalarımız ister sanal bir şov otomobil gibi fiziksel formda olsun, ortaklık uzantımızın önümüzdeki yıllarda LoL Esports hayranlarına heyecan verici deneyimler sunan yaratıcı sınırları zorlamaya yönelik ortak taahhüdümüzü pekiştirdiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

Dijital oyun dünyasında ilk sanal gösteri otomobili olma özelliğini taşıyan yeni Mercedes – Benz tasarımı, Lil Nas X tarafından League of Legends (LoL) dünya şampiyonası etkinliğine özel hazırlanan şarkının video klibinde yer aldı.

Ayrıca League of Legends hayranları için Mercedes, bir süpriz daha hazırladı ve Mercedes‑Benz MBUX bilgi-eğlence sistemlerine entegrasyonunu devreye soktu. Lol hayranları, Kasım ayından itibaren Mercedes EQS dijital araç ekranları üzerinden LoL’deki araç içi öğelerin ön izlemesini yapabilecekler. 12. League of Legends Dünya Şampiyonası 29 Ekim- 5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Editör: Fatih Düz – 02.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Berk Özveri tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hassas İçerik Filtresi
    Bu gönderiyi görüntülemek için tıklayın

    Marina Abramović | Rhythm 0 Performansı Nedir?

    Hadi Teste! Bakalım Bencil Misin Değil Misin?