içinde

YouTube’da GTA VI Rüzgarı

Grand Theft Auto VI‘nın ilk fragmanı sadece 22 saat içinde 85 milyon izlenme sayısına ulaşarak MrBeast videosunun 24 saat içinde en çok YouTube izlenme rekorunu kırdı. Bu sıralamaya müzik videoları dahil değil, ancak uzun zamandır beklenen bu oyunun yarattığı heyecan bu rekorları da alt üst edebilir – şu anda 24 saat içinde en çok izlenen YouTube videosu K-Pop sansasyonu BTS‘in “Butter” şarkısının müzik videosu ve bu süre içinde 108 milyon kez izlendi.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) için duyulan heyecan on yıldır devam ediyor. Serinin son oyunu Grand Theft Auto V, 10 yıldan uzun bir süre önce, Eylül 2013’te piyasaya sürülmüştü. Guinness Dünya Rekorları‘na göre, çıkış gününde 11,21 milyon kopya satışından 815,7 milyon dolar kazanarak “bir eğlence ürünü tarafından 24 saat içinde elde edilen en yüksek gelir” rekorunu kırdı. Minecraft’ın gerisinde kalarak tüm zamanların en çok satan ikinci video oyunu olmaya devam ediyor.

Grand Theft Auto serisinin yayıncısı Rockstar Games fragmanı Salı sabahı yayınlamayı planlıyordu. Ancak fragman X (Twitter) üzerinden bir gün erken sızdırıldı, bu nedenle Rockstar fragmanı yine de yayınladı ve sızdırılan versiyonu kaldırttı.

Rockstar X’te “Fragmanımız sızdırıldı, lütfen gerçeğini YouTube’da izleyin” diye yazdı; X gönderisinin kendisi 1,1 milyon beğeni ve 82 milyon görüntülenmeye sahip.

Rockstar Games on Twitter: “Our trailer has leaked so please watch the real thing on YouTube: https://t.co/T0QOBDHwBe / Twitter”

Our trailer has leaked so please watch the real thing on YouTube: https://t.co/T0QOBDHwBe

Müzik videoları hariç tutulduğunda, MrBeast daha önce 24 saat içinde en çok YouTube izlenme rekorunu elinde tutuyordu. Dublör hayırseverin Ağustos ayında dünyanın “her ülkesinden” yarışmacıları bir dizi yarışmada karşı karşıya getirdiği videosu ilk gününde 59,4 milyon kez izlendi. Yirmi beş yaşındaki YouTuber‘ın en popüler videolarından bir diğerinde Netflix hiti “Squid Game “i yeniden yarattı. Grand Theft Auto’nun doğası göz önüne alındığında, MrBeast’in bir banka soygunu ya da hapishane kaçışını yeniden yaratmaya çalışmamasını umabiliriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Nur Bersun Aynur – 06.12.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    ‘Kuantum Öncelikli’ Mikroskop, Çip Denetimi Engelini Çözebilir Mi?

    Analog Yaşam Tarzı | Bunalımdan Kurtulun