içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Bu İçeriği Okuduktan Sonra İnsanları Ellerinden Tanıyacaksınız

El falı çalışması, eski zamanlarda en yüksek dereceli öğrenme biçimlerinden biriydi. Bu sanatın Mısır’da ve eski Hindular arasında öğretildiği söylenmektedir.

Daha sonra modern zamanlarda D’Arpentigny ve Desbarolles adlı iki Fransız tarafından hepimizin bildiği haliyle el falı şeklinde yeniden güncellendi.

Bu falcılık biçimi, dünya çapında ciddi bir şekilde incelenen ve yoluna çıkan herkesi büyülemeye devam eden güzel bir sanattır. İnsanlar her yerde avuçlarını okumaya ve öğrendiklerinin doğru olduğuna inanmaya devam ediyor. Doğru olup olmadığını asla bilemeyeceğiz.

ELLERİN BOYUTU VE ŞEKLİ

Eller uzun zamandır boyutları ve şekilleri ile tanımlanmıştır. Her birinin neyi temsil ettiğine ilişkin aşağıdaki açıklamalara bir göz atın.

  • Büyük eller – Bunlar itaat duygusu, detaylara dikkat, yöntem ve düzen gösterir.
  • Küçük eller – Bunlar enerjik bir kişiyi, bir otorite figürünü veya hükumeti ve yönetme yeteneğini anlayan birini gösterir. Bir yürütme gücü.
  • Orta boy eller – Bunlar çok yönlülük gösterir. Orta büyüklükte bir elin parmakları avuç içi kadar uzun olduğunda, iş yapan insanlara ait olan bir kişiyi temsil eder. Pek çok şeyi iyi yapabilen ama hiçbirini tam yapamamayı gösterir.
  • Avuç içlerinin parmakların uzunluğuna göre daha uzun olduğu Orta Boy Eller – Bir kişinin buna göre büyük planlar yapma ve olayları iyi kavrama yeteneğini gösterir. Ancak, ayrıntıdan hoşlanmadığını gösterir.
  • Parmakları avuçtan çok daha uzun olan eller – Kötü planlayıcılar olarak bilinirler. İyi plan yapamasalar da yaptıkları her şeyi bitirdikleri söylenir. Bu kişiler en ufak detayları gözden kaçırmazlar veya ihmal etmezler.
  • Geniş eller – Başkalarına karşı sempati duyan ve nazik olan biri. Olayların diğer tarafını ve kendi bakış açılarını görebilirler.
  • Dar eller – Doğası gereği eleştirel ve titiz olan bu eller, en büyük niteliklerinden ziyade kendi hatalarını görenlere aittir. Bu ellerin kötü karı kocalara ait olduğu söylenir.
  • Parmakları birbirinden ayrık eller ardına kadar açık – İnisiyatif alan, cesur ve özgün biri.
  • Parmakları birbirine yakın eller – Gelenek, sonuçlardan korkma ve korkak bir doğa.
  • Beyaz eller – Bu tür ellerin bencil bir doğa gösterdiği söylenir.
  • Kırmızı eller – Öfkeli duygular ve büyük enerji sınırlarıyla serpiştirilmiş tutkulu duygular.
  • Yumuşak eller – Bu, belirgin bir yeteneğe sahip olabilecek birini ve ayrıca “spazmlarda” en iyi şekilde çalışan birini gösterir yani spazm gibi durumlarda şifa verir başkalarına.
  • Çok sert eller – İş sevgisi ve çok fazla enerji. Bu insanların kendilerine hayattan gerçekten ne istediklerini sormaları ve bu amaca ulaşmak için bir hedef belirlemeleri gerekir.
  • Kare eller – Mantığını ön planda tutan, doğruluğu önemseyen ve iyi bir at binicisidir yani atlarla arasında özel bir sevgi bağı vardır..
  • Sivri eller – Bunlar gerçekçi ve maneviyata sahip bir kişiyi gösterir. Bu tür bir ele sahip bir kişi asla yanılmaz.

PARÇA HATLARI

Avuç içi çizgileri 12 bölüme ayrılmıştır. Ancak bazen sadece birkaçı hesaba katılır.

Bu 12 bölüm şu başlıkları içerir:

  1. Yaşam çizgisi
  2. Baş Çizgisi
  3. Kalp çizgisi
  4. Sağlık Hattı
  5. Kader Çizgisi
  6. Şöhret Hattı
  7. Evlilik Hattı
  8. Para Hattı
  9. Seks Hattı
  10. Ruh Hattı
  11. Seyahat Hattı
  12. Şans Hattı.

Avuç İçi Okumada Parmaklarınızın Önemi

Parmaklar

Bir kişinin parmaklarının uzunluğu ve boyutu, bir avuç içi okuyucusunun, birinin duygusal ve fiziksel durumunu ve entelektüel özelliklerini sınıflandırmasına olanak tanır. Aşağıdaki gerçekler El Falı‘nda öne çıkar ve bireysel özellikleri temsil eder.

  • İnce ve oldukça uzun parmakları olanlar agresif bir yöne ve duygusal eğilimlere sahip olabilir.
  • Oldukça ağır parmakları olan insanlar, fiziksel doğalarını daha fazla sergileme eğilimindedir.
  • Kısa ve kalın parmaklar, kişinin duygusal durumundan memnun olduğu anlamına gelir.
  • Bir işaret parmağı normalden daha uzunsa, diğerlerine patronluk taslayabilir ve sürüyü yönetebilir.
  • Bir işaret parmağı normalden daha kısaysa, arka koltuğa geçebilir ve başkalarının sizi kontrol etmesine izin verebilirsiniz.
  • Yüzük parmağı normalden daha uzun olduğunda, bu kişinin kişiliğinde gizlenmiş, vahşi bir taraf veya pervasız bir tavır saklı olabilir. Bazı sanatsal yeteneklere de sahip olabilir.
  • Serçe parmağınız normalden kısaysa, başkalarını etkileme yeteneğinizin olmadığını gösterir. Daha uzunsa, yazma ve satışta çok açık sözlü ve iyi olma eğilimindesiniz.

Kendi Avuç İçinizi Okumayı Öğrenme

Ellerinizi ve her bir çizginin neyi temsil ettiğini anlamayı öğrenmek, yıllarca bağlılık ve pratik gerektirebilir. Bazılarının doğuştan gelen bir yeteneği var ama insanlara avuçlarını okuyabildiğini söylemeden önce kendi avucunu okumayı öğrenmeli ve kendi avuçlarına alışmalısın.

Sağ ve Sol El

Sağ elini kullananlar için sol el, potansiyelinizi ve kişiliğinizi yansıtacaktır. Oysa sağ el size neyin değiştiğini, ne olacağını gösterecek ve hemen hemen geleceğiniz hakkında size biraz fikir verecektir. Solak olanlar için tam tersi geçerlidir. Okuyucu genellikle baskın eli inceleyerek başlayacak ve bu kişinin karakteri ve gelecekteki yaşamı olduğuna inandıkları bir çerçeve oluşturacaktır.

Elin Şekli

Parmak uzunluğu ile birlikte bir elin şekli kategorilere ayrılabilir. Bu kategoriler toprak, su, hava ve ateştir. Bir el falı öğretim kitabı seçerek elinizin niteliklerini ve şeklinin ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.

Ancak, tüm avuç içi okuyucuları veya falcılar uygulamalarında el şeklini kullanmazlar. O kadar gerekli veya yaygın değil, ama bazıları öyle olduğuna inanıyor. Tamamen okuyucunun kültürüne ve hangi yöntemi kullandığına bağlı olacaktır.

El Falı Eleştirisi

El falı herkes tarafından desteklenmiyor ve oldukça fazla eleştiri alıyor. Bazıları onun doğru bir fal yöntemi olduğuna gerçekten inandığı kadar, diğerleri El Falı’nın sahte medyumlar için bir ticaret aracı olduğuna inanıyor.

Elin çizgileri ile bireyin kişiliği arasında henüz onaylanmış bir bağlantı yoktur. Bununla birlikte, bu uygulama birçok insan için çok önemli olmaya devam ediyor.

Peki siz daha önce el falı baktırdınız mı ve falcınızın sizin hakkında söylediklerini hayatınızda deneyimlediniz mi?

Editör: Sümeyye Özmen – 20.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    İsimlerini Mitolojik Karakterlerden Alan Psikolojik Sendromlar

    Dünyayla Benim Aramda | Sıradışı Bir Disney+ Dizisi