içinde

En Sevdiğiniz Ay Görüntüsüne Göre Kişiliğinizi ve Zayıf Yönlerinizi Öğrenebilirsiniz | Seç Bakalım

Ay, büyülü ve gizemli olduğu kadar, hayatınızın ve kişiliğinizin saklı yönlerini de tanımlayabilir.

En sevdiğiniz ayı seçin ve ardından kişiliğinizin ayrıntılı bir tanımını ve hayatınız için verdiği mesajı keşfedin.

1. Verimli ve başarı odaklı:

Kendinizi çok fazla öz güvene sahip, enerjik, iyimser bir insan olarak tanımlıyorsunuz. Güvenlik arayışı içinde sürekli çalışmanız gerektiğini hissediyorsunuz ve bir maddi refah temeli oluşturmak istiyorsunuz, çünkü güvenliğin, istikrarlı bir evin ancak devamlı bir iş ile mümkün olabileceğini düşünüyorsunuz.

Asıl zorlandığınız şey kendinize karşı daha hoşgörülü olmaya çalışmanızdır, çünkü kendinize karşı amansız ve katı bir yargıç gibisiniz. Bir hata yaptığınızda (kullandığınız kelimeler, yaptığınız şeyler) kendinize nasıl davrandığınıza dikkat edin, kendinize saygı gösterin, hatalarınızı kabul edin ve onları çözmek için sevgi ve kararlılıkla çalışın. Kendi celladınız olmaktansa, hayallerinizi gerçekleştiren kişi olmak çok daha iyidir.

2. Yaratıcı ve anlayışlı:

Kendinizi hayattaki en zarif şeylerden zevk alan pratik, kibar, duygusal bir insan olarak tanımlıyorsunuz. Maddi dünyanın duygusallığına çok bağlısınız ve estetik ve duygusal ortamlar inşa etmeyi seviyorsunuz. Aşırıya kaçma eğiliminiz var:

Film izlemek veya müzik dinlemek, daha fazla yemek yemek ve enerji seviyenizi düşüren abur cubur yemek geç saatlere kadar uyumamak…

Hayatın sorumluluğunu üstlenmelisiniz ve hayatınızda bir denge kurmalısınız.

3. Enerjik ve ateşli:

Kendinizi güvene ve karakter gücüne sahip olmayı ve dünyada önemli olmayı özleyen biri olarak tanımlıyorsunuz. Siz ve sevdiklerinizin iyiliğini sağlamak için her zaman iyi koşulları korumaya çalışan harika bir organizatörsünüz. Arkadaşlığı, sizi kesinlikle sadık ve ihanete uğramaktan çok korkan bir karşılıklı koruma anlaşması olarak görüyorsunuz ve işte en büyük zorlandığınız şey tam da burada yatıyor: Güven. Sürekli insanlara güvenememek çok yorucu.

Bu nedenle başkalarına güveninizi korkmadan, güvenle, nezaketle ve çekinmeden verin, çünkü verdiğiniz her şey her zaman size geri dönecektir. Bu şekilde hayatınız çok daha sakin, dolu, mutlu ve tatmin edici olacaktır.

4. Duyarlı ve şefkatli:

İyi işler yapmak ve onaylanmak için büyük bir arzunuz var, bu nedenle genellikle başkalarının ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan, bazen yeterince dinlenmeyen veya kendine zaman ayırmayan çok nazik bir insan oldunuz. Kendi arzularını ve ihtiyaçlarını görmezden geliyorsun. Çoğu zaman imajınızı başkaları aracılığıyla inşa ettiniz, bu da bir tür bağımlılık yaratabiliyor ve işte en büyük zorlandığınız konu tam da burada yatıyor: öneminizi, yeteneklerinizi ve değerinizi tanımamak.

Sen harika yeteneklere ve duygulara sahip bir insansın, onları keşfetmene, kullanmana ve onlarla hayatında harika şeyler inşa etmene izin ver. Başkalarına yardım etmek senin doğanda var, ama bazen sadece kendin için düşünmen ve iyi, dolu dolu ve mutlu bir hayat yaşaman için kendine yardım etmen gerekiyor.

5. Huzursuz ve araştırmacı:

Kendinizi kültürlü, asil bir gözlemci, meraklı ve çok objektif olarak nitelendiriyorsunuz. Arkadaş canlısı olmanıza, sohbetlere katılabilmenize rağmen seçicisiniz ve sevdiklerinizle kalmayı ya da sadece kaliteli zaman geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Zihninizde genellikle büyük bir fikir akışı vardır ve bu nedenle bazen uykusuzluk ve stres yaşarsınız.

Asıl zorlandığınız şey, sezginize (zihninizde duyduğunuz kalbinizin sesine) daha fazla inanmak ve zihninizi pozitif bir uyum içinde yaşamaya hazırlamaktır, çünkü ne kadar çok yaparsanız, engelleri ve fikirleri o kadar hızlı ortadan kaldırırsınız. hayatınızda gerçek mutluluğa ulaşmanızı ve dürüst, dolu ve memnun bir insan olmanızı engeller. Kalbinizin pusulanız, zihninizin haritanız ve ruhunuzun rehberiniz olmasına izin verirseniz, asla kaybolmayacağınızı unutmayın.

6. Uyumlu ve hoş :

Kendinizi sabırlı, sükunete çok değer veren (bazı durumlarda haklı olmaktansa içinizin rahat olmasını tercih edersiniz) ve hayatın basit zevklerinden hoşlanan bir kişi olarak tanımlıyorsunuz: Evde kalın, film izleyin, sessiz bir ortamda zaman geçirin. Aileniz veya arkadaşlarınızla dışarıya çıkın, yakındaki küçük bir restorana gidin. Çok aktif ve yetenekli bir insansınız ancak dünyanın çatışmalarından ve yoğun temposundan kaçmak istiyorsunuz.

Geleceği düşünmek için çok zaman harcıyorsunuz, bu da çok fazla endişe yaratıyor ve en büyük zorluğunuz burada yatıyor. Gerçekten hiç olmamış şeyleri düşünerek kaç kez güzel bir günü mahvettin?

Geleceği düşünmeye devam etmek mutluluğunuzu, hayattaki etkin olma durumunuzu ve enerjinizi azaltırken, bugününüzle bağlantı kurmak hayatınızın sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

Editör: Sümeyye Özmen – 06.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bir Lev Tolstoy Eseri | İnsan Ne İle Yaşar?

    Dinlerken Öğreneceğiniz En Keşfedilesi Podcast Önerileri