içinde

İnanılmazİnanılmaz

Arka Sıradakiler Dizisi Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor!

Yayın hayatına 2007 yılında başlayan ve 6 yıl boyunca yayın hayatına devam edip seyirciyi ekranlara kitleyen Arka Sıradakiler dizisi yayınlandığı dönemde oldukça iyi bir reyting yakalamış bir dizidir.

Bir lise draması olan dizinin oyuncu kadrosunda Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç, Sinem Öztürk, Pelin Akil, Bülent Emin Yarar gibi pek çok ismin yer  almaktadır.

Yayınlandığı dönemde yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı dizinin yeni yönetmeninin kim olacağı da ayrı bir merak konusudur.

Yayınlandığı döneme damga vuran gençlerin ilgi ile izlediği gençlik dizisi Arka Sıradakiler oyuncuları ile de gündeme gelmeyi başaran bir dizi olmuştu.

Dizide Arka Sıradakiler’in Oktay’ı olarak yer alan genç kızların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu Bülent Çetinaslan o dönem için oldukça popüler bir ünlüydü.

Şimdilerde 47 yaşında olan oyuncuya yıllar adeta uğramamış gibi hala gençlik yıllarındaki formunu koruyor.

Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenip adından sıklıkla söz ettiren, bir zamanların efsane gençlik dizisi olarak o döneme damga vuran yerli dizi Arka Sıradakiler 10 yıl sonra yeniden seyirci ile buluşup ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların, dizinin yeni versiyonunun seyirci ile bir an önce buluşması için yoğun bir çaba harcadıkları biliniyor.

Arka Sıradakiler dizisi lisede okuyan bir gençlik grubunun hayatını ve bu hayata yönelik hikayesinin kurgusunu oluşturduğu bir dizi olarak hayatımıza girmiş bir dizi projesiydi.

Fakat yeni başlayacak olan versiyonunun eski dizi bölümlerinden farklı olacağına dair bilgiler bulunmaktadır.

Fikrimce yeni versiyonu ile seyirci karşısına çıkacak olan dizide lise hayatının devamı niteliğinde değil de bu lise hayatının bitimi sonucunda liseli genç grubun değişen hayat hikayesine odaklanılacak gibi duruyor.

Arka Sıradakiler dizinin yeniden televizyon ekranlarında yayınlanması için oldukça büyük bir emek gösterilmekte olup bu projenin seneler sonra tekrar izleyici ile buluşturulmasının, dizinin hayranları için güzel bir gelişme olduğunu düşünüyorum.

 

Yayınlandığı dönemde çok küçük olmamla birlikte evimizde izlenen bir diziydi o zamanlarda izlemiş olanlar için heyecanlı bir bekleyiş olduğunu düşünüyorum.

Dizinin yayınlandığı dönemdeki reytingi alıp alamayacağı ise merak edilen bir konu gibi durmakta. Fikrimce yayınlandığı dönemde izleyen kemik kadro izleyici kitlesi izlemeye devam edecektir.

Fakat yeni sezonda başlayan dizilerin de yayın hayatına başlayacağını düşünürsek dizinin oldukça iyi bir şekilde ilerliyor olması ve bu reyting savaşları içerisinde yayın hayatına devam etmeyi başarması gerekmektedir.

Yeni sezonda adeta bir kurtlar sofrasında mücadele edecek olan dizi yayınlandığı dönemdeki reytinglerini yakalamak için büyük bir çaba sarf edecektir.

Dizi severler olarak yeni sezonda bakalım izleyicileri hangi dizi ve yapımlar bekleyecek, hangileri yoluna devam ederken hangileri yayın hayatına veda edecek hep beraber öğreneceğiz.

Bugünkü yazımda bu aralar sıklıkla adı geçen bir zamanların iyi sükse yapmış gençlik dizisi hakkındaki var olan durumu ve kendime ait düşünceleri paylaştım.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgiyle kalın!

Editör: Sümeyye Özmen – 08.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

vitalis tarafından yazıldı

23, intj, 5w6

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    DEHB (Hiperaktivite Bozukluğu) Nedir?

    Sıfır Atıklı Yaşama Geçiş İçin Bilmeniz Gerekenler