içinde

HavalıHavalı İnanılmazİnanılmaz MuhteşemMuhteşem

Doğum Yılının Son Rakamı Kişiliğini Ele Veriyor | Seni Tanıyorum Artık

Kendini Bil…

Numerolojiyi anlamak ve şanslı sayıları ve özellikleri öğrenmek, buna inananlar için önemli bir durum haline gelir.

Doğum yılı, kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarır ve bu, her biri on yıllık döngüler halinde gerçekleşen bir şeydir.

Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki açıklamayı okumak ve son numarayı öğrenerek sizin için ne ifade ettiğini bilmek. Böylelikle kişiliğiniz hakkında öğrendikleriniz kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak. Kendinizi tanırsanız, hayatta doğru ve size göre en iyi kararları almaya başlarsınız. Kendisini tanımayan insan, kendi için neyin iyi ya da neyin kötü olduğunu bilemez.

Yani, doğum tarihiniz 7-09-1984 ise, yapmanız gereken tek şey son sayı olan 4′ ü seçmektir.

Şimdi devam edin ve doğum tarihinizin son sayısının kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenin.

# 1951, 61, 71, 81, 91, 01, 11 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘1’ ise, o zaman son derece rekabetçi görünen bir insansınız. Her ne pahasına olursa olsun kazanmayı seven bir insansınız. Bir birey olarak, azimli ve hırslı görünüyorsunuz. söz konusu hayalleriniz olduğunda, bir savaşçı gibi hareket ediyorsunuz. Öte yandan sen hiçbir şeyden çabucak vazgeçecek biri değilsin ve isteklerin için son nefesine kadar savaşacaksın.

# 1952, 62, 72, 82, 92, 02, 12 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘2’ ise, iki ayrı kişiliğe sahip gibi görünen biri olduğunuz söylenir. Bir insan olarak, sevdiğiniz insanlar için farklı, sevmedikleriniz için tamamen farklı bir karaktere sahip birisiniz. Bir insan olarak, hayatınızdaki insanları ve size yakın olmayanları kesinlikle ayırt ediyor gibisiniz.

# 1953, 63, 73, 83, 93, 03, 13 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘3’ ise çok boyutlu kişiliğe sahip bir bireysiniz demektir. Bir insan olarak, hayata farklı açılardan bakıyorsunuz. Farklı görüşlere dayanarak sonuca varma eğilimindesiniz. Bu sizin veya rakiplerinizin fikri olabilir. Olaylara birçok insanın gözünden bakabilirsiniz ve karar verirken herkesi şaşırtıyorsunuz. Kararlarınız tahmin edilemez bir özellik taşıyor.

# 1954, 64, 74, 84, 94, 04, 14 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘4’ ise, etrafınızdaki tüm olup bitenlerin farkında gibi görünen kişi sizsiniz. Tüm olasılıkları özetleyen dört yön gibi, diğerlerinin ihtiyaçlarını anlayan bir kişiliğe sahip görünen bir birey olduğunuz söylenir. Bir insan olarak, sizi neyin harekete geçirdiğini veya sizi neyin durdurduğunu bilirsiniz. Tüm bunların dışında, düşüncelerinizin en önemli varlığınız olduğuna inanılıyor.

# 1955, 65, 75, 85, 95, 05, 15 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘5’ ise, o zaman gerçekten de insanlığın ve yaşamın tüm çeşitlerini ifade ediyor gibi görünen bir insansınız. Kişiliğinizin ateş, su, toprak, kalp ve hava olan yaşamın beş temel bileşenini içerdiği söylenir. Bu varoluşun çekirdeğini oluşturur. Bir kişi olarak, başarıya ulaşma ve seçtiğiniz her şey olma yeteneğine sahipsiniz. Bütünlük taşıyan bir kişiliğe sahipsiniz. Evrenin bütün özelliklerini bünyenizde barındırıyorsunuz. Anlayışınız ve hayatı yorumlayışınız çok derin ve gerçekçi.

# 1956, 66, 76, 86, 96, 06, 16 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘6’ ise, kendinizi hayatın karanlık tarafına çekmeyi seven birisiniz. Bir insan olarak, kişiliğinizin karanlık için büyüyen bir parçası var. Bu kötü olan bir şey değil. Ama bir insan olarak, sizi veya sevdiklerinizi tehdit eden veya sizi incitmeye cüret eden herkesi yok etme yeteneğine sahipsiniz.

# 1957, 67, 77, 87, 97, 07, 17 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘7’ ise, gizemli bir kişiliğe sahip bir insansınız. Bir insan olarak, çekici, parlak ve son derece net görünen birisiniz. Öte yandan, masum gülümsemenizin ardındaki sırları saklamakta harika görünen bir insansınız. İnsanların sürekli bahsettiği gizemli ruh tipinde olduğunuzu unutmayın.

# 1958, 68, 78, 88, 98, 08, 18 vb. İle Biten Yılda Doğduysanız

Son rakamınız ‘8’ ise, geniş, düşünceli fikirlere sahip gibi görünen bir insansınız. Her zaman yeni düşünce ve fikirlerle uğraşma kapasiteniz var. Bir insan olarak, anlamlı bir fikir sohbetini tercih eden birisiniz ve sevdiklerinize herkesten daha yakın olmayı tercih ediyorsunuz.

# 1959, 69, 79, 89, 99, 09, 19 vb. İle Biten Yılda Doğsaydınız

Son rakamınız ‘9’ ise, son derece detay odaklı görünen bir insansınız. Size uygun olmayan şeyler yaparken yaklaşımınızda titiz görünüyorsunuz. Bir insan olarak, o ideal şeyi aramaya devam eden bir mükemmeliyetçisiniz. Yaptığınız hemen hemen her şeyde mükemmelliğe doğru ilerleme eğilimindesiniz. Sizin de bilmediğiniz bir arayışınız var, umarım neyi aradığınızı anlar ve bulursunuz.

# 1950, 60, 70, 80, 90, 00, 2010 vb. İle Biten Yılda Doğsaydınız

Son rakamınız ‘0’ ise, son derece uyumlu ve akıllı görünen bir insansınız. Karar verirken ihtiyatlı olmayı biliyorsun. Bir birey olarak her şeyi yapabilir, ancak gerçek doğanızı bir bukalemun gibi saklamayı başarabilirsiniz. Senin gerçek yüzünü bilen çok az kişi var. Öte yandan, oldukça ilgi çekici ve gizemli görünen karizmatik bir kişiliğe de sahipsiniz. Nötr görünseniz de sizin de aşırılıkçı taraflarınız var. Belki siz de nötr olduğunuzu zannediyorsunuz ama derinlere indikçe kendinizin bilmediği özelliklerle karşılaşıp ürkebilirsiniz. İlk kez deneyimlediğimiz şeyler bizi ürkütse de zamanla ilklerimiz hayatımızı anlamlı kılan detaylar haline geliyor.

Kaynak: Boldsky

Editör: Sümeyye Özmen – 05.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    NASA Ay’da Turp Yetiştirmeyi Başardı

    Dünyanın Ortak Yapay Dili: Esperanto