içinde

Haftalık Astroloji Yorumları ve Tarot Kartları | 09-14 Ağustos

9 AĞUSTOS SALI

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Sabah saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla kendimizi çok iyi ifade edip daha rasyonel ve duyguları akla daha doğru şekilde organize edeceğiz. İş görüşmeleri, ticari yazışmalar, toplantıları açısından son derece uygundur. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Para yönetimi konusunda son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Gün genelinde Venüs – Plüton olumsuz açısıyla ilişkilerde, özel hayatınızda bir şeyleri takıntı haline getirebilirsiniz, dikkatli olun. Özel hayatta ve ilişkilerde muazzam bir sahiplenme ve kıskançlık ortaya çıkabilir. Karanlık, sessiz sokaklarda tek başınıza dolaşmayın, yan kesicilik, cinsel taciz gibi durumlar ortaya çkabilir. Finansal anlamda yatırım yapmak için pekte uygun bir zaman değildir. Sağlık olarak, boğaz, böbrekler, üreme organları ve cilt hassaslaşabilir. Akşam saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun.

Günün kartı Ermiş

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi; Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yarım kalan işleri tamamlayıp, geçen hafta içerisinde ertelenen veyahut zaman yetiremediğimiz işleri halletmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Öğle saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla yüksek olan motivasyonumuzu girişim yapmaya cesaret edemediğimiz işlere girişerek kullanabiliriz. Koşun, spor yapın, temizlik yapın. Enerjinizi akıtın. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. Ay 19.39 – 21.44 saatleri arasında boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı Kader Çarkı

Anahtar Sözcükler;
Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi; Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır. Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur. Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir. Bu çark zamandır ve sadece tek yönde ve geleceğe doğru ilerleme göstermektedir ve çark asla durmayacaktır. Kader çarkı bize zamanın geçtiğini ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatırken bazen değişime direnmek yerine ona ayak uydurmanın gerekli olduğunu tavsiye eder.

11 AĞUSTOS PERŞEMBE

Ay Kova burcunda seyahat ediyor. Bilmeye öğrenmeye çalışacağız, bilgi ile kendimizi savunup korumaya duygusal konfor yaratmayla ilgileneceğiz. Ayrıca bilgiyi kullanmak kendimize ve çevremize zarar verme şeklinde de olabilir, yani bilgi faydalı kullanmamız gerekirken bir paranoya, kuşku, kaos yaratabiliriz. Kendimizi son derece özgür hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Gün genelinde Güneş – Uranüs olumsuz açısıyla otorite figürleri ile çatışmaya işaret eder, kuralları yıkmak, asice davranmak, özgürlük temalarının aşırı vurgulanmasıdır. Öfke patlamalarına karşı dikkatli olun, kontrolsüz, orantısız tepkiler vermeyin sakin olun. Yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz hangi alan varsa o alanlara yönelebilirsiniz ama sakince yapın ne yapacaksanız. Huzursuz, panik, sabırsız davranmaya eğilimli olabiliriz. Bazılarınız aniden istifa edebilir, bazılarınız aniden ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz dengesizlik verir.

Günün kartı Adalet

* Eşitlik
* Karma
* İlahi adalet
* Hasat zamanı
* Denge sağlamak
* Ekilenlerin biçilmesi
* Sonuçların alınması
* Önemli bir karar almak
* Beklenen haberin gelmesi
* Yasal bir süreçle uğraşmak
* Ödül ya da cezanın verilmesi

Günün astronotu; Jüpiter & Mars Birleşimiyle Savaş Gücüyle Ayakta Tutulmak

Günün sözü; İlahi adalet

Günün mistiği; Vicdan ile zıtların dengelenmesi

Günün geneli; Adalet yerine gelecek

Günün tavsiyesi; Meseleyi dengeli adil bir çözüme ulaştırmak için iyi bir aracı bulmalısın

Günün enerjisi; Ana temasını “ne ekersen onu biçersin” sözüyle özetlemek yerindedir. Geçmişte yapılanların sonuçlarını alma vakti nihayet gelmiştir. Geçmişte çok çalışanlar için emeklerin karşılığının alınacağını müjdelerken kötülük yapan içinse artık ceza vakti geldiğini gösterir. Bu kart bugün yaşanan durum ne olursa olsun tohumlarının geçmişte verdiğimiz kararlar tarafından atıldığının habercisidir. Aynı zamanda iyi bir gelecek için bugün ektiğimiz tohumlara dikkat etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. Bugün attığımız adımların da uzun vadeli sonuçlarını mutlaka hesap etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. İlahi adaletin getirdiği sonuç her zaman adildir ve sonuçtan şikayet etmemek gerekir çünkü Adalet kartı tarafsızdır.

12 AĞUSTOS CUMA

Ay Kova burcunda seyahat ediyor. Sıradışı ve yenilikçi düşünmeye eğilim gösterebiliriz. Aklımıza orijinal fikirler gelebilir. Bilimsel ve entellektüel çalışmalar yapmak, psikoloji, sosyoloji ve astroloji benzeri konularla ilgilenmek, sosyal etkinliklere zaman ayırmak, arkadaşlarla bir araya gelmek için son derece uygun bir gün olduğunu söyleyebilirim. Öğle saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Ay 14.06 – 21.44 saatleri arasında boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı Asılan Adam

Günün kelimesi; Durgunluk

Günün enerjisi; Hareketli bir süreci durdurmaya ya da askıya almaya davet edicidir. Bu dönemde önemli kararlar vermemek ya da gidişatın hızını arttırmamak kişinin yararına olacaktır. Bize “dur, bekle, acele etme” der. Bu kart belirdiğinde kendimize zaman kazandırabiliyorsak kazandırmalı ve bu ertelemeleri yapmalıyız. Çünkü istediğimiz şeyi elde etmenin henüz zamanı değildir. Olgunlaşma sürecinin henüz tamamlanmadığı ve amacımızın hazır olmadığını da bize hatırlatır. Bazen beklemek yapılması gereken en doğru şeydir.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Kendinizi lider gibi hissedebilirsiniz, çevrenizdeki insanlara yol gösterme konusunda son derece etkili olacaksınız. Planlarınızın son derece yolunda gittiğini ve hayallerinizin sağlamlıkla gerçek olmaya başladığına şahit olabilirsiniz.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Bir işbirliği durumu olabilir. Tecrübeleri ve uzmanlık alanları farklı olan kişilerle bir ortamda aynı amaç için buluşabilirsiniz. Bu yolların kesişmesi aslında kaderde önemli bir olaydır. Bu buluşmanın sonunda herkesin memnun olacağı bir alışverişin gerçekleşmesi olasılığı olabilir. İş motivasyonu konusunda kendinizi daha güçlü hissedip yeni işlere atılabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Size acı veren bir durumdan farkındalıkla kurtulabilirsiniz. Her güçlüğün aynı zamanda içinde çözümünü de barındırdığına şahitlik edeceksiniz. Size sıkıntı veren bir durumla ilgili duygularınızı dile getirecek bir konuşma yapabilirsiniz.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Enerji olarak motivasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gün olacak, hatta kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi bile hissedebilirsiniz. Bir çabanızın hasadını alıp bu durumu dostlarınız ve yakınlarınızla kutlayabilirsiniz. Şükran duygunuzu biraz daha yoğun hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan işinizle ilgili yardım ve destek görebilirsiniz.

13 AĞUSTOS CUMARTESİ

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Çevremizdeki insanların genel ruh hallerinin kolayca etkisinde kalabilir, psişik bir sünger kıvamına gelebiliriz. Dolayısıyla karamsar kişilerle vakit geçirmek kötü hissettirir, huzursuz eder. Normale göre daha alıngan olabiliriz. Kırık kalpleri iyileştirebilir, küskün olduklarımızla barışabiliriz. Gün genelinde Ay – Merkür zorlayıcı açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir.

Günün kartı Ölüm

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir.

14 AĞUSTOS PAZAR

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Karşımızdaki insanı çok iyi anlayıp, kendimizi anlatmaya çalışabiliriz. Normale göre daha alıngan olabiliriz. Kırık kalpleri iyileştirebilir, küskün olduklarımızla barışabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Öğle saatlerinde Ay – Neptün destekleyici açısıyla etrafımızdaki insanlardan yaptığımız işlerle ilgili destekler görebiliriz. Yardımlaşma biraz daha ön planda olacak. Hislerimizde artış olabilir. Kahve falı ve Tarot için uygun bir etkileşimdir. Gün genelinde Güneş – Satürn olumsuz açısıyla sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yükü almamaya özen göstermelisiniz. Zamanı yönetmek günün ana teması olabilir, yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz de. Kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmalı, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır. Sağlık olarak, dişler, kemikleri, cilt, diz kapakları, eklemler hassaslaşabilir. Ay 18.10 – 23.42 saatleri arasında boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı Denge

Güne kelime bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne numerolojik bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte, 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne tavsiyem; Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşçakal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

Editör: Astropower – 09.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Gülümsemek Gerçekten Mutlu Olmamızı Sağlayabilir Mi?

    Kanını Satan Adam | Hua