içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Haftalık Astroloji Yorumları ve Tarot Kartları | 26 Eylül – 02 Ekim

26 EYLÜL PAZARTESİ

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü fark edeceğiz. Saat 00.54 de Terazi burcunda yeniay gerçekleşecek. Gün genelinde Venüs – Plüton olumlu açısıyla özel hayatta ve ilişkilerde muazzam bir sahiplenme ve kıskançlık ortaya çıkabilir. Libido enerjisi çok yükselebilir, cinsel ihtiyaçlar çok fazla artabilir. Eğer bekarsanız hayatınızı değiştirecek, dönüşüme uğratacak biri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Yalnız Merkür retro olduğunu da göz önünde bulundurup, ilişkiyi başlatmak yerine flört aşamasında bırakmanızı tavsiye ederim. Cinsel anlamda tabularınızı yıkabilecek ilişkilere çekilebilirsiniz. Sağlık olarak boğaz, böbrekler, üreme organları ve cilt hassaslaşabilir. Aynı zamanda Merkür – Venüs olumlu açısıyla güzel şeyler hakkında konuşmak, iltifat etmek, almak, hediye almak ve vermek için güzeldir. İlişkilerde olası sorunları oturup konuşmak, tatlı dille işleri yoluna sokmak için idealdir. Cildiniz için bakım ürünleri almak, parfüm almak, makyaj malzemeleri almak içinde idealdir. Bugünün ana teması “tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” olacaktır. Bunların yanında Güneş – Jüpiter olumsuz açısıyla aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı kumar, aşırı alışverişe dikkat edin.

Egoyu şişiren bir durumda yaratabilir, gereksiz kibir ve ukalalıktan kaçınmanızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. İlişkilerimizde geçmişte yaşadığımız sorunları gündeme getirip bu durumu kırmadan şifalandırmayı becerebileceğiz. Aynamız olan kişilere denk gelebiliriz. Senin yaşadıklarını deneyimledim, kelimelere dökemem ama yön verebilirim.

Günün kartı Güç💪

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir. Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır.

Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir. Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir. Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; ilişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak ; ilişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; ilişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

27 EYLÜL SALI

Nezaket ve hoşgörünün elden bırakılmaması gereken bir atmosfer mevcut olacaktır. Her türlü ikili ilişkilerin ön planda olduğu ve son derece diplomatik bir şekilde yönetilmesi gereken bir gün olacaktır. Sabah saatlerinde Ay’ın Mars – Satürn olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Gün genelinde Merkür – Plüton olumlu açısıyla dostlarınız arası önemli sırlar paylaşılabilir. Kült konulara eğilim artabilir. Bu tarz konular hakkında araştırmalar yapılabilir. Akşam saatlerinde Ay – Plüton olumsuz açısıyla kadın figürleriyle çekişmeler, duygusal tansiyon, eleştiriler gelebilir. Mücadele edip içsel olarak çok yıpranabiliriz. İlişkilerimizde fazla sahiplenici, kıskanç ve kuşkucu tavırlar ortaya çıkarabiliriz.

Günün kartı Ermiş💓

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi; Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

28 EYLÜL ÇARŞAMBA

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Dürtüsel olarak güç elde etmek, insanların motivasyonlarını anlamak, mümkün olduğu kadar kendini açmamak fakat karşı tarafı kurcalamak isteyen ihtiraslı bir yapıya bürünebilirsiniz. Gün genelinde Mars – Satürn olumlu açısıyla balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe – toprak işleri ile uğraşmak için harikadır. Hedeflerimize ulaşmak için her zamankinden çok daha fazla ciddileşebiliriz. Bol bol dinlenmeli ve ruhu rahatlatmakta yarar vardır.

Anahtar Sözcükler: Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi: Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır. Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur. Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir.

29 EYLÜL PERŞEMBE

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Hesap kitap işleriyle yoğun olarak uğraşacağımız bir gün olabilir. Olayları takıntılı hale getirip kendimize bir kaos ortamı yaratmamaya özen gösterelim lütfen. Aynı zamanda kahve falı ve Tarot baktırmak içinde uygun bir gündür. Sabah saatlerinde Ay’ın Satürn – Uranüs olumsuz açısıyla işleriniz de sorunlar çıkabilir. Engellenmişlik duygusu kendinizi gergin hissetmenizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde Ay’ın Merkür – Neptün olumlu açısıyla kendimizi çok iyi ifade edip daha rasyonel ve duyguları akla daha doğru şekilde organize edeceğiz. Son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir.

Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Saat 10.49 da Venüs  Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişki kurmak isteyip aynı zamanda kendimizi buna hazır hissedeceğiz. Yuva kurma; hayat ortağım yani hayat arkadaşım olsun algısı da çok yüksek olacak. Hayatımıza dahil ettiğimiz insanlar da bu kişiden bana hayat arkadaşı olsun bilinciyle hareket edeceğiz. Kadın/erkek güzel giyinip, güzel görünmek isteyeceğiz. Estetikle ilgili kaygılarımız artıp, kendimizi ve çevremizdeki insanları güzelleştirmek isteyeceğiz. Aynı zamanda yaratıcı tarafımız daha ağır basacak. Bu süreç ortaklıklardan para kazanmak adına son derece elverişlidir. Kurduğumuz ilişkilerde gerek aşk gerek ortaklık gerekse aile kendimizden ziyade karşı tarafı düşüneceğiz.

Adalet duygumuz artıp, adil olup aynı zamanda hak yememeye özen göstereceğiz. İnsanları barıştırma ve olayları toparlama adına da iyi bir hakem olacağız. Bu süreçte tercih edeceğiniz hediyeler; kozmetik, küpe, tektaş, lüks ve pahalı markalar olabilir.

Günün kartı Adalet⚖️

* Eşitlik
* Karma
* İlahi adalet
* Hasat zamanı
* Denge sağlamak
* Ekilenlerin biçilmesi
* Sonuçların alınması
* Önemli bir karar almak
* Beklenen haberin gelmesi
* Yasal bir süreçle uğraşmak
* Ödül ya da cezanın verilmesi

Günün astronotu; Jüpiter & Mars Birleşimiyle Savaş Gücüyle Ayakta Tutulmak

Günün sözü; İlahi adalet

Günün mistiği; Vicdan ile zıtların dengelenmesi

Günün geneli; Adalet yerine gelecek

Günün tavsiyesi; Meseleyi dengeli adil bir çözüme ulaştırmak için iyi bir aracı bulmalısın

30 EYLÜL CUMA

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Özgürlükçü enerji akıyor. Sürekli bir bilgi peşinde koşacağız. Biraz daha abartılı hareketler, tepkiler, kahkahalar, üzüntüler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha abartılı ve coşkulu yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur. Öğle saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Akşam saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile her şeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir.

Günün kartı İmparatoriçe👑

Anahtar Kelime;
Ben yaparım

Genel Etki; Maddi zenginlik, güvence verecek maddi gelişmelerin olması

Mistik Etki; Aşktaki tensel zevkimiz, anneliğimiz, berekete olan algımız

Günün Enerjisi; Bolluk ve bereketin yoğun bir şekilde hissedildiği ve yaşamla harmoni içinde olduğumuz bir güne selam olsun.

1 EKİM CUMARTESİ

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Günün genelinde enerjimizi iyimser ve pozitif hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun. Öğle saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Gün genelinde Venüs – Jüpiter olumsuz açısıyla sevgi çok yetmeyebilir. Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak, ilgiyi üzerinde isteyebilirsiniz. Şekerli gıdaları canınız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir. Aşk konusunda, duygusal meselelerde abartılı davranışlar sergilenebilir, her türlü konu abartılabilir. Akşam saatlerinde Ay – Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir. Gece saatlerinde Ay – Neptün olumsuz açısıyla duygusal aldanmalara ve aldatılmaları açık olabiliriz. Para ile ilgili hesaplarınızda yanlışlıklarla karşılaşabilirsiniz, biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Günün kartı Büyücü🪄

Yüksek bir enerjiye sahip olduğumuz gün olabilir. Bilinçaltının gücünü ve sahip olduğumuz tüm yeteneklerimizi bir arada kullanarak yeni bir başarı sürecinde ilerlemenin başlangıç noktasına vardığımızın altını çizer. Dış dünyamızın aslında iç dünyamızın yansıması olduğunun hatırlatıcısıdır ve bilinçaltımızı kullanarak maddi hayatta elde edemeyeceğimiz hiçbir şey olmadığını bize gösterir. Bilinçaltımızı kullanarak maddi dünyaya etki edebiliriz.

2 EKİM PAZAR

Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İşlerimize biraz daha yoğunlaşıp, duygusal anlamda neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmayabiliriz. Elimizdeki işler ön planda olup, sorumluluk bilincimiz gelişebilir. Eksiklikleri kapatmaya çalışacağız. Ay’ın Merkür – Jüpiter olumsuz açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir. Duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir. Merkür retrosu sona eriyor.

Günün kartı Azize💥

Güne mesajı; İçinden gelen sesi dinle

Günün tavsiyesi; Atacağın adımla ilgili mutlaka annenden – anne gibi gördüğün kişiden – eşinden fikir alıp, danışmalısın

* Beklenen desteğin varması
* Bir kadından gelecek tavsiye ya da yardım
* Sürecin yavaşlaması fakat sağlamlaştırılması

İyi haftalar dilerim

Editör: Fatih Düz – 26.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    1. Geleceğe dönük gerçekçi planları olmayan yahut gerçekçi plan yapamayan toplumlarda bireylerde fala gibi Tarot gibi astroloji gibi konuların daha yaygın olması normal. Bizde de durum aynı ama insan doğası gereği ümitsiz ve acılar içinde yaşayamaz ve yaşamak da istemez bu sebeple ruh halimizi şayet olumlu etkiliyorsa neden olumayalim ki. Aman bizi depresyona vs sokmasin hayattan uzaklaştırmasin da bu yazılar yeter. Dedikleri gibi fala inanma falsiz da kalma, hayatın tuzu biberi bunlar. Elinize sağlık

    Yeni Bir Türk Devleti Kuruldu: Batı Azerbaycan Göyçe – Zengezur Türk Cumhuriyeti

    Bir Netflix Film Önerisi | Önce Babamı Öldürdüler