içinde

Haftalık Astroloji Yorumları | 01-07 Ağustos

1 AĞUSTOS PAZARTESİ

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Kontrol, kontrol, kontrol! Hesapların kontrolü, mali işlerle ilgili çalışmalar için en uygun gün, ayrıca sağlığımızla ilgili kontrol ve muayeneleri bugün yaptırabiliriz. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir. Bilimsel konulara karşı ilgimiz artabilir. Gün genelinde Güneş – Jüpiter olumlu açısıyla coşku ve iyimserliğin yükselmesi anlamına gelmektedir. Kişinin kendini şımartması anlamına gelir, bu birkaç gün kendinize ödül verin, şımartın biraz. Gayet neşeli eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek içinde son derece uygundur. Akşam saatlerinde Ay – Neptün arasındaki zorlayıcı açıyla yanılmalara, yanlış kararlara, yön kaybına açık olacak gibi gözüküyor. Kendimizi dalgın ve uykulu hissedebiliriz. Gece saatlerinde Ay – Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz.

2 AĞUSTOS SALI

Ay Terazi burcunda seyahat ediyor. Kendimizi iyi hissedebiliriz. Farkında olmadan çevremizi, etrafımızı güzelleştirmeye çalışabiliriz. Kuaföre gitmek ve bakım yaptırmak içinde uygun bir gündür. Bir şeyleri daha güzel, daha alımlı, daha estetik forma dönüştürdüğümüzü farkedeceğiz. Gün genelinde Venüs’ün Ay Düğümleri – Uranüs olumlu açısıyla akla hayale gelmeyecek yerlerde ki tanışmalar sayesinde flörtler başlayabilir. İlişkilerde beklenmedik, ani sürprizler meydana gelebilir. Sanatsal konularda oldukça yaratıcı ve orijinal eserler ortaya çıkartabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay – Jüpiter olumsuz açısıyla duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabiliriz yani gülmek ve kahkaha atmak gibi tepkiler abartılı ortaya çıkabilir.

3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

Ay Terazi burcunda ilerliyor. Nezaket ve hoşgörünün elden bırakılmaması gereken bir atmosfer mevcut olacaktır. Her türlü ikili ilişkilerin ön planda olduğu ve son derece diplomatik bir şekilde yönetilmesi gereken bir gün olacaktır. Sabah saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile herşeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Gün genelinde Venüs – Mars olumlu açısıyla özel anlamda yeni birileri tanışmak, flörtleşmek, cinsel birliktelikler için çok uygundur. Sevgilinize romantik sürprizler yapabilirsiniz, hediyeler alabilir, birlikte özel bir yemek yiyebilirsiniz. Cinsel enerjinin yüksek olabileceği gibi yaratıcı çalışmalar yapmak için uygundur. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. Gece saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz.

4 AĞUSTOS PERŞEMBE  

Terazi burcunda boşlukta seyahat eden Ay saat 14.46 itibariyle Akrep burcuna geçiş yapıyor. Hesap kitap işleriyle yoğun olarak uğraşacağımız bir gün olabilir. Olayları takıntılı hale getirip kendimize bir kaos ortamı yaratmamaya özen gösterelim lütfen. Aynı zamanda kahve falı ve Tarot baktırmak içinde uygun bir gündür. Öğleden sonra Ay – Merkür olumlu açısıyla kendimizi çok iyi ifade edip daha rasyonel ve duyguları akla daha doğru şekilde organize edeceğiz. İş görüşmeleri, ticari yazışmalar, iş toplantıları açısından değerlendirebiliriz.

5 AĞUSTOS CUMA

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Duygusal krizlere açık bir gün olabilir. Annemizle olan ilişkimize biraz daha özen gösterelim. Etrafımızdaki kişilere ve olaylara şüpheci yaklaşıp, güven konusuyla ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz. Kendimizi tam bir dedektif gibi hissedeceğiz. Bugünü biraz daha kendimize yönelerek meditasyonlarla geçirebiliriz. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Gün genelinde Ay’ın Ay Düğümleri – Güneş olumsuz açısıyla kendimizi savaşa hazır bir asker gibi hissedebiliriz. Kimliğimiz ve duygularımız arasında bir mücadele bir çatışma olabilir, hedeflerimiz ve doğrularımızı ortaya koyarken bunu duygusal krizle yapabiliriz. Önemli görüşme ve anlaşmalar için pek de keyifli bir gün sayılmaz. İlişkiler açısından son derece zorlayıcı olacak gibi gözüküyor. Akşam saatlerinde Ay – Uranüs olumsuz açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor.

6 AĞUSTOS CUMARTESİ

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Dürtüsel olarak güç elde etmek, insanların motivasyonlarını anlamak, mümkün olduğu kadar kendini açmamak fakat karşı tarafı kurcalamak isteyen ihtiraslı bir yapıya bürünebilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay’ın Venüs – Neptün olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur. Son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerim güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Yaratıcılığımız dikkat çekici ölçüde belirginleşecek. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Öğle saatlerinde Ay – Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Ay 14.23 – 19.38 saatleri arasında boşlukta seyahat ediyor. Saat 19.38 itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlıyor. Özgürlükçü enerji akıyor. Sürekli bir bilgi peşinde koşacağız. Biraz daha abartılı hareketler, tepkiler, kahkahalar, üzüntüler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha abartılı ve coşkulu yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde Ay – Merkür zorlayıcı açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir.

7 AĞUSTOS PAZAR

Ay Yay burcunda seyahat ediyor. Günün genelinde enerjimizi iyimser ve pozitif hissedebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Gün genelinde Mars – Satürn olumsuz açısıyla cesaret gerektiren işlerde başarı olmak zorlaşır, gücümüz kısıtlanır, kendimizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabiliriz. Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler. Enteresan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabiliriz, tembelliğe eğilim gösterebiliriz.

Editör: Fatih Düz – 01.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    1. 7 ağustos doğum günüm.
      Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler. Enteresan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabiliriz, tembelliğe eğilim gösterebiliriz.
      Üzdü.

    Posta Güvercinleri Yönlerini Nasıl Bulurlar?

    Gözyaşlarından Hastalık Tespiti Mümkün!