içinde

Haftanın Tarot Kartları | 26-31 Temmuz

26 TEMMUZ SALI

Günün kartı Güç💪

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir.  Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır. Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir. Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir. Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; ilişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; ilişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; ilişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

27 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Günün kartı Ermiş💙

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi; Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

28 TEMMUZ PERŞEMBE

Günün kartı Kader Çarkı⚔️

Anahtar Sözcükler: Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi: Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır. Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur. Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir. Bu çark zamandır ve sadece tek yönde ve geleceğe doğru ilerleme göstermektedir ve çark asla durmayacaktır. Kader çarkı bize zamanın geçtiğini ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatırken bazen değişime direnmek yerine ona ayak uydurmanın gerekli olduğunu tavsiye eder.

29 TEMMUZ CUMA

Günün kartı Adalet⚖️

* Eşitlik

* Karma

* İlahi adalet

* Hasat zamanı

* Denge sağlamak

* Ekilenlerin biçilmesi

* Sonuçların alınması

* Önemli bir karar almak

* Beklenen haberin gelmesi

* Yasal bir süreçle uğraşmak

* Ödül ya da cezanın verilmesi

Günün astronotu; Jüpiter & Mars Birleşimiyle Savaş Gücüyle Ayakta Tutulmak

Günün sözü; İlahi adalet

Günün mistiği; Vicdan ile zıtların dengelenmesi

Günün geneli; Adalet yerine gelecek

Günün tavsiyesi; Meseleyi dengeli adil bir çözüme ulaştırmak için iyi bir aracı bulmalısın

Günün enerjisi; Ana temasını “ne ekersen onu biçersin” sözüyle özetlemek yerindedir. Geçmişte yapılanların sonuçlarını alma vakti nihayet gelmiştir. Geçmişte çok çalışanlar için emeklerin karşılığının alınacağını müjdelerken kötülük yapan içinse artık ceza vakti geldiğini gösterir. Bu kart bugün yaşanan durum ne olursa olsun tohumlarının geçmişte verdiğimiz kararlar tarafından atıldığının habercisidir. Aynı zamanda iyi bir gelecek için bugün ektiğimiz tohumlara dikkat etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. Bugün attığımız adımların da uzun vadeli sonuçlarını mutlaka hesap etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. İlahi adaletin getirdiği sonuç her zaman adildir ve sonuçtan şikayet etmemek gerekir çünkü Adalet kartı tarafsızdır.

30 TEMMUZ CUMARTESİ

Günün kartı İmparatoriçe👑

Anahtar Kelime; ben yaparım

Genel Etki; maddi zenginlik, güvence verecek maddi gelişmelerin olması

Mistik Etki; aşktaki tensel zevkimiz, anneliğimiz, berekete olan algımız

Günün Enerjisi; bolluk ve bereketin yoğun bir şekilde hissedildiği ve yaşamla harmoni içinde olduğumuz bir güne selam olsun.

Kehanet; şansınızın son derece açık olduğu bir gün olacak, bugün biraz daha kendinize bakıp güzelleşmek isteyebilirsiniz, sonucu güzel olacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz, projelendirilen bir işe girebilirsiniz, uzun zamandır aklınızda olan yatırımla ilgili adım atabilirsiniz, bir süredir üzerinde çalıştığınız işin parası gelebilir, işinizle ilgili süreç olumlu yönde ilerleyip büyüme ve gelişmenize vesile olabilir. Yakın çevrenizden birinin hamile olduğunu veya doğum yaptığını duyabilirsiniz. Anneniz ya da ailenizdeki yaşlı bir bayanla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Bir kadından güzel haber alabilirsiniz. Geçmiş tecrübeleriniz ya da tecrübesine önem verdiğiniz kadın figürlerinden fayda sağlamaya çalışıp yararlanacağınız bir gün olacak. Kendi mutluluğumuz ve hayattan aldığınız zevki kendinizin yaratmaya çalıştığı bir algı içerisinde olacaksınız. Günü biraz daha kendi kontrolünüz altında ilerletmek isteyeceksiniz. Biraz daha doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

31 TEMMUZ PAZAR

Günün kartı İmparator👑

Günün astronotu; Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; patron sensin

Günün mistiği; yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

Editör: Fatih Düz – 26.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Kadınlar Neden Erkeklerden Daha Uzun Yaşar?

    Nostalji: Susam Sokağı Hakkında Büyüleyici Gerçekler