içinde

Evren Gerçekten Bizi Dinliyor Mu?

Gerçekten evren bizi dinliyor mu? Bütün bu dediklerimiz, düşüncelerimiz, enerjimiz bu kadar önemli mi? Hayatımız bunlarla mı şekilleniyor ve gerçekten düşüncelerimizi değiştirirsek hayatımız değişecek mi?

Birçoğumuz ”kötü düşünmeyin, iyi düşünün ki herşey iyi olsun…” laflarını duymuşuzdur. peki hiç bunu uygulamaya koyduk mu veya hiç bunu deneyimledik mi?

Bence birçoğumuzun hayatında eskiden düşündüğü ah keşke şu olsa ya da şu olacak dediğimiz bir şeyin birkaç yıl sonra bile olsa karşımıza geldiğine şahit olmuşuzdur ya da başımıza gelmesinden çok korktuğumuz bir şey inadına bizim başımıza geldiğini ve bunu şanssızlık olarak adlandırdığımızı fark etmişizdir.

Ruh eşimizin özelliklerini arkadaşlarımızla konuşurken ya da onda olmasını istediklerimizi kendi kendimize düşünürken ileride bir gün karşımıza böyle bir ruh eşinin çıktığını da deneyimlemişizdir. Kimimiz bunu hatırlamamış, kimimiz de bir tesadüf olarak nitelendirmiştir. Peki ya bunlar bir tesadüf değilse ve gerçekten evren bizi dinliyor ve biz kendimizi yönetiyorsak? O zaman gerçekten böyle mi yönetmek isteriz? Elimizde böylesine bir güç varken, hayatımızı istediğimiz yönde yönetebilecekken, sırf kötü düşüncelerimiz, düşük enerjimiz yüzünden istemediğimiz bu hayatı yaşıyorsak?

Hadi O zaman evrene fısıldayalım!

Evrene sesimizi nasıl duyurabiliriz?

✓Hayal kurmak:

Hayatımıza iyi bir şeyler çekmek istiyorsak öncelikli olarak yapmamız gereken hayalini kurmaktır. Kendimizi istediğimiz o pozisyonda hayal etmek ve gerçekten o anda yaşıyormuşuz gibi düşünmemiz gerekmektedir. Şöyle bir gözlerinizi kapatın, istediğiniz o arabanın içinde hayal edin kendinizi. Onu sürüyorsunuz, direksiyonları hissedin, klimasını hissedin ve  en sevdiğiniz şarkıyı açtığınızı.. Bunları bir gerçek gibi zihninizde yaşatın. O arabanın resmini yapıştırın duvarınıza, her gün ona bakın. Onu aldığınızı düşünün, resmini çizip asın, bir kağıda o arabanın modelini yazın… Aklınıza gelebilecek her türlü sinyali beyninize gönderin. Zaten insanlar hayallere tutunarak yaşamaz mı? Bazı tesadüfler olsa bile hayal kurmadan, bir şeye tutunmadan yaşamak çok zor. Umut dediğimiz şey de hayalden çıkar aslında. Bir arkadaşımızla, ruh eşimizle, ailemizle düşündüğümüz her bir düşünce hayal değil midir ve biz aslında zaten fark etmeden iyi veya kötü evrene yapmak istediklerimizi iletmiyor muyuz? İşte şimdi işin farkına varıp istediğimiz iyi şeylerin hayalini kurarak bunu yaşama peşindeyiz. Yanlış anlaşılmaya fırsat vermeden düşüncelerimizi net ve kararlı şekilde evrene iletme peşindeyiz. Bunun için de zihnimizi olabildiğince bir hayalin içinde tutmaya çalışacağız.

✓İnanmak:

Arabanın sizin olduğunuza inandırın kendinizi. Bu bir şizofrenlik değildir. Bu bir sınavı kazanacağımıza olan inancımızla aynı şeydir. Eğer siz inanırsanız evren de inanır ve onu size getirmek için çabalar. Kurduğunuz hayalin içinde yaşamaya devam edin ve kendinize gerçekten çok kaliteli hayaller kurun, gerçekliği çok yüksek olan hayaller, içinde sizin olduğunuza sizin bile inandığınız hayaller olsun. İstediğiniz arabanın bütün detaylarını yazın, o arabayla ne yapacağınıza, nereye gittiğinize kadar düşünün inanarak. Arkadaşlarınızla paylaşın. Kendiniz inanmadığınız bir şeyi karşı tarafa da inandıramazsınız. Bir arkadaşınıza anlatırken ona inandırmak için kendiniz öylesine bu hayali yaşamalısınız ki hem o hem evren bu dediğinizi yanıt versin.

✓Beklemek:

Bütün bunlar olduktan sonra geriye kalan sadece beklemek ama evrene bir oyun oynuyormuş gibi beklemek değil yani onu pusuya yatırıp olup olmayacağına bakmak değil zaten inanmak dediğimiz şey böyle bir şey değil bu gerçekliği yaşadık ve sonucunu bekleyeceğiz. Bu yaptığımız şeyi bir köşede unutabilirsek eğer gerçekleşmesi daha kolay olur yani demek istediğim şu ki ben bunu yazdım bakalım olacak mı beklentisinden çıkıp isteğimizi unutup ileride karşımıza bu isteğimiz geldikten sonra, ben böyle bir şey yazmıştım ve artık gerçekleşti düşüncesine varmak. Beklerken yine hayal kurmaya devam ediyoruz. Hayatımızda olmasını istediklerimizi evrene açık ve detaylı bir şekilde iletmeyi sürdürerek kendi hayatımızı yönetmeye başlıyoruz. Geçmişteki bir düşüncemizin ileride karşımıza nasıl geldiğini hep birlikte deneyimleyeceğiz.

Şimdi herkes eline bir kalem, kağıt alsın, bir tablet ya da telefonun not tutma kısmı da olabilir. Hayal ettiği şeyleri yazsın, çıkartsın. Hayalini kurun tasarlayın. Kötü şeylerden bahsetmeyi bırakalım, kendimizi mutlu tutalım. Bizi ne mutlu ediyorsa onu yapmaya odaklanalım. Biz mutlu olalım ki evren de bizi mutlu etsin. İçimizdeki bu enerjinin farkına varalım.İçimizde pozitif duygular yoğunluktaysa dış dünyada da onu tezahür ettiriyoruz. Düşünce gücümüzle hayatımıza bir şeyleri nasıl çektiğimizi hepimiz hayretler içerisinde izlemeye başlayalım ve aslında düşüncenin hayatımız üzerindeki etkisinin ne kadar büyük olduğunu fark edelim.

Hadi başlayalım!

Editör: Astropower – 14.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

ahsen isguzar tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yengeçler Viskiye Dönüşüyor!

    Nâzım Hikmet'in Kaleminden, Cem Karaca'nın Sesinden