içinde

MuhteşemMuhteşem

Bir Değişik Gain Dizisi; Electro Monolog

Electro Monolog oyuncu Nilperi Şahinkaya ve heykeltıraş, tasarımcı ve müzisyen Emre Yusufi’nin birlikte Gain TV için yaptıkları değişik bir içerik. İkili sadece çok kısa bir zaman diliminde ünlü tiyatro oyunlarını elektro müzikle birleştirerek yeniden sergiliyor. Gain tv de yayınlanan Electro Monolog hem yayınlandığı platformun hem de diğer platformlarda yayınlanan içeriklerden daha farklı bir iş olarak karşımıza çıkıyor. Electro Monolog izlerken Emre Yusufi’nin kaliteli müziği ve Nilperi Şahinkaya’ nın oyunculuğu sizi çok etkileyecek.

Nilperi Şahinkaya

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu Nilperi Şahinkaya’yı ilk Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde tanıdık. Nilperi Şahinkaya daha sonra oyunculuğu ve güzelliği ile adından söz ettirmeye devam etti. Birçok kez en iyi kadın oyuncu ve en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında tiyatro ödülleri aldı. Şuanda da Erşan Kuneri dizisinde Seyyal Par karakterine hayat veriyor.

Emre Yusufi

19881 İstanbul doğumlu Emre Yusufi heykeltıraş, tasarımcı ve bir müzisyen olmasının yanı sıra Türk Çağdaş Sanatının en önemli ismi kabul edilmektedir. Dünyada ve Türkiye’de çok sayıda sergi açmıştır. Emre Yusufi son yıllarda Nilperi Şahinkaya ile yaşadığı aşkla da konuşulan bir isim halini almıştır.

Fragman 👇

İyi seyirler 🎥

Editör: Fatih Düz – 16.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

panini tarafından yazıldı

Üyelik YılıYorumcuListe UstasıVideo YapımcısıMakale Yazarı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Geleceğin Meslekleri ve Üniversitede Seçilecek Bölümler

    Dizi Platformlarında Yeni Başlayacak Olan Diziler