içinde

HavalıHavalı

Dizi Platformlarında Yeni Başlayacak Olan Diziler

Dizi Platformlarında Yeni Başlayacak Olan Diziler

Netflix, BluTV, Exxen, Gain, Disney Plus, TRT0 gibi dizilerin ve filmlerin yayınlandığı platformlar, günümüzde popüler olduğu kadar platformlarda yayınlanan dizi ve filmler de popüler olmuşlardır. yeni başlayacak olanlar da gündemde olmayı başarmışlardır. Platformlarda gündemde olan ve yeni başlayacak diziler ise şunlardır;

Zeytin Ağacı

28 Temmuzda Netflix’te yayınlanacak olan İnternet dizisi sosyal medyada gündem olan dizilerden biridir. Yapımcı Onur Güvenatam’dır. Yönetmen Burcu Alptekin senarist Aşk Tesadüfleri Sever filmini kaleme alan Nuran Evren Şit’tir. Tuba Büyük üstün (Ada), Boncuk Yılmaz(Sevgi), Seda Bakan (Leyla), Murat Boz (toprak), Fırat Tanış (Zaman) başrol oyunculardır. Konu ise Sevgi, Ada ve Leyla’nın Balıkesir’e gitmeleri ve oradaki arayışlar ve yaşananlardır.

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi

Geçtiğimiz haftalarda fragmanı yayınlanan dizi BluTv’de yayınlanacaktır. Polisiye, aksiyon, komedi türündedir. Dizi, Emrah Serbes’in romanından uyarlanmıştır. Yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenecektir. Senaristliğini de Ercan Uğur yapmıştır. Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu, Berkan Şal, Burak Dakak, Esra Ronabar ana karakterlerdir. Çekimler Ankara’dadır. Baş komiser Behzat Ç. ve ekibinin göreve yeniden başlamaları dizinin konusudur.

Yaratılan

Yakında başlayacak dizi Netflix’te yayınlanacaktır. Babam ve Oğlum ile Issız Adamın senaristliğini yapmış olan Çağan Irmak, Yaratılan dizisinin hem yönetmeni hem de senaristidir. Başrolde Bülent Şakrak, Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Şifanur Gül yer alacaklardır. Konusu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Süper Star

Yargı dizisinde Ceylin’e hayat veren ve en son Üç Kuruş dizisinde oynayan Uraz Kaygılaroğlu’nun  başrollerini paylaştığı dizi yakında Disney Plus’ta yayınlanacaktır. Pınar Deniz ”Yasemin” adlı seri bir katili canlandıracak Uraz Kaygılaroğlu ise seri katilin peşinde olan polisi canlandıracak.

Akif

Dizi, TRT’nin TRT0 adlı dijital yayınında yayın hayatına başlayacak. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan (istiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy), Adnan Biricik(Tevfik Fikret), Taha Baran Özbek ( Cevdet), Gökçe Akyıldız  (Cemile) , Erdem Akakçe ( Eşref Edip), Özge Borak ( İsmet Ersoy), Ertan Saban(Frew)adlı kişiler dizide yer alacaklardır. Dizinin yapımcısı Uğur Uzunok’tur. Ve Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli ile Tacettin Girgin tarafından kaleme alınmıştır.  İstiklal Marşı Dönemindeki olaylar dizinin konusunu oluşturmaktadır.

Sizi Dinliyorum

Dizi, kurucusu Acun Ilıcalının olduğu Exxen adlı dijital yayında başlayacak. Ve dizinin başrol oyuncusu Güldür Güldür Show’un  Bilal’i  olarak bilinen Onur Buldu ’dur. Onur Buldu dizide farklı karakterlere hayat verecek.

İyi seyirler 🎥

Editör: Fatih Düz – 19.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Hüsne Sürmelioğlu tarafından yazıldı

Makale YazarıTestçiEmoji BağımlısıYorumcuÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bir Değişik Gain Dizisi; Electro Monolog

    İtalya’da Öğrencilik Serüvenim: Floransa Turu, Üçüncü Bölüm