içinde

Ricky Martin, Yeğeni Tarafından Ensest İlişkiyle Suçlanıyor!

Ricky Martin, yeğeni Dennis Yadiel Sanchez tarafından aile içi şiddet ve ensestle suçlanıyor ve şarkıcının avukatı tüm iddiaları reddediyor.

50 yaşındaki Ricky Martin, suçlamalar doğruysa 50 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

Bu ayın başlarında, 50 yaşındaki Martin, Porto Riko’daki bir olay sırasında bir yasaklama emri aldı ancak suçlayanın adı başlangıçta saklandı. Ricky Martin kısıtlama emrini reddetti, iddiaları ‘tamamen yanlış’ olarak nitelendirdi.

Haber, Martin’in geçen hafta eski müdürü Rebecca Drucker’dan ödenmemiş komisyonlar için 3 milyon dolarlık bir davanın ardından geldi. Açılan 15 sayfalık davanın bir kısmı, “Martin, Rebecca’ya yönetim anlaşması uyarınca borçlu olduğu milyonlarca dolarlık komisyonu ödemeyi tamamen ve kötü niyetle reddetti” diyor. Polis sözcüsü Axel Valencia, yetkililerin şarkıcının yaşadığı Dorado’daki lüks bir mahalleyi ziyaret ederek kendisine emir verdiğini söyledi. Valencia, “Şimdiye kadar polis onu bulamadı” dedi.

İspanyol haber sitesi Marca’ya göre, Martin’in kardeşi Eric Martin, suçlayanın kimliğini 21 yaşındaki yeğeni olarak açıkladı. Martin’in avukatı Marty Singer, Fox News Digital’e verdiği demeçte, “Ne yazık ki, bu iddiayı ortaya atan kişi derin zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor” dedi.

“Ricky Martin, elbette, yeğeniyle hiçbir zaman cinsel veya romantik bir ilişkiye girmedi ve asla olmayacak. Bu fikir sadece yanlış değil, aynı zamanda iğrenç.”

Singer sözlerine şöyle devam etti:

“Hepimiz bu adamın acilen ihtiyaç duyduğu yardımı almasını umuyoruz. Ama hepsinden önemlisi, bir yargıç gerçeklere bakar bakmaz bu korkunç davanın düşmesini dört gözle bekliyoruz.”

Yeğeni Sanchez’e göre, Martin ona karşı “fiziksel ve psikolojik saldırılar yaptı”. Marca, aile üyelerinin iki ay önce biten yedi aylık bir ilişki içinde olduğunu bildirdi. Sanchez’in Martin’in üvey kız kardeşinin oğlu olduğu bildiriliyor.

Martin, Cuma günü Los Angeles’ta, Mrs. American Pie setinde görüldüğü gibi hayatına devam ediyor gibi görünüyor. Marca’ya göre Martin, Sanchez’e ulaşmaya devam etti ve bu da 1 Temmuz’da Porto Riko’daki yasaklama emrinin verilmesiyle sonuçlandı.

Haber kaynağı, iddiaların doğrulanması halinde Porto Riko’daki ensest yasalarının Martin’i 50 yıl hapis cezasına çarptırabileceğini kaydetti. Şarkıcının duruşması için 21 Temmuz’da Porto Riko’ya dönmesi bekleniyor.

Martin, iddiaları yalanlamak için Twitter’da şunları paylaştı 👇

“Hakkımda verilen koruma kararı tamamen asılsız iddialara dayanmaktadır, bu yüzden beni karakterize eden gerçekler ve onurla, yargı yoluyla yanıt vereceğim. Devam eden bir hukuki mesele olduğu için şu anda ayrıntılı açıklamalar yapamam. Sayısız dayanışma mesajı için minnettarım ve onları tüm kalbimle alıyorum” dedi.

Editör: Astropower – 16.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Indium tarafından yazıldı

YorumcuMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Maraton Koşusunun Bilinmeyen Hikayesi

      Tehlikeli Güzeller: Sirenler, Büyülü Sesleri ve Siren Kayalıkları