içinde

HavalıHavalı

Dünyanın En Tehlikeli 5 Caddesi

Seyahat etmek için sahilde oturmaktan veya büyük şehirlerdeki turizm mahallelerini keşfetmekten çok daha fazlası var. Macera, seyahatin büyük bir parçasıdır, bu da bazen kişinin konfor bölgesinin dışına çıkması gerekebileceği anlamına gelir. Seyahatin çoğu, keşfedilmemiş ve çözülmemiş, keşfedilmemiş yerleri bulmakta yatar. Ne kadar kültür arayıcı olursanız olun, kaçınmanız gereken dünyanın en tehlikeli sokaklarına sahip 5 destinasyona bir göz atalım.

Editör: Astropower – 14.07.2022

#2 Renacimiento, Acapulco, Meksika

Acapulco, bir zamanlar eski Hollywood filmlerini ihtişamla aydınlatan büyüleyici bir sahil kasabası olmaktan, Meksika'nın en şiddetli şehri haline geldi. Av gibi sokaklarda yaygın bir cinayet var. Juan R. Escudero ve Ejido las Pozas. Haziran 2017, çetelerin hüküm sürdüğü ve herkesin haftalık maaşının bir kısmını ödemek için sıraya girdiği son yirmi yılın en ölümcül ayıydı. Kötü şöhretli uyuşturucu savaşları nedeniyle ülkeye olanların gerçekten trajik bir hatırlatıcısı.

#3 Detroit, Michigan, ABD

Herhangi bir yılda West Warren ve McKinley Caddesi civarında yaşıyorsanız, suç mağduru olma ihtimaliniz 13'te 1'dir. Detroit'in şiddet suçları konusunda bir üne sahip olduğu anlaşılıyor.

#4 Cape Town, Güney Afrika

Polis tarafından yayınlanan istatistiklere göre, Central Cape Town, 2016-2017 yılları arasında Güney Afrika'nın en çok suç işleyen bölgesiydi. Burada tartışılan birçok şehir gibi, ziyaret etmek için harika bir yer, ancak bunu yaparken tetikte olmanız gerekiyor. Suç, ne kadar şaşırtıcı olsa da şehrin bir gerçeğidir. Bu şehrin özellikle geceleri kötü bir kısmı Long Street'tir.

#5 Scampia, Napoli, İtalya

Avrupa'nın en büyük açık hava uyuşturucu pazarını çevreleyen Scampia, şaşırtıcı bir şekilde Napoli'nin en kötü mahallelerinden biridir. Burada arabayla sadece birkaç dakika bile harcarsanız, polis veya davetsiz misafirlere karşı göz kulak olan birçok çete 'gözcüsünden' biri tarafından hızla bir motosiklet üzerinde takip edildiğini göreceksiniz. Şiddet yüksek ve uyuşturucu kullanımı yaygın. Hava karardıktan sonra yakalanmak isteyeceğin yer burası değil.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Haluk Levent: AHBAP ile Yangın Ve Sellerden Zarar Görenlere 7.5 Milyon Bütçe Ayırdık

    Barış Akarsu “Merhaba” Filmi Sinemalarda