içinde

HavalıHavalı

Barış Akarsu “Merhaba” Filmi Sinemalarda

Barış Akarsu “Merhaba” Filmi Sinemalarda

Barış Akarsu Merhaba adlı film, 18 Kasım 2022 tarihinde sinemalarda gösterime girecektir ve Barış Akarsu’nun hayatı filmin konusunu oluşturacaktır.

Film Hakkında Bilgi

Yapımcılığını Özgür Tari’nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Mert Dikmen oturacaktır. Mert Dikmen ile Can Anar tarafından da kaleme alınmıştır. 18 Kasımda gösterime girecek olan sinema filmi biyografi – dram türündedir. Başrolde en son El Kızı adlı dizide oynamış İsmail Ege Şaşmaz ile Kaderimin Yazıldığı Gün, Cennetin gözyaşları günümüzde oynadığı Üç Kız Kardeş adlı dizilerde tanınmış Almila Ada vardır. İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsuyu; Almila Ada, Barış Akarsu’nun sevgilisi Zeynep karakterini canlandıracaktır. Hüseyin Avni Danyal (Baba Selahattin Akarsu), Ebru Nil Aydın (Anne Hatice Akarsu), Burak Satıbol, Metin Coşkun (Barış Akarsu’nun dedesi), Aslıhan Kapan Şahin, Yasak Elmanın Zehra’sı Şafak Pekdemir diğer oyunculardır.

Filmin konusu müzisyen Barış Akarsu’nun hayatıdır.

Barış Akarsu’nun Hayat hikayesi ise şöyledir;

Anadolu Rock’ın Sürmeli Çocuğu lakaplı müzisyen, 29 Haziran 1979 yılında Bartın ilinin Amasra ilçesinde doğdu. Annesi, Hatice Akarsu babası Selahattin Akarsudur. Çocukluğunda müziğe karşı ilgisi olmasıyla gitar, klavye, mızıka, flüt, vokal enstrümanlarını çaldı. Gençlik yıllarında barlarda müzisyenlik yaptı. Gerçek anlamda müzik kariyerine 2004’te başladı.

Sanatçının 2004 – 2007 yılları arası müzik hayatının aktif olduğu yıllardır. 2004’te katıldığı Akademi Türkiye adlı müzik yarışmasında birinci oldu. Yarışmadan sonra aynı yılda Islak Islak albümünü çıkardı. Sanatçı, Rock tarzını benimsemiştir. Bu tarzı da insanlara sevdirmeyi başarmıştır.

2005’te çeşitli konserler verdi.2006 yılında Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek albümünü çıkardıktan sonra Yalancı Yarim dizisinde başrol oyuncu olarak yer aldı. 2007’de ise En İyi Rock sanatçısı ödülünü aldı. 4 Temmuz 2007 yılında Bodruma giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Sanatçı, Amasra şehir mezarlığında defnedildi.

Editör: Fatih Düz – 14.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Hüsne Sürmelioğlu tarafından yazıldı

Makale YazarıTestçiEmoji BağımlısıYorumcuÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dünyanın En Tehlikeli 5 Caddesi

    Türkiye’nin En Önemli Arkeolojik Alanları