içinde ,

MuhteşemMuhteşem

Haluk Levent: AHBAP ile Yangın Ve Sellerden Zarar Görenlere 7.5 Milyon Bütçe Ayırdık

AHBAP’tan, yangın ve sellerden zarar görenlere destek

Bu hafta içinde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde arda ardına çıkan yangınlarda, bazı bölgelerde yerleşim yerlerindeki vatandaşlar tahliye edildi ve binlerce hektar alan yandı. Yangın söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bazı bölgelerde yangınlar kontrol altına alındı.

AHBAP Derneği’nin başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent, her zaman olduğu gibi bugün de duyarsız kalmadı ve son zamanlarda sık sık yaşanan sel ve yangın gibi afetlerde zarar gören vatandaşlara destek için 7,5 milyon TL bütçe ayırdıklarını açıkladı.

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneğiyle Türkiye’nin dört bir yanında yıllarca ihtiyaç sahiplerine yardım eden ünlü şarkıcı Haluk Levent, son zamanlarda artış gösteren sel ve yangın felaketinden etkilenen yurttaşlar için harekete geçti.

7,5 MİLYON TL BÜTÇE AYIRDILAR

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda afetlerden etkilenen vatandaşlar için 7,5 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyleyen Haluk Levent,

“Şu an meydana gelen-gelecek olan yangınlardan, sel baskınından zarar gören vatandaşlarımıza hem belediye yetkilileri hem de valilikler muhakkak ki destekte bulunacaktır. Ahbaplar olarak bizlerin de sofrada tuzu olsun istedik. İlk etapta 7.5 milyon TL ayırdık” dedi.

AHBAP; Son günlerde adı sıkça duyulan bir iyilik örgütlenmesi desek yeridir. (Kendi adımıza ilk olarak) Haber programında köpekle yatan Suriyeli çocuğa ulaşmasıyla adını duyduğumuz ve araştırdığımızda çok büyük bir misyon ve vizyonla karşılaştığımız kurum. 2017 yılından bu yana Türkiye’nin her yerine yardım eli uzatmaktadır.

Ahbap yaşam hakkı tanımı çerçevesinde, sürdürülebilir dayanışma modelleri üzerinde çalışma grupları kurup, projeler geliştirmektedir. Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunarak günümüz teknolojik olanaklarıyla  iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmektedir.

Misyonu – Sadece Yaşama değil, Yaşam Hakkı

Ahbap Derneğinin faaliyetleri arasında, Acil yardım ve arama kurtarma çalışmaları, sağlık, temel ihtiyaç ve öğrenci bursları bulunmaktadır.

”Mustafa Kemal’in bağımsızlık ruhuyla yaptıklarını ölesiye sevdim” dediğinde Sevgili Haluk Levent’in benim kalbimde özel yeri olmuştur.

Editör: Fatih Düz – 14.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Indium tarafından yazıldı

YorumcuMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    İslam Memiş’ten Dolar Uyarısı

    Dünyanın En Tehlikeli 5 Caddesi