içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Suda Tekne, Karada Karavan!

Seyahat dünyasındaki Karavan Tekneleriyle tanışın

Karavanla seyahat etmeyi seviyorsanız bu kara botları tam size göre olabilir. Esasen, yüzen bir karavan. Ancak, aslında bundan çok daha fazlası!

 Ortalama bir arazi karavanından daha yüksek değildir, kolay çekme için aerodinamik ve aerodinamiktir ve yine de su üzerinde harika bir şekilde yol alır.

Bunun da ötesinde, çok yönlü yerleşim, etkin yaşam alanını en üst düzeye çıkarmak ve dört kişiye kadar konforlu bir ortam sağlamak için tasarlanmıştır.

Kendi kendine yetebilen karavan-tekne

Kendi kendine yetebilen bu araçlar, iki kişinin ek elektrik gücü veya su kaynağı olmaksızın iki gün boyunca seyahat edebilmesini sağlıyor. Çatı güvertesine yerleştirilen güneş panellerini görebilirsiniz. 67 bin 448 dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülen karavan-teknede farklı renk seçenekleri de mevcut.

Bu araçlar, seyahat sırasında özgürlüğün sınırlarını genişletebilecek yegane şeyler. Kullanıcısına; hem karada kamp yapma imkanı hem de dıştan eklenen bir motorla suda gezinme keyfini sunuyor.

Deniz suyuna dayanıklı gövde

Bu araçlar 9,14 m uzunluğunda ve deniz suyuna dayanıklı bir alüminyum gövdeye sahip. 2 tane tek kişilik yatağının yanı sıra salondaki yatağa dönüşebilen alanları da hesaba kattığınızda toplamda 4 kişinin rahatça konaklayabileceği büyüklükte. Küçük bir duşu, tuvaleti ve lavabosu bulunuyor. Mutfakta da lavabo, mikrodalga fırın, buzdolabı, set üstü ocak ve mutfak dolaplarıyla ihtiyaç olan her şeyi sunuyor. Karavan-teknede ayrıca giysiler ve diğer eşyalar için de dolaplar bulunuyor.

Karavan pazarı son aylarda tonlarca havalı kamp, minibüs ve otobüs dönüşümüyle patlama yaşıyor . Ancak bu araçlar daha pratik özellikler sağlıyor. Bunlar, tek bir araçta motorlu bir yüzen evlerdir. Hem karada hem de suda kullanabilirsiniz ve “özgürlüklerine ve bağımsızlıklarına değer veren ve seyahat ederken çeşitli seçenekleri korumaya çalışan” insanlar için mükemmel bir çözümdür.

İçerisinde, öndeki iki konforlu yatakta dört uyku yeri sunuyor. Yatak odasının hemen arkasında, sürücünün su üzerindeyken aracın kontrolünü aldığı, yönü ve 15 beygir gücündeki (11 kilovat) güç aktarma organını kontrol ettiği yer var. Ardından, daha fazla uyku seçeneğinin sağlanabileceği mutfak bloğu ve yemek köşesi olan bir oda daha var ve son olarak arka tarafta küçük bir teras var.

Bir tekne olarak araç, Avrupa yönergelerine göre tasarlanmış ve üretilmiş ve iç ve kıyı sürüşü için en yüksek güvenlikli tekne standartlarını karşılamakta. Şirketler, Eski Kıta dışında olası bir ihracat için denizaşırı gereksinimleri karşılayacak şekilde dönüştürebileceğini söylüyor.

Editör: Oğuz Yılmaz – 14.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Gothic Alt Kültürü Kutlayan Festivaller

    Bagel Sandviç Tarifi