içinde ,

MuhteşemMuhteşem

Netflix'teki En İyi Anime Dizileri

Özellikle Anime’ye yeni başlayan biriyseniz, Netflix’te bulunan birçok anime serisini taramak zor olabilir. Anime, kendi türleri ve mecazları olan geniş bir mecradır ve nereden başlayacağınıza karar vermek akıllara durgunluk verebilir. Bu nedenle, size en iyinin en iyisini sunmak için Netflix’teki birçok mevcut başlığı inceledik. Bu listede herkes için bir şey var: Disney veya Pixar’ın sunduğu hiçbir şeye benzemeyen çocuk dostu animasyon, yüzlerce bölümde anlatılan epik hikayelerle kesintisiz aksiyon veya Batı animasyonunda bulamayacağınız türden olgun ve hatta kanlı diziler bile. Animeye başlamak ya da en yeni ve en iyileri görmek istiyorsanız doğru yere geldiniz!

Editör: Fatih Düz – 07.07.2022

#2 Jojo’s Bizarre Adventure

Yönetmen: Hirohiko Araki

Oyuncular: Matthew Mercer, David Vincent, Daisuke Ono

İnsanüstü yeteneklere sahip güçlü bir aileye Jojo's Bizarre Adventure, fevkalade Joestar'ları büyüleyici maceralarıyla takip ediyor. Benzersiz sanat tarzlarının bilinçli kullanımıyla hazırlanmış. Jojo's Bizarre Adventure, psişik yetenekler gibi merak uyandıran bilimkurgu öğelerini doğaüstü koşullarla dikkatli bir şekilde bir araya getirmeyi başarır ve hikayeyi genellikle modern batı pop kültürü, müziği ve modasına göndermelerle noktalandırır.

#3 Cowboy Bebop

Yönetmen: Shinchiro Watanabe

Yazar: Keiko Nobumoto

Oyuncular: Koichi Yamadera, Unsho Ishizuka, Megumi Hayashibara, Aoi Tada, Koichi Yamadera

Hem Japon hem de uluslararası izleyicilerin kalbini kazanan ikonik bir dizi olan Cowboy Bebop, türlerin ilgi çekici bir karışımıdır. Caz ve western'i uzay gemileri ve gangsterlerle buluşturan bu sevilen animeyi hayranların favorisi yapan pek çok yönü var. Canlı aksiyon uyarlaması hakkında ne hissederseniz hissedin, Cowboy Bebop sürekli olarak yeniden izlenebilir.

#4 Attack on Titan

Yönetmen: Tetsurō Araki, Masashi Koizuka, Yuichiro Hayashi, Jun Shishido

Oyuncular: Yuki Kaji, Yui Ishikawa, Marina Inoue, Hiroshi Kamiya, Kisho Taniyama, Yu Shimamura, Hiro Shimono, Yoshimasa Hosoya, Daisuke Ono

Anime tabağınıza biraz karanlık ve cesur bir drama eklemek istiyorsanız, Attack on Titan'dan başkasına bakmayın. Korkunç şiddeti ve vücut korkusu nedeniyle biraz daha yaşlı bir kalabalık için olsa da, Attack on Titan'da sunulan psikolojik travma , popüler anime dizileri arasında en iyilerinden. Hayatta kalan insanların, insanlarla ziyafet çekmeye özel bir düşkünlüğü olan, 9 ila 200 fit uzunluğundaki insansı varlıklar olan gizemli Titanlardan hayatları için korku içinde duvarlarla çevrili şehirlerde yaşadığı bir dünyada gerçekleşir. Duvarların yanı sıra tek savunma hattı, Titan nüfusunu öldürmek ve insan uygarlığının son kalıntılarını korumak için ellerinden gelenin en iyisini yapan özel izci ve askerlerden oluşan ekiplerdir.

#5 The Way of the Househusband

Yönetmen: Chiaki Kon

Oyuncular: Kenjiro Tsuda, Shizuka Itou, Kazuyuki Okitsu

The Way of the Househusband, gangsterliğe dönüşen bir ev kocası hakkında kısa bir dizi. Bu keyifli dizi, bir zamanlar "Ölümsüz Ejderha" olarak bilinen eski Yakuza üyesi Tatsu'yu takip ediyor. Suç hayatını bırakıp kariyer odaklı Miku ile evlendiğinden beri, tam zamanlı başka bir işe girdi. Eve bakmak! Evlerini temizlemek ve en iyi lahana anlaşmaları için savaşmak arasında, Tatsu bu işlere kendi gangster yoğunluğunu uygularken, aynı zamanda insanların ilk bakışta onun için sahip olabileceği klişelere meydan okuyor. 

#6 Ouran High School Host Club

Yönetmen: Takuya Igarashi

Yazar: Bisco Hatori, Yoji Enokido

Oyuncular: Maaya Sakamoto, Mamoru Miyano, Masaya Matsukaze, Kenichi Suzumura, Yoshinori Fujita, Ayaka Saito ve Daisuke Kirii

Klasik shōjo manga mecazlarına hicivli bir bakış sunan bu romantik komedi, boş zamanlarını özel üst sınıf okullarının genç kadınlarıyla eğlenerek ve flört ederek geçiren genç erkeklerden oluşan bir okul kulübü olan Ouran High School Host Club'ın günlük hayatlarını takip ediyor.

#7 Castlevania

Yönetmen: Sam Deats, Adam Deats, Spencer Wan ve Amanda Sitareh B.

Yazar: Warren Ellis

Oyuncular: Richard Armitage, James Callis, Alejandra Reynoso, Graham McTavish, Theo James, Adetokumboh M'Cormack ve Jaime Murray

Aynı adı taşıyan popüler video oyunu serisine dayanan Castlevania, Graham McTavish tarafından seslendirilen Dracula'nın karanlık eli ve onun iblisleri tarafından alçaltılan bir zamanlar refah içinde olan bir ulus olan Wallachia'nın cehennemi topraklarını keşfediyor.

#8 Beastars

Oyuncular: Chikahiro Kobayashi, Jonah Scott, Brian Beacock

Canavarlar felsefi bir düzeyde öne çıkıyor: Doğaya karşı beslenme, içgüdüye karşı rasyonel düşünce ve kontrol hakkında bir hikaye. Bir etobur, bir otobura saldırmak ve onu yutmak isteyebilir, ancak medeni bir toplumun rasyonel bir üyesi, bu dürtüye direnmenin ve onu saptırmanın bir yolunu bulacaktır. Bir alfa erkeği, rakiplerine saldırmak ve cinsel arzu nesnelerini bağımsız bir şekilde fethetmek için can atabilir, ancak insanlığı korumaya çalışanlar kendilerini kontrol etmeyi ve doğal içgüdüleriyle savaşmayı başarır. 

#9 Yu-Gi-Oh!

Yaratıcı: Kazuki Takahashi

Yönetmen: Kunihisa Sugishima

Oyuncular: Shunsuke Kazama, Kenjiro Tsuda, Hiroki Takahashi / Dan Green, Eric Stuart, Wayne Grayson

Bir anime olarak, Yu-Gi-Oh! "Kartların kalbi" ne olursa olsun inanan bir kart düellocusu olan Yugi Mutou adında bir çocuk hakkında eğlenceli bir gösteri ve bir kumar firavununun eski ruhuna ev sahipliği yapmasına izin veren büyülü Milenyum Bulmacasını çözüyor. Serinin mitolojisi çok geniştir, hikaye bükülmeler, dönüşler ve sonsuz bir turnuva yayı ile doludur

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Ali Yılmaz tarafından yazıldı

Makale YazarıAnketörListe UstasıÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Parizyen Stil, Fransız Şıklığı

    Toplum ve Görgü Kuralları