içinde

Hepsiburada ‘Premium’ üyelik hizmeti

Hepsiburada Premium hizmetini kullanıma açtı. Aylık 9.90 TL’ye üye olunabilen Hepsiburada Premium ile ücretsiz kargo, hediye BluTV üyeliği, alışverişte yüzde 3 Hepsipapel kazancı ve öncelikli çağrı merkezi gibi hizmetler sunulacak.

PREMIUM İLE NELER SUNACAK?

Verilen bilgiye göre Premium’da yer alan hizmetlerden biri olan ‘Yüzde 3 Hepsipapel Kazancı’ ile belirli limitler dahilinde Hepsiburada alışverişlerinin yanı sıra, Hepsiburada Market ve Hepsiburada Seyahat alışverişlerinde de harcanılan miktarın yüzde 3’ü HepsiPay Cüzdanım uygulaması üzerinden Premium üyelerine iade ediliyor.

Hepsiburada’dan yapılan açıklamada, “Hepsiburada Premium üyeleri, 25 TL üzeri siparişlerinde ‘Ücretsiz Kargo‘ imkanının yanı sıra, mobilya alışverişinde montaj ve araç lastiği alışverişinde montaj hizmetlerinden de ücretsiz yararlanacaklar” denildi.

Çağrı merkezine öncelikli ulaşabilecek olan Hepsiburada Premium kullanıcıları ayrıca Premium üyelikleri boyunca, mevcut paketi aylık 34.90 TL olan BluTV’ye ücretsiz olarak abone olabilecek.

Editör: Fatih Düz – 06.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Dilara Demircan tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yeşil Çay ve Faydaları

    Geleceğimizi Yönlendiren Meslek Seçimi; Meslek Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?