içinde

Güne Astrolojik Bakış | 18.06.2022

18 HAZİRAN CUMARTESİ

Ay Kova burcunda tüm gün boşlukta seyahat ediyor. Sıradışı ve yenilikçi düşünmeye eğilim gösterebiliriz. Aklımıza orijinal fikirler gelebilir. Bilimsel ve entellektüel çalışmalar yapmak, psikoloji, sosyoloji ve astroloji benzeri konularla ilgilenmek, sosyal etkinliklere zaman ayırmak, arkadaşlarla bir araya gelmek için son derece uygun bir gün olduğunu söyleyebilirim. Sabah saatlerinde Ay – Mars olumlu açısıyla yüksek olan motivasyonumuzu girişim yapmaya cesaret edemediğimiz işlere girişerek kullanabiliriz. Koşun, spor yapın, temizlik yapın. Enerjinizi akıtın. Akşam saatlerinde Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. Gece saatlerinde Venüs – Satürn olumsuz açısıyla duygusal konularda limitler ortaya çıkabilir, ilişkilerde duygu olarak mesafe ve uzaklaşma meydana gelebilir.

Günün kartı Ay..🌙
 
Günün taşı; Aytaşı (İçgörü, Sezgi, ilham, Meditasyon)

Güne kelime bırak; Korkularla yüzleşmek

Güne olumlamam;
İstediğin şeyin olmasına ne kadar az kalmışsa, sınavın o kadar zor bir yerindesindir.

Güne tavsiyem;
Korku ve karanlığınızla yüzleşmelisiniz.

Günün enerjisi; Amacımıza ulaşmak için bize sevimsiz gelen yoldan geçmek zorundayız. Gideceğimiz yola başlarken ilk önce korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Karanlıkta kaybolmuş gibiyiz ve netliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda kendimizi güvensiz hissedeceğiz ve tek rehberimiz içgüdülerimizdir. Bu yola başlamayı ertelemek yerine bir an önce başlamalı ve bitirmeliyiz. Bu yolun sonunda amaçlarımız ve hayallerimiz bulunmaktadır.

Editör: Fatih Düz – 18.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Charlie Chaplin Hakkında Bilinmeyen 7 Şey

      Niçin Psikolağa Gitmemeliyiz?