içinde

Güne Astrolojik Bakış | 19.06.2022

19 HAZİRAN PAZAR

Ay Balık burcunda seyahat ediyor. Çevremizdeki insanların genel ruh hallerinin kolayca etkisinde kalabilir, psişik bir sünger kıvamına gelebiliriz. Dolayısıyla karamsar kişilerle vakit geçirmek kötü hissettirir, huzursuz eder. Normale göre daha alıngan olabiliriz. Kırık kalpleri iyileştirebilir, küskün olduklarımızla barışabiliriz. Sabah saatlerinde Venüs – Neptün olumlu açısıyla bu süreçte başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacaktır, rüyaların aşkı gibi bir etki yaratabilir. Bağışlama, affetme, kabul etme ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için çok uygundur. Öğle saatlerinde saatlerinde Ay – Merkür zorlayıcı açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir.

Günün kartı Güneş..🌞

Günün astronotu; Eril (Güneş) ve Dişil (Ay) Birleşimiyle Oluşan Bir Hayat

Günün sözü; Karanlığın Sonu Aydınlık

Günün mistiği; Fark etme hali, Bilgelik, Ruhaniyet, Yüksek Yaratıcı Enerji

Günün geneli;
Aydınlık, Gerçeklerin Aydınlatılması

Günün tavsiyesi; Başarıya ulaşacağın için umut dolu davranıp, insanlara güvenmeyi öğrenip, geleceğin ne getireceğinden korkmamalısın

Günün enerjisi;
Biraz daha göz önünude bulunacağınız bir gün olabilir. Yaşama sevinci tatminkarlık ve mutluluğunuz gözle görülür derecede olacak. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkileriniz açısından da son derece olumlu enerjilerin olacağını düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken nokta, gerçeklerle yüzleşme konusunda karşınıza çıkanları görmezden gelmeden artık ikna olmanız olacaktır. Bir kaç gündür kendinizi şanssız hissettiğiniz günler sona erip şanlı günlere giriş yaptınız. Sevinçli bir haber alabilirsiniz. Yeni bir iş, hamilelik ya da gelecek vadeden bir gelişmenin tohumlarının atılışını müjdeleyen. Kaybolmuş umudunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 19.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Az bilinmesine rağmen hiç eskimeyen 10 şarkı

      Medeniyetler Şehri “MARDİN”